Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ciğerim şekerli leblebim sen neden sonuç için merak içindesin???beta hcgniz 7den büyükse artık merakı bırakıp sevinçten çıldırma aşamasına geçmelisiniz...

sseennn ne zamaaannn yazdıınnn onu ben nasıl kaççırdddımmm..... Hamilemisin yanlış anlamıyorum dimi canııımmm çççookk sevindiiiimmmm

valla kuzum sadece 2 kere çalışmıştık 3 ay boyunca..adetten sonra 13 ve 15. günmüdü hatırlayamıyorum..evet 14 demişti doktorum ama 12 haziranda oldum işte

biran önce kavuşursun bebişine inşallah canım. stres yapma içini ferah tut. bebekte sıkıntı yapmasın sonra annem üzülüyo diye

Kızlar size yazdıktan sonra hastanenin internet sitesine girdim. sonucum çıkmışve deeğerimmm 1 günde 2 kat artmış
dün 45.19 bugün 90.80 sanırım hamileyimmmmmmmmmm. Allahım sana şükürler olsun.

hamilesin canımm sıkma canını

1 saat sonraki sonucu yaz mutlaka bize :)

valla kuzum sadece 2 kere çalışmıştık 3 ay boyunca..adetten sonra 13 ve 15. günmüdü hatırlayamıyorum..evet 14 demişti doktorum ama 12 haziranda oldum işte

adetten sonra altın günler varmış bebeğim 11.12.13.14.15.16.17.günler..gün aşırı çalışın diyolar...takılırsın kafana göre ama sakın sıkıntı stres yapma bak nolursun...tutarsa tutar tutmazsa sonraki ay tutar düşüncesi olsun kafanda mutlaka...ayy mutlaka olmalı tutmalı deme..kendini kasarsan bebiş o kasılmış haline tutunamayabilir...rahat ol ki o da rahatça tutunsun anneciğine

Kızlar size yazdıktan sonra hastanenin internet sitesine girdim. sonucum çıkmışve deeğerimmm 1 günde 2 kat artmış

Bak üzülüyordun bide şimdi sevinme zamanı

Hemen tecrubelerini anlat bakkiimmmm

iinşalllahh canım aynı anda da hamiş kalırız... Ovülosyon testimin 3. yaptım. Aslında 9. gününde yani C.tesi başlamam lazım ama önceden başladım merak ettim

ay bende erken başladım canım yaaa. 7 gün başladım halbuki 14. gün başlamam gerekiyomuş benim. ama bana çok geç geldi 14 yaaa. adetim biter bitmez başladım. dün biraz silik çıktı ikinci çizgi. az önce yaptım gene biraz silik. bakalım takipteyimmm

çifter çifter geliyo hamile haberleriiii....

tebrikler canım benimmm :124::124::124:

sseennn ne zamaaannn yazdıınnn onu ben nasıl kaççırdddımmm..... Hamilemisin yanlış anlamıyorum dimi canııımmm çççookk sevindiiiimmmm

canımmm dün yazdım değer 45,19 bugün 90 küsür 1 günde katlamış: haftayada inşallah keseyi görürüm çok korkuyorum bişi olcak diye ağlayasım var iş yerimdeyim belli etmemey çalışıyorum insanlara.....

o zamaaaann 11 13 15 17 de çalışma var bizde :) oleyyyy az kaldı o zamannn :) inşallah tutar yaa

bak gördünmü boşuna sıkıntı yapıyosun. bebek seninle beraber ne güzel

Valla hiç görmedim dün ya heralde ben çıktıktan sonra...

Çok sevindim canım darısı başına benim 2. denemem de tırt çıktı.. 3.ye başladık hayırlısıyla

Korkma üzülme sakın iyi şeyler düşün iyi olsun olumsuz düşünme sakın...

Belirtilerini çalışma düzenini anlat bakimm hemen

sormmmaa benimde 3 gündür silik ama beklemiyorum zaten yumurtlama dönemimde benim akıntım artıyor ordan da anlıyorum aslında daha akıntı yok çizgide yok..

korkma canım içini ferah tut sen bak artık üzüntü sadece senin psikolojini etkilemiyo bebeğini düşün sıkıntını bebeğin doğduktan sonra kendi kendine birikmiş olarak yaşarsın ama şimdi o senin içinde dikkat et yeğenimize...heyecan harici duygu yoğunluğunu yasaklıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…