kafana takılanı sor elimizden geldiğince yardımcı oluruz :))
Arkadaşlar doktorum bana ilaç içemediğimden dolayı Elevit yerine calcimak-d3 efervesan tablet verdi fakat ilacın prospektüsünü okudum çok korktum bebekte zeka geriliğine sebep oluyor falan yazıyor. Sakıncalı olsa doktor neden versin ilacı kullanamıyorum ne yapacağımı şaşırdım.
Kızlar sonucum açıklandı 441.22 çıkmış doktora gitsem kese görünür mü ???
Süper yaa bi gün geçmişten böyle bideğer. Allah nazardan saklasın:))kaçıncı denemenizdi?
alttan görebilirsin ama doktorlar pek önermiyorlar...karından görmeyi bekle.haftaya gidebilirsin mesela....ben 6336 iken görememiştim iki gün sonrası gördüm ama çok şükür
yaaaaa ama çok merak ettim ki ben :))
annelik en başta sabır gerektirdiği için gebelik 9 aylık bi süreç zaten güzelim...kalp atışlarını daha 3 haftaya kadar anca duyacaksın...sonra bir ay geçmek bilmeyecek...biz neden deliriyoruz çıldırıyoruz geri sayıma başladık sanıyosunbu arada haftaya tam da bugün bebişim görücem inşallah ben deee
eeeee kızlar daha dahaa???ne oldu bize bugün hem çok az sayıdayız hem de suskunuz:26:
nazar mı değdi yoksa
Ayyy valla yemek yiyince bana acayip uyku basıyo.. okuyorum ama yazdıklarınızı
Ayyy valla yemek yiyince bana acayip uyku basıyo.. okuyorum ama yazdıklarınızı
insan bi laf atar
ben anlamam
lak lak lak lak lak lak
yaaa saat 4olmuo degerım ıkıye katladımı yada degerım kucukmu nasıl smdıde bunları dusunecegız ama tatlı telaslar tabıkı
hop diridiri dattiri dittiridom ben yarimi seviyom hop diridiri dattiri dittiri dom ben yarime ölüyomm....hadi kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?