Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaaaaaaarrrr hoşçakalın esen kalın beni özleyin anacııımmm baaaayyyy
geldiğimde yeni hamiş haberleri görmek istiyoruummmm ona göreee

Hayla karnım agrıyor akıntım var Wc gitmekten yoruldum ha geldi ha gelmedi öfffff başım da agrımaya başladı ahh ulan ikinci silik çizgi yaktın ya beni

Kimseden ses çıkmıyor.. Bende çıkayım masamı toplar giderim artık.. Herkesi öpüyorum yarın görüşürüzzz

Kızlaaaaaaaaaaaaar testim beta testim 10 çıktı :))))))) hafta bimdaha yapacak test orana bakacak karnım arıo çok acaba hala kırmızılar gelecek mi die :)))

Selinay peki bu kasık ağrısı normal mi kadın doğuma sevk etmedi beni tam belirginleşsin öyle dedi ?

Normal endişelenme hamileyken de adet olacakmışsın gibi belirtiler olur.ama alt dan muayene olma sakın birazdaha zaman geçsin 6 hafta da ultrasonda belli oluyor acele etme...benim 5 haftalıkken ultrasonda görülmedi alttan muayene oldum 1 hafta sonra düşük yaptıp. şuan 8 aydır korunmuyoruz ve 4 gün geçti bugün kan testi yaptırdım negatif. (

mrb arkadaşlar ben geldim... bugün 3üncü oculasyon testimi yaptım ve çizgi biraz daha koyulaşmıştı önceki günlere göre.ama eşit değildi yine de 2 çizgi birbirine.. ama olucak sanırım:))) çünkü gün be gün koyulaşıyo gibi dua edin kızlar allahım hepimizinüzünü güldürsün en yakın zamanda..

iyi akşamlar kızlar çok güzel bir hafta ya maşallah ne çok hamilemiz oldu darısı bizlerin başına.bu ay 2.denemem olacak yarın adetim tamamen bitmiş olur inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz bu ay daha sıkı çalışıcaz hayırlısı artık

test negatif çıksada bırakma çalışmayı ben test hiç pozitifi görmedim. Hadi inşallah sende hemen hamile kalırsında arka arkaya doğururuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…