Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kullanmadan önce doktora bunu sor bence. prospektüste yazan şeyler önemlidir çünkü.sonuçta öyle bi olasılık varki yazmışlar:26::26::26:

yaaaaa ama çok merak ettim ki ben :))

annelik en başta sabır gerektirdiği için gebelik 9 aylık bi süreç zaten güzelim...kalp atışlarını daha 3 haftaya kadar anca duyacaksın...sonra bir ay geçmek bilmeyecek...biz neden deliriyoruz çıldırıyoruz geri sayıma başladık sanıyosunbu arada haftaya tam da bugün bebişim görücem inşallah ben deee

İnşallah inşallah :)

bi ay kaldı iki hafta kaldı on gün kaldı derken bir hafta kalmışş kııızzz hakkatten...sayılı gün çabuk geçiyo valla...inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz...:13:

eeeee kızlar daha dahaa???ne oldu bize bugün hem çok az sayıdayız hem de suskunuz:26:
nazar mı değdi yoksa

yaaa saat 4olmuo degerım ıkıye katladımı yada degerım kucukmu nasıl smdıde bunları dusunecegız ama tatlı telaslar tabıkı

hop diridiri dattiri dittiridom ben yarimi seviyom hop diridiri dattiri dittiri dom ben yarime ölüyomm....hadi kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…