Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eki Görüntüle 734493

Bu da benim ovü testim 3. günkü biraz bozulmuş ama ilk 5 dk tek çizgiydi...

Ayy bunu bile biriktirdim ne olacak benim halimm
Merak etme canım yalnız değilsin çünkü bende hep biriktirdim:)))

Hadi hayırlısı bi güzel haber de senden alırız inşallah canım
Hayla karnım agrıyor akıntım var Wc gitmekten yoruldum ha geldi ha gelmedi öfffff başım da agrımaya başladı ahh ulan ikinci silik çizgi yaktın ya beni

Tebrik ederim inşallah değerlerin yükselir sağ salim kucağına alırsın :)

kızlarrrrrrrrr yen testimi yaptımm ikinci cizgi pembeeeeee :)))

bakın fotomo sizce hamilemiiyim ???????
Maşallah canım nazar değmesi Allah kucağına da almayı nasip etsin adına çok sevindim:)))

Artık kimin hamilelik haberi verdiğini aklımda tutamadım aman maşallah nazar değmesin hayırlı alsın herkese rabbim daha güzel haberlerini vermeyi de nasip etsin inşallah:))) ayy çok mutlu oldum yaaaaaa süper bi hafta:))

kızlar iikinci çizgide pemde çıktı ama kasıklarım çok agrıyor eşim gece gelecek geldiginde acile gidip test yaptırayım dıorum ne dıosunuz ??

kızlar iikinci çizgide pemde çıktı ama kasıklarım çok agrıyor eşim gece gelecek geldiginde acile gidip test yaptırayım dıorum ne dıosunuz ??

tatlım ağrın çok şiddetli ise git ama öle normalse acile bunun için gitme tatlım..yarını bekle jinekologa görün bence..

bu arada kızlar sizinle bişi paylaşacagım belki bi faydası olur eger bebek istiyorsanız kesinlikle hormon testi yaptırın benm gecen ay prolaktin hormonum yuksek çıkmıştı doktor iki tanecik hap verdi 2 hafta oluyor hapı içeli bu ay testim pozitif çıktı
Prolaktin hormonu yumurtaların çatlamasını sağlayan hormon yüksek oldugunda hamileleik olasılıgını azaltıyor çünkü dollenme olmadan yumurtalar catlıyor... Bu durumu doktorunuzla görüşün ben 5 aydır hamile kalmıyordum gecen ay bi sorun mu var dıye gittim böyle çıktı çok şükür Sanırım hamileyim :)))

canım bence hamilesin güzel haberlerini bekliyorum.bir de o yaptırdığın hormon testleri adetin 2. veya 3.günü falan yapılan dimi

cnm ben yaptırdıgımda 4 gunuydu ama doktor hamileleigin 2.3. günü filan demedi baktım internetten o hapı içenler 8li olarak uzun süreli içiorlarmış ben sadece iki tane içtim iki tek tablet değil sadece iiki hap içtim ve şu an pozitifim :))

benim bu ay ilk denememdi olumsuzdu ve bugün adetim bitti gibi zaten.bir dahaki ay olmazsa ben kendim hormon testleri isterim doktor istemedi benden çünkü ben de kontrollerimi oldum kistimi erittim tamam dedi hamile kalmak için korunmayı bırakabilirsin belki de bir sorun olursa mı isteyecekti temmuzda artık.hayırlı uğurlu olsun tekrar

Kuzum hamilelik istiyorsan hemen hormon testi yaptır ben bilmeden gittim bak nelere mal oldu yoksa bi sene bekle dıolardı dınlemedım kımseyı meger TSH ve PROLAKTİN hormonlarım yüksekmiş sınırdaaydı yani bu hormonlarda yumurtaları dollenmeden catllatıyor bu yuzden hamile kalamıyormusum 5 aydır deniyoduk tavsiye ederim bana doktor dostinex diye bi ilaç verd iki tanecik içtim suan pozitifim inş darısı başına :))

canım tsh t3 t4 yapıldı bana genel check up a girdim ben gebelik öncesi ama prolaktin falan bakılmadı sağol tavsiyelerin için bir sonraki ay da adet olursam gidicem kendim isterim testleri.

öncelikle herkese hayırlı uğurlu olsunnn.... bende istiyorum 3. ayımız bu. burada yazılanları okuyunca stres yapıp üzülüp sabredip hamile kalanları görünce beninle aynı şeyleri yaşayan insanlarda varmış diyorum. biraz olsun içime su serpiliyor. sanırım yumurta dün çatladı çünkü şiddetli kasık ağrısı vardı ve ateşim düşmüştü. bugün yükseldi.ama hala kasıklarımda ağrılar var akıntıda devam ediyor şimdi geri sayımdayım umut ediyorum ayın 25 i geldiğinde güzel haberler alayım

ben ben ben ben ben hepımızzzz ozledıl en buyuk destekcılerımden bırısı yoktu sesı cıkmadı tum topık meraktaydııı
canım benim valla bende çook özledim sizi bugün yine olamayacağım işlerim var ama bitirir bitirmez hemen gelirim
bu arada eşine söyledin mi baba olacağını
hem ben sana annenin yanı uğurlu gelecek demiştim dimiii

oooo kimler gelmiş kimler
topiğin firarı kızı sen nerdesin bakim
hiç sormaz oldun bizleri aşk olsun yani
neyse ben iyiyim canım sen nasılsın herşey yolunda mı?

listeye eklemişsin tşkr ederim Sıla.cım yeni farkettim kusura bakma
rica ederim canım ne kusuru
bu arada hoş geldin seninle tanışamadık ama acısını çıkartırız merak etme

mrb canım hoş geldin aramıza
tebrik ederim inşallah kan testinde de pozitif çıkar

Kızlaarrr çok acil bakın bi benim adetime 3 gün var daha sabah 5 te uyandım testi yaptım çizgi çıkmadı 30 dakikadan sonraki sonuçlar geçerli değildir diyo testte 30 dakika bekledim o yüzden yine bişi çıkmadı sonra yattım şimdi baktığımda böyle çok hafif bi çizgi var sizce napıyım kan testi yaptırıyım mı çok aciiilll

şekerim bu test üzgünüm ama negatif canımmm...zaten 30 dk sonra dediği gibi doğru olmuyor..adetin geçsin 2-3 gğnra bir daha tekrarla testi.

günaydın canım bu test geçersiz hem sen listede de varsın günün geçmemiş ki acele etmene gerek yok..
biraz daha sabret olur mu

şekrimmm günaydınnn sen nasılsınnn asıl...dün nerelerdeydinnnn

günaydın bebeğim iyiyim ya dün eşim evdeydi hiç giremedim akşam geldim topiğe herkes gitmişti
özledim sizi
sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…