- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
çifter çifter geliyo hamile haberleriiii....
tebrikler canım benimmm:124::124::124:
Valla hiç görmedim dün ya heralde ben çıktıktan sonra...
Çok sevindim canım darısı başına benim 2. denemem de tırt çıktı.. 3.ye başladık hayırlısıyla
Korkma üzülme sakın iyi şeyler düşün iyi olsun olumsuz düşünme sakın...
Belirtilerini çalışma düzenini anlat bakimm hemen
Allahım sen topiğimizin kızlarının hızını bozma ya rabbimm...inşallah böyle hergün hamiş haberi alır dururuz...sen bu bereketi üzerimizden çekme büyük Allahım...çok şükürr çookk...ayy çok mutluyum kızlaarrr....
benim bu ay verimli günüm 30 mayıs-31 mayıs idi. ovülasyon testi aldım hep negatif çıkıyordu. 29 mayısta çalışma oldu. ertesi gün kavga ettik küstük başka hiç çalışma olmadı. ben hiç beklemiyordum bu ay o yüzden ... geçen ay o kadar çalış çalış tırttı.
şimdi tekçalışmayla böyle o yüzden inanamıyorum yaaaa anltamam sana.
şuan hiçbir belirti yok. ne bulantı, ne göğüs hassasiyeti herşey normal bakalım bu bir hafta geçsede keseyi sonrasında kalp atışını duysam daha çok çok yeni
darısı sana ve tüm isteyenler inşallahhhhhh
Kızlar size yazdıktan sonra hastanenin internet sitesine girdim. sonucum çıkmışve deeğerimmm 1 günde 2 kat artmış
dün 45.19 bugün 90.80 sanırım hamileyimmmmmmmmmm. Allahım sana şükürler olsun.
amiiinn amiiiin ağzından bal damlıyoo kuzucumm :)
Allahım sen topiğimizin kızlarının hızını bozma ya rabbimm...inşallah böyle hergün hamiş haberi alır dururuz...sen bu bereketi üzerimizden çekme büyük Allahım...çok şükürr çookk...ayy çok mutluyum kızlaarrr....
ayy ne bileyim içimden geldi böyle dua etmek...gözlerim doluyo mutluluktan nasıl seviniyorum böyle haberler alınca anlatamam...
aminnnnnnnnnnnnn canım benim... senin nasıl gidiyor hamilelik? herşey yolunda mı ?
ayy ne bileyim içimden geldi böyle dua etmek...gözlerim doluyo mutluluktan nasıl seviniyorum böyle haberler alınca anlatamam...
sevinçten ağlayalım bebeğim ne olacak ki..seni duygusal hamiş seni :) ben haber verince de böyle yapma bak bende seninle birlikte oturur ağlarım :)
bende 15 haftanın içinde olacaktım be kuzucum yaapoffff şu günler geçse hemen
durmadan tuvaletim geliyo yaaaa beni tuvalete kitleyin bi daha çıkmasam da olurbende 15 haftanın içinde olacaktım be kuzucum yaapoffff şu günler geçse hemen
sevinçten ağlayalım bebeğim ne olacak ki..
sıkma ama canını bebeğin kıskanır gelmez ama sen böyle yaparsan...sen abimi-ablamı daha çok seviyomuşsun ben de gelmem o zaman der küser...üzülmek yok
durmadan tuvaletim geliyo yaaaa beni tuvalete kitleyin bi daha çıkmasam da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?