Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim bu ay verimli günüm 30 mayıs-31 mayıs idi. ovülasyon testi aldım hep negatif çıkıyordu. 29 mayısta çalışma oldu. ertesi gün kavga ettik küstük başka hiç çalışma olmadı. ben hiç beklemiyordum bu ay o yüzden ... geçen ay o kadar çalış çalış tırttı.
şimdi tekçalışmayla böyle o yüzden inanamıyorum yaaaa anltamam sana.
şuan hiçbir belirti yok. ne bulantı, ne göğüs hassasiyeti herşey normal bakalım bu bir hafta geçsede keseyi sonrasında kalp atışını duysam daha çok çok yeni
darısı sana ve tüm isteyenler inşallahhhhhh

Allahım sen topiğimizin kızlarının hızını bozma ya rabbimm...inşallah böyle hergün hamiş haberi alır dururuz...sen bu bereketi üzerimizden çekme büyük Allahım...çok şükürr çookk...ayy çok mutluyum kızlaarrr....

amiiinn amiiiin ağzından bal damlıyoo kuzucumm :)

Beklemediğin anda oluyor diyorlar ya işte sen onlara örneksin... Bende test yapıyorum bakalım görecekmiyim çift çizgiyi.. 2 günde bir çalışma yapmayada çalışıcam verimli günüm salı diye hesaplıyorum... Bakalım kısmet vardır heralde bir zamanı bebişimin..

Sende canını çok sıkma olumsuz şeyler düşünme canım hayırlısıyla kucağına da alacaksın

Kızlar size yazdıktan sonra hastanenin internet sitesine girdim. sonucum çıkmışve deeğerimmm 1 günde 2 kat artmış
dün 45.19 bugün 90.80 sanırım hamileyimmmmmmmmmm. Allahım sana şükürler olsun.

hayırlııı olsun canım tekrardannn

valla maşallah topiğimize hergün mutlu haberler alıyoruz harika valla ohhhh

amiiiiiiiiinnnnnnnnn ama şuan beklemek bana azap veriyo. günler çabuk geçse yumuş günüm gelse hemen diye bekliyorum

aminnnnnnnnnnnnn canım benim... senin nasıl gidiyor hamilelik? herşey yolunda mı ?

aminnnnnnnnnnnnn canım benim... senin nasıl gidiyor hamilelik? herşey yolunda mı ?

her şey yolunda gibi görünüyor canım..yalnız iyice sulu göz oldum...Rabbim hep böyle mutluluktan ağlatsın amaaan benim canlarım anne olucak accık ağlayayım nolcakk

seni duygusal hamiş seni :) ben haber verince de böyle yapma bak bende seninle birlikte oturur ağlarım :)
sevinçten ağlayalım bebeğim ne olacak ki..

bende 15 haftanın içinde olacaktım be kuzucum yaa poffff şu günler geçse hemen

sıkma ama canını bebeğin kıskanır gelmez ama sen böyle yaparsan...sen abimi-ablamı daha çok seviyomuşsun ben de gelmem o zaman der küser...üzülmek yok

kızlar ben çıkıyorum anneme gelmiştim babalara hediye almak için dışarı çıkcaz gelince girerim inşallah çok öpüyorum szleri hoş sohbetler

yaaa deme öylee tamm tmam yapmıyorum öylee..gelsin bebeğim hemen hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…