Peki adetlerin nasıl ? DÜzenli mi? Yoksa daha önce de böyle gecikme oluyor muydu?
İdrar testi silik olupta kan testinde hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var ama aramızda... Bence yarın sabah git yaptır... Olmadıysa da bir dahaki aya inşallah
Kan testine gidip boş dnmek istemiyorum idrar testini dün yaptım acaba bugunde yapsam mı ne diyosunuz
aaaaayyyyyy bu kız beni duymuyorr yada dinlemiyorrr!!!!!!!
Adetim 3 aydır düzenli 26 günde bir regl oluorum ama bu sefer olmadımoffffff heycandan ölmek üzereyim yaaaaaaaaaaaaaa
Adetim 3 aydır düzenli 26 günde bir regl oluorum ama bu sefer olmadımoffffff heycandan ölmek üzereyim yaaaaaaaaaaaaaa
heycandan bide yeni üye oldum nasıl bakıldıgını bilemiyomki kızma ( Adetim düzenli bugunde olmazsam yarın tekrar test yapıcam inş hamileyimdir (
adet olmamışsan bu saatten sonra olmucaksın da!!!!
kızlar 47.58deger dr cok yenı dıyor 2ye katlaması gerekmezmı dıorum artıs gostermesı yeter dedı :s
Senin agzını yirimm yirimmmmmmmmmminşş kuzum inş olmaucam bu stres beni bitirecek yarın test yaptıkdan sonra size yazarım bu topic altında olursanız :))
kızlar 47.58deger dr cok yenı dıyor 2ye katlaması gerekmezmı dıorum artıs gostermesı yeter dedı :s
Biz hep burdayız... Seni de bekliyoruzzz
Senin agzını yirimm yirimmmmmmmmmminşş kuzum inş olmaucam bu stres beni bitirecek yarın test yaptıkdan sonra size yazarım bu topic altında olursanız :))
şimdi yap testi yarında kan testi verirsin. gene çıkıcak 2. çizgi eminimmmm
şimdi yap testi yarında kan testi verirsin. gene çıkıcak 2. çizgi eminimmmm
aaa kendini kuşkulandırıp durma hamişsinnnn sen tamammıııı
ayy heyecanladım...hadi güzel haberlerle gelll
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş akşama testi yapıp yazacam sizede :))
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş akşama testi yapıp yazacam sizede :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?