Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rengi kokusu bulanıklığı berraklığı her seferinde değişik benim....hamile olduğumu öğrenmeden önce başladı bu sık tuvalete çıkma bende...normalde gece uykusunu asla bölmeyen biriydim ne su içmeye uyanırdım ne çişe ne sıcağa ne soğuğa...deliksiz uyurdum hep..ama son 2-2buçuk aydır falan geceleri en AZ 2 olmak suretiyle tuvalete çıkıyorum gündüz zaten hiç biriktirmiyorum...kaç kere gittiğimi saymadım yani...vücudum böyle su kaybedince de suya yüklendim artık..ne de olsa içsem degeliyo içmesem dee..aman dikkat edin enfeksiyonaaa

batınız yaklaştıysa bu da bir belirti biliyosunuz demi kızlar....

dün bi arkadaş kan verdi dayanamadım bende veriyim dedim 1,02 çıktı =( bat 20 haziran çok mu erken acaba bilmiyorum moralim bozuldu bi da asla kan testi yapmıcam günüm geçmeden

dün bi arkadaş kan verdi dayanamadım bende veriyim dedim 1,02 çıktı =( bat 20 haziran çok mu erken acaba bilmiyorum moralim bozuldu bi da asla kan testi yapmıcam günüm geçmeden

bi hafta var daha canım. batı geçipte kanda çıkmayanda gördüm ben arkadaşlarımda demiş olayım. sen bekle genede

bence çok erken canım ya :26::26: Gününde veya geçince ver en iyisi :26:

mrbaha kızlarrrr...

kaç gündür giremedim, okudumda yeni hamiş haberleri var çokkkk çokkk sevindim darısı hamiş olmayı bekleyenlarin başına inşallah .bu hafta çok bereketli geçiyor.

hamiş haberi alan arkadaşları tebrik ediyorum...

bu hafta 4 kişi den haber aldık eğe ben yanılmıyorsam

bende hamiş olursam paylaşacam inş.

erken tabi canım....hem de çook erken...tamam ben de batımdan önce kan verdim ama bi gün vardı batıma...sen moralini bozmadan çalışmalara devam...geç döllenme olur belki geç yumurtluyo olabilirsin...yumurtaların bebişle dolacağı zaanları üzüntüden çalışmayarak mı geçireceksin!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…