Kimse yok mu yaaaa kasıklarım ağrıyorlar çok(
pekı tecrubelı annem pazartesı doktorum ızınden gelıcekmıs onu ekleyım kndımı bırakayım ona artık o ne yap derse onu uygulayım cok sagol ıcımı ferahlatıyorsun bnde napıyım kndı kndıme öle gıdıp gelıorum bsyler yapıorum annem ablam esm yanımda yok manevı desteklerım yok daha sevınemeıorum bıle tam paylasamadım sevıncımı kursagımda kaldı valla öle streslendımm anacım iyiki varsınızz
kızlarrrrrrrrr yen testimi yaptımm ikinci cizgi pembeeeeee :)))
bakın fotomo sizce hamilemiiyim ???????
kızlarrrrrrrrr yen testimi yaptımm ikinci cizgi pembeeeeee :)))
Kızlaaaaaaaaaaaaar testim beta testim 10 çıktı :))))))) hafta bimdaha yapacak test orana bakacak karnım arıo çok acaba hala kırmızılar gelecek mi die :)))
arkadaşlar merhaba nasılsınız yine geldim ben bir gelio bir gdyo dceksiniz ama öle bir işe grdm ki srekli dşardayım ve yorgnlktan ölüorm nasılsınız yni hamileler var tebrik ederm hamişler darısı bütün isteyenlern başına inş içlerindede bna inş.... nasılsınz ne var ne yok 38s nasılsın tatlım?
merhaba hoşgeldin
listeye eklemişsin tşkr ederim Sıla.cım yeni farkettim kusura bakma
tebrik ederm:)))))kızlarrrrrrrrr yen testimi yaptımm ikinci cizgi pembeeeeee :)))
hoş bulduk nasılsınız ne var ne yok?
ben blmiorm nasıl oldugumu üzülmeli miyim umutlanmalımıyım bilmiorm bu ay ameliyattan snra 5. ayımı ve 4 ay olumsuz geçti bu ay nasıl olcak bilmiorm umudum tükenioherzaman ki gibi heycan var başka bişi yok :) hee bidee bol bol hamişler var maşallahhhh
sen nasılsın
hoşgeldiiinn :)
aaa geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebiş gönderiyo heralde bu sinyallari :)
biz aynı bi değişiklik yok
umudunu kaybetme canım Allah hayırlı zamanda versin inşallah
burada okuduğum mesajlara göre çoğu arkadaşlar tam umutları tükendiği anlarda kavuşmuşlar bebişlerine inşallah senin de yüzün güler daha çok olmamış aslında kötü düşünme lütfen çalışmaya devammmm
bebiş gönderiyo ama sabrımın sınırlarını zorluyo sanki...hap da kullanamıyorum ya çıldırıcam iyice...burnum tıkandı bide bu da olurmuş diyolar hamileliğin ilerleyen zamanlarında..bilmiyorum ya off çok zorlanmaya başladım
çalışmalar tam gaz devamda sonuç hüsran canım bakalım hayrlısı rabbim büyük bütün isteyenlere versin inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?