Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anacım bu yeni nesil mi böyle çok panik???yoksa biz de mi öyle dalgalandık şimdi durulduk???...

hahaha valla canım bilemedim ki :) ama ben 1 kez idrar testi yaptım 1 kezde kan testi :)) aslında bende çok paniğim ama benim kocam hep frenledi beni. şimdi ben nasıl sakinsem o aynı sakinlikte durdurdu beni hep hamilesin işte daha ne korkuyorsun diyen hep oydu şimdi arkadaşlarımın bu heyecanları beni öyle duygulandırıyor ki kendim yaşıyormuşum gibi ölüyorum heyecandan meraktan inanır mısın?

sonuçta bizde aynıydık canım bu topiği nasıl bulduk hem akıllım ben belirtileri araştırırken buldum bu topiği halada burdayım :)))

aynen ama heyecan olmazsa olmaz zaten de bu panik halleri hiç olmadı bende...idrar testi yaptım adetime daha vardı bişey çıkmadı ama kafama takmadım ertesi hafta paşa paşa gittim kanımı verdim...şimdi böyle hamile haberleri alınca inan kendimde olduğumdan daha bir heyecan kaplıyo beni de...

kızlaaarrrr ben pazartesi gününe kadar yokum büyük ihtimal. yarın yola çıkacaz düğüne gidioz kurtlarımı dökcem yanyan yandan ooohh

benim de karnım çok ağrıyordu çok sancı oldu çok kramp girdi merak etme inşallah hamilesindir:)

kızlaaarrrr ben pazartesi gününe kadar yokum büyük ihtimal. yarın yola çıkacaz düğüne gidioz kurtlarımı dökcem yanyan yandan ooohh

Hadi bakalım sana iyi eğlenceler.... Bu hafta benimde yoğun haftam en yakın arkadaşım evleniyooo üstelik ben tanıştırdım

canımcım kuzucum bebegım dun sorsaydım sana ıyıydı tekrar kan testıne gıtme derdın bana enazından bugun sbhtn verdım bnde kan bılemedımmm amaa bugun dedın ama sureklı kan verme lazım olucak dıye ama sabahtan cktann vermıstım umarım hersey yolundadır dr ler bırde varsayımla konusmuyorlarmı ıste bu yuzden devlet hast. saglık ocaklarını sevmıyorum yok deger dusuk yok 2000lerde cıkıyormus mılletınkı bn hamıleyım deyıpte degerım 2000 ustu dıyen cok nadır gordum yanıı

kızlarr yaşayan varsa cevap verebilir mi?

adetime 8 gün var. ,
5 gündür belim felaket ağrıyor.
bugün adet ağrısı gibi ağrımda oldu.
saatte 2 defa wc gidiyorum
2 gündür sarı bi akıntım var.
bazen kasıklarımda batmalar oluyor.
çok acıkıyorum.hep bişeyler yemek istiyorum.
çalışmalarım 7,9,11,12,13,14,15 günlerde

kızlar bu belirtiler hamiş belirtisi olabilir mi ?
dua edin inşallah hamişimdir.:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

heralde biz şaşkınlıktan öyle olduk :) benim cuma adet günümdü cumartesi akşamı test yaptım çarşambada doktora giderek kan verdim :) ertesi gün telefonda öğrendim testin pozitif çıktığını

Bir hamişşş dahha gelliiiyyyoooooooo

her seferinde kan alıp ölçüm de yapılmıyo zaten...bak ben hamileliğimi öğrendiğimde bakıldı hcg'me sadece bi de bir hafta sonrası bu bahsettiğim 5 tüp kan var ya o zaman genel bakımda baktılar hcg'me o kadar ... şuan kaçbinlerde yada kaç yüzbinlerde olduğumu bilmiyorum...bu da önemli değil zaten artık ultrasonla takibe alınacaksın bu kan değeri falan onlar ilk haftanda dikkat çeken şeyler....sonra kesenin boyutu sonra da bebeğin boyutu baz alınacak...

ben 4 aydır bekliyorum sürekli gelio eskiden adet olmadığımda stres olurdm şimdi olmayayaım diye stres oluyorum Rabbim herkesinn gönlüne göre versin içindede bizim inş hamileyimdir. ikinci çizginin silik çıkması cok heycanlandırdı beni

oooowwwwww bi tane dahaaaaa hadi hayırlı haberler beklioz canım inşallah hamişsindirrrr

pekı tecrubelı annem pazartesı doktorum ızınden gelıcekmıs onu ekleyım kndımı bırakayım ona artık o ne yap derse onu uygulayım cok sagol ıcımı ferahlatıyorsun bnde napıyım kndı kndıme öle gıdıp gelıorum bsyler yapıorum annem ablam esm yanımda yok manevı desteklerım yok daha sevınemeıorum bıle tam paylasamadım sevıncımı kursagımda kaldı valla öle streslendımm anacım iyiki varsınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…