Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba;
Bende bebek düşünüyorum yaklaşık 4 aydır korunmuyorum ama tık yok prolaktin sınırda çıkmıştı bu nedenle dostinex kullandım adetim iki gün gecikti dun idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı ama karnım agrıyor adet olacakmışım gibi bide gaz problemim var konu hakkında bilgisi olan varsa bende öğrenmek istiyorum ((

ahaaaaa bi hamile dahaaaa
büyük ihtimal hamilesin canım inşallah öyledir istiyosan tabiii. git kan testi yaptır kesin sonuç alırsın batın geçmiş nede olsa

merhaba aramıza hoş geldin... Öncelikle eğer adet günün geçtiyse bence gidip kan testi yaptır... karın ağrısı ve gaz hamilelik belirtisi olabilir... Tabii psikolojikte olabilir.. en iyisi kan testi.. İnşallah hamilesindir.

inşallah hamişsin:))

hemen bir kan testi yaptır. Benimde 2. çizgi silik çıkmıştı yüksek ihtimal hamilesin canım şimdiden tebrikler

canım ben gebeliğimi öğrendikten sonra bile bu adet ağrısını çektim karnımda 6. haftaya kadar sürüyo...tebrikler hamilesin...gebelik testinde 2. çizgide yanılma payı asla olmuyo...çizgi belirsiz bile olsa görünüyorsa bu kesin sonuç demek...tebrikler....Allahım berekete bakkkk

ahaaaaa bi hamile dahaaaa
büyük ihtimal hamilesin canım inşallah öyledir istiyosan tabiii. git kan testi yaptır kesin sonuç alırsın batın geçmiş nede olsa

Kan testine gidip boş dnmek istemiyorum idrar testini dün yaptım acaba bugunde yapsam mı ne diyosunuz

hamiş kalmak istiyosaaaaakkk
Biiiirrrrr ) stres yoooookkk
ikiiiiiiiiiiii) gün aşırı çalışmaya başlaaaa
üüüüüççç) kendini yoklamaaaa
döööörrrttt)adet gecikmeden test yapmaaaa
:94::94::94::94::94:

ben yazılara baktım ama çok özgün şeyler...baka tarafa uyarlanabilcek cinsten değil...adamın biri uçmuşşş...orama toma burama to yazmış :))

inş hamileyimdir stresden ölücemm kaç aydır bekliorum olsun artık bebek kokusu duymak istiyorum Rabbim inş olmayanlarada verir

Sürekli karnım agrıyor bide zaten gaz sorunu var ee idrada silik çıktı adet olacam diye ödüm kopuyor (

Kan testine gidip boş dnmek istemiyorum idrar testini dün yaptım acaba bugunde yapsam mı ne diyosunuz

Peki adetlerin nasıl ? DÜzenli mi? Yoksa daha önce de böyle gecikme oluyor muydu?

İdrar testi silik olupta kan testinde hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var ama aramızda... Bence yarın sabah git yaptır... Olmadıysa da bir dahaki aya inşallah

öncelikle hayırlısını iste canım. adetlerin düzenlimidir senin. :26::26:

aaaaayyyyyy bu kız beni duymuyorr yada dinlemiyorrr!!!!!!!

İnşallah hamilesindir canım... AMa herşey kader kısmet vardır bebişinde geleceği zaman... Umarım fazla bekletmeden gelir. HErşeyden önce stress sıkıntı yok... Olacak olacak diye düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…