Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrrrrrrr yen testimi yaptımm ikinci cizgi pembeeeeee :)))

bakın fotomo sizce hamilemiiyim ???????

Eklentiler

• $IMG-20130613-WA0000.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 26

canım seninle benim hemen hemen aynı. bana doktor hiçte olumsuz şeyler söylemedi. çok çok yeni küçük bir değersin haftaya gel dedi.
sıkma canını yaaa bence herşey güzel

arkadaşlar merhaba nasılsınız yine geldim ben bir gelio bir gdyo dceksiniz ama öle bir işe grdm ki srekli dşardayım ve yorgnlktan ölüorm nasılsınız yni hamileler var tebrik ederm hamişler darısı bütün isteyenlern başına inş içlerindede bna inş.... nasılsınz ne var ne yok 38s nasılsın tatlım?

merhaba hoşgeldin
listeye eklemişsin tşkr ederim Sıla.cım yeni farkettim kusura bakma

herzaman ki gibi heycan var başka bişi yok :) hee bidee bol bol hamişler var maşallahhhh
sen nasılsın
ben blmiorm nasıl oldugumu üzülmeli miyim umutlanmalımıyım bilmiorm bu ay ameliyattan snra 5. ayımı ve 4 ay olumsuz geçti bu ay nasıl olcak bilmiorm umudum tükenio

umudunu kaybetme canım Allah hayırlı zamanda versin inşallah
burada okuduğum mesajlara göre çoğu arkadaşlar tam umutları tükendiği anlarda kavuşmuşlar bebişlerine inşallah senin de yüzün güler daha çok olmamış aslında kötü düşünme lütfen çalışmaya devammmm

aaa geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebiş gönderiyo heralde bu sinyallari :)
biz aynı bi değişiklik yok

aaa geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebiş gönderiyo heralde bu sinyallari :)
biz aynı bi değişiklik yok

bebiş gönderiyo ama sabrımın sınırlarını zorluyo sanki...hap da kullanamıyorum ya çıldırıcam iyice...burnum tıkandı bide bu da olurmuş diyolar hamileliğin ilerleyen zamanlarında..bilmiyorum ya off çok zorlanmaya başladım

çalışmalar tam gaz devamda sonuç hüsran canım bakalım hayrlısı rabbim büyük bütün isteyenlere versin inş:)

bebiş işte unutturmuyo kendini çektiriyo annesine :) Allah kolaylık versin canım ama ağrısı bile güzeldir onun yaa :))

çalışmalar tam gaz devamda sonuç hüsran canım bakalım hayrlısı rabbim büyük bütün isteyenlere versin inş:)

inşallah canım Allah hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…