Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Adetim 3 aydır düzenli 26 günde bir regl oluorum ama bu sefer olmadım offffff heycandan ölmek üzereyim yaaaaaaaaaaaaaa

Kan testine gidip boş dnmek istemiyorum idrar testini dün yaptım acaba bugunde yapsam mı ne diyosunuz

elin boş dönmeyeceksin zaman geçmeden git kanını ver. ve hatta şimdi bir idrar testi daha yap. sabah yahut akşam önemli değil ben idrar testini akşam 10 da yaptım hadi hadi bekliyoruz

Adetim 3 aydır düzenli 26 günde bir regl oluorum ama bu sefer olmadım offffff heycandan ölmek üzereyim yaaaaaaaaaaaaaa

Sende bendensin o zaman... Bence hiç sıkıntı yapma sabah ilk idrarla testini yap sonra da git kan testini yaptır. Müjdeli haberide yaz bize

kızlar 47.58deger dr cok yenı dıyor 2ye katlaması gerekmezmı dıorum artıs gostermesı yeter dedı :s

heycandan bide yeni üye oldum nasıl bakıldıgını bilemiyomki kızma ( Adetim düzenli bugunde olmazsam yarın tekrar test yapıcam inş hamileyimdir (

inşallahı maşallahı bırak şimdi ilk yaptığım yorumu okumazsan affetmem seni çok kızdım sayfa 1231deki son yorum

kızlar 47.58deger dr cok yenı dıyor 2ye katlaması gerekmezmı dıorum artıs gostermesı yeter dedı :s

sevilayım ikiye katlaması gerekmez...ya hergün ikiye katlar ya iki günde bir ikiye katlar...normal yaniii...hemen kan vermenin doğru olmadığını söylemiştim keşke biraz bekleseydin...böyle bişey olur diye yapma etme dedim ama..neyse...üzülcek kızcak bi durum yok içini ferah tut

sıkıntı yapma hamilesin işte değerlere çok takılıpta kendini strese sokma :) heralde en iyisini ben yapmışım doktor pozitif çıktı dedi daha da uğraşmadım halada adet olmadığına göre problem yok. Hamilesin hayırlısı ile korkmaaa

aaa kendini kuşkulandırıp durma hamişsinnnn sen tamammıııı

Senin agzını yirimm yirimmmmmmmmmm inşş kuzum inş olmaucam bu stres beni bitirecek yarın test yaptıkdan sonra size yazarım bu topic altında olursanız :))

ayy heyecanladım...hadi güzel haberlerle gelll

şimdi yap testi yarında kan testi verirsin. gene çıkıcak 2. çizgi eminimmmm

Şuan ofisteyım çalışıyorum akşama eve gittigimde yapacam ama karnım agrıyor oldummu diye wc gitmekden yoruldum bi belli olsa testii yapınca bu topici bulabilirsem hemen yazarım kızlarrrrrr duaa edin benim içn :))

Bu da benim ovü testim 3. günkü biraz bozulmuş ama ilk 5 dk tek çizgiydi...

Ayy bunu bile biriktirdim ne olacak benim halimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…