Kızlar sonucum açıklandı 441.22 çıkmış doktora gitsem kese görünür mü ???
ooo maşallah değerin baya yüksek. alttan muayenede görüldüğünü söylüyorlar ama sen bilirsin :) maşallah tekrar :) ben kesemi 6 haftalıkken görmüştüm. 4.5 haftalıkken görünmemişti
ooo maşallah değerin baya yüksek. alttan muayenede görüldüğünü söylüyorlar ama sen bilirsin :) maşallah tekrar :) ben kesemi 6 haftalıkken görmüştüm. 4.5 haftalıkken görünmemişti
Çok güzel bi sonuç canım çok sevindim kucağına almak ta nasip olsun inşallah kaç gün geçti adetinin üstünden???
yeppaaaaa süper süper...çok güzel değerlerle gelmişsin yanımızaaaa
şu an nasıl tepki vereceğimi de bilmiyorum kiiiii :))) hepinize çok teşekkr ederim.
yeppara yeppara vur totoşunu duvaraaa..böle böle sevinnnn
benim adetlerim düzensizdi ama tahminen 1 gün geçti :)
yeppara yeppara vur totoşunu duvaraaa..böle böle sevinnnn
berabeeerrr sevineeeekkkk
senin değerin kaç oldu ???
canım ben 1 kez beta hcg testi yaptırdım onda da değeri söylemediler pozitif dediler. Ulrasondan baktılar kese görünmedi. 10 gün sonra gel demişlerdi.
benim son adet tarihim 8 mart. 4 hafta 5 günlükken gittim doktora sadece tahlilde pozitif çıktı. daha sonra 6+5 günlükken kese göründü bebişin kalp atışı duyulmadı :) 8+2 de kalp atışları duyuldu yani zaman böyle ilerliyor :) ilk başta pozitif çıktı kese görüncek mi diyorsun sonra kalp atışı sonra cinsiyeti sonra göbeğim büyüdüm ü sonra bebişin ilk hareketleri vs vs vs annelerin tedirginliği hep böyle sürüp gidiyor. En tatlı heyecanlar bu zamanlar :)
gerçekten çok heyecanlı ama şu an hiçbir şey anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?