durmadan tuvaletim geliyo yaaaa beni tuvalete kitleyin bi daha çıkmasam da olur
normal değil yavrum sen bi doktora git bence batın da 7 temmuzmuş...
batınız yaklaştıysa bu da bir belirti biliyosunuz demi kızlar....
yapma yaaa :18::18::18::18::18: ayyy kötü bişeymi var acabaaa. saat başı tuvaletteyim garanti. su içmesemde geliyo valla:18::18::18:
Tuvaletini yaparken yanma ağrı var mı? Kokusu rengi nasıl ?
yok hiç bişey. ne ağrı ne koku ne yanma. gayet normal bi idrar :26::26::26:
böbreklermi iyi çalışıyo nedir :26::26::26:
Tamam o zaman... bol bol su iç sen yine de enfeksiyon yaşamış biri olarak tavsiyem
batınız yaklaştıysa bu da bir belirti biliyosunuz demi kızlar....
tamam canım dur hemen içeyim hatta. varsa bişey temizlensin. pis enfeksiyon hayatımızdan uzak dur.
tamam canım dur hemen içeyim hatta. varsa bişey temizlensin. pis enfeksiyon hayatımızdan uzak dur.
dün bi arkadaş kan verdi dayanamadım bende veriyim dedim 1,02 çıktı =( bat 20 haziran çok mu erken acaba bilmiyorum moralim bozuldu bi da asla kan testi yapmıcam günüm geçmeden
dün bi arkadaş kan verdi dayanamadım bende veriyim dedim 1,02 çıktı =( bat 20 haziran çok mu erken acaba bilmiyorum moralim bozuldu bi da asla kan testi yapmıcam günüm geçmeden
enfeksiyonların provakasyonlarına gelmesin çişimiz temiz olsun!!!!#dirençiş
bende gidip içtim.. çok kötü birşey valla kimse yaşamasın ki ben çok azını yaşadım
enfeksiyonların provakasyonlarına gelmesin çişimiz temiz olsun!!!!#dirençiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?