Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin değerin kaç oldu ???

canım ben 1 kez beta hcg testi yaptırdım onda da değeri söylemediler pozitif dediler. Ulrasondan baktılar kese görünmedi. 10 gün sonra gel demişlerdi.

benim son adet tarihim 8 mart. 4 hafta 5 günlükken gittim doktora sadece tahlilde pozitif çıktı. daha sonra 6+5 günlükken kese göründü bebişin kalp atışı duyulmadı :) 8+2 de kalp atışları duyuldu yani zaman böyle ilerliyor :) ilk başta pozitif çıktı kese görüncek mi diyorsun sonra kalp atışı sonra cinsiyeti sonra göbeğim büyüdüm ü sonra bebişin ilk hareketleri vs vs vs annelerin tedirginliği hep böyle sürüp gidiyor. En tatlı heyecanlar bu zamanlar :)

gerçekten çok heyecanlı ama şu an hiçbir şey anlayamıyorum

kocam ceketini üstüme atsada hamile kalsamm yaaaa öle hatunlara bayılıyorummm

gerçekten çok heyecanlı ama şu an hiçbir şey anlayamıyorum

kafana takılanı sor elimizden geldiğince yardımcı oluruz :))

Arkadaşlar doktorum bana ilaç içemediğimden dolayı Elevit yerine calcimak-d3 efervesan tablet verdi fakat ilacın prospektüsünü okudum çok korktum bebekte zeka geriliğine sebep oluyor falan yazıyor. Sakıncalı olsa doktor neden versin ilacı kullanamıyorum ne yapacağımı şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…