- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
evet ilk defa bu ay başladık çok heycanlıyım
az önce seni gördüm listeye bakarken tarihlerimiz aynı bebişlerimizde gelir inş. hayırlısıyla
Selam kızlarrrrrr dün yazmştım beta hcg 45,19 diye hatırlarsanız. Labov.da yaptırdığım için bugün kadın doğum uzmanına gittim. değer gebelik ama çok çok erken gebelik 1 hafta bekleyelim şimdi keseyi göremeyiz dedi. bu bir hafta için regl olmazsan keseyi görürüz dedi. yine kan verdim 1 saate kadar çıkacak sonucum dua edin lütfennnnnnnnn
Selam kızlarrrrrr dün yazmştım beta hcg 45,19 diye hatırlarsanız. Labov.da yaptırdığım için bugün kadın doğum uzmanına gittim. değer gebelik ama çok çok erken gebelik 1 hafta bekleyelim şimdi keseyi göremeyiz dedi. bu bir hafta için regl olmazsan keseyi görürüz dedi. yine kan verdim 1 saate kadar çıkacak sonucum dua edin lütfennnnnnnnn
canım öncekinde ne kadar çalıştınız hatırlamıyo musun??? ovulasyon testine gelince de bence normal yollarla çalış önce..olmazsa sonraki ay öyle alırsın takibe...ayrıca hatırlıyorum 14 haziranda gelicekti adetin...
inşallah canımm.. bende bu akşam 2. çalışmamı yapıcam
kuzucum bende 2. çalışmayı yapacam bu akşam
biran önce kavuşursun bebişine inşallah canım. stres yapma içini ferah tut. bebekte sıkıntı yapmasın sonra annem üzülüyo diye
valla kuzum sadece 2 kere çalışmıştık 3 ay boyunca..adetten sonra 13 ve 15. günmüdü hatırlayamıyorum..evet 14 demişti doktorum ama 12 haziranda oldum işte
Kızlar size yazdıktan sonra hastanenin internet sitesine girdim. sonucum çıkmışve deeğerimmm 1 günde 2 kat artmış
dün 45.19 bugün 90.80 sanırım hamileyimmmmmmmmmm. Allahım sana şükürler olsun.
iinşalllahh canım aynı anda da hamiş kalırız... Ovülosyon testimin 3. yaptım. Aslında 9. gününde yani C.tesi başlamam lazım ama önceden başladım merak ettim
Kızlar size yazdıktan sonra hastanenin internet sitesine girdim. sonucum çıkmışve deeğerimmm 1 günde 2 kat artmış
sseennn ne zamaaannn yazdıınnn onu ben nasıl kaççırdddımmm..... Hamilemisin yanlış anlamıyorum dimi canııımmm çççookk sevindiiiimmmm
adetten sonra altın günler varmış bebeğim 11.12.13.14.15.16.17.günler..gün aşırı çalışın diyolar...takılırsın kafana göre ama sakın sıkıntı stres yapma bak nolursun...tutarsa tutar tutmazsa sonraki ay tutar düşüncesi olsun kafanda mutlaka...ayy mutlaka olmalı tutmalı deme..kendini kasarsan bebiş o kasılmış haline tutunamayabilir...rahat ol ki o da rahatça tutunsun anneciğine
canımmm dün yazdım değer 45,19 bugün 90 küsür 1 günde katlamış: haftayada inşallah keseyi görürüm çok korkuyorum bişi olcak diye ağlayasım var iş yerimdeyim belli etmemey çalışıyorum insanlara.....
ay bende erken başladım canım yaaa. 7 gün başladım halbuki 14. gün başlamam gerekiyomuş benim. ama bana çok geç geldi 14 yaaa. adetim biter bitmez başladım. dün biraz silik çıktı ikinci çizgi. az önce yaptım gene biraz silik. bakalım takipteyimmm
canımmm dün yazdım değer 45,19 bugün 90 küsür 1 günde katlamış: haftayada inşallah keseyi görürüm çok korkuyorum bişi olcak diye ağlayasım var iş yerimdeyim belli etmemey çalışıyorum insanlara.....
bu akşam herkes iş başında :26:
erken başladık ama yaa tutarsaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?