bebiş işte unutturmuyo kendini çektiriyo annesine :) Allah kolaylık versin canım ama ağrısı bile güzeldir onun yaa :))
Merak etme canım yalnız değilsin çünkü bende hep biriktirdim:)))Eki Görüntüle 734493
Bu da benim ovü testim 3. günkü biraz bozulmuş ama ilk 5 dk tek çizgiydi...
Ayy bunu bile biriktirdim ne olacak benim halimm
Hadi hayırlısı bi güzel haber de senden alırız inşallah canımkızlarr yaşayan varsa cevap verebilir mi?
adetime 8 gün var. ,
5 gündür belim felaket ağrıyor.
bugün adet ağrısı gibi ağrımda oldu.
saatte 2 defa wc gidiyorum
2 gündür sarı bi akıntım var.
bazen kasıklarımda batmalar oluyor.
çok acıkıyorum.hep bişeyler yemek istiyorum.
çalışmalarım 7,9,11,12,13,14,15 günlerde
kızlar bu belirtiler hamiş belirtisi olabilir mi ?
dua edin inşallah hamişimdir.:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Hayla karnım agrıyor akıntım var Wc gitmekten yoruldum ha geldi ha gelmedi öfffff başım da agrımaya başladı ahh ulan ikinci silik çizgi yaktın ya beni
Tebrik ederim inşallah değerlerin yükselir sağ salim kucağına alırsın :)
Maşallah canım nazar değmesi Allah kucağına da almayı nasip etsin adına çok sevindim:)))kızlarrrrrrrrr yen testimi yaptımm ikinci cizgi pembeeeeee :)))
bakın fotomo sizce hamilemiiyim ???????
evet bencede hamilesin ikinci çizgi net belli oluyoo
ayyy keşke geçen ay başlasaymışız çalışmalara bu ay ne çok hamiş var
darısı bizim başımıza artıkkk
kızlar iikinci çizgide pemde çıktı ama kasıklarım çok agrıyor eşim gece gelecek geldiginde acile gidip test yaptırayım dıorum ne dıosunuz ??
kızlarrrrrrrrr yen testimi yaptımm ikinci cizgi pembeeeeee :)))
bakın fotomo sizce hamilemiiyim ???????
canım bence hamilesin güzel haberlerini bekliyorum.bir de o yaptırdığın hormon testleri adetin 2. veya 3.günü falan yapılan dimi
cnm ben yaptırdıgımda 4 gunuydu ama doktor hamileleigin 2.3. günü filan demedi baktım internetten o hapı içenler 8li olarak uzun süreli içiorlarmış ben sadece iki tane içtim iki tek tablet değil sadece iiki hap içtim ve şu an pozitifim :))
benim bu ay ilk denememdi olumsuzdu ve bugün adetim bitti gibi zaten.bir dahaki ay olmazsa ben kendim hormon testleri isterim doktor istemedi benden çünkü ben de kontrollerimi oldum kistimi erittim tamam dedi hamile kalmak için korunmayı bırakabilirsin belki de bir sorun olursa mı isteyecekti temmuzda artık.hayırlı uğurlu olsun tekrar
Kuzum hamilelik istiyorsan hemen hormon testi yaptır ben bilmeden gittim bak nelere mal oldu yoksa bi sene bekle dıolardı dınlemedım kımseyı meger TSH ve PROLAKTİN hormonlarım yüksekmiş sınırdaaydı yani bu hormonlarda yumurtaları dollenmeden catllatıyor bu yuzden hamile kalamıyormusum 5 aydır deniyoduk tavsiye ederim bana doktor dostinex diye bi ilaç verd iki tanecik içtim suan pozitifim inş darısı başına :))
canım tsh t3 t4 yapıldı bana genel check up a girdim ben gebelik öncesi ama prolaktin falan bakılmadı sağol tavsiyelerin için bir sonraki ay da adet olursam gidicem kendim isterim testleri.
Umarım faydalı olurum kuzum :)
canım benim valla bende çook özledim sizi bugün yine olamayacağım işlerim var ama bitirir bitirmez hemen gelirimben ben ben ben ben hepımızzzz ozledıl en buyuk destekcılerımden bırısı yoktu sesı cıkmadı tum topık meraktaydııı
oooo kimler gelmiş kimlerarkadaşlar merhaba nasılsınız yine geldim ben bir gelio bir gdyo dceksiniz ama öle bir işe grdm ki srekli dşardayım ve yorgnlktan ölüorm nasılsınız yni hamileler var tebrik ederm hamişler darısı bütün isteyenlern başına inş içlerindede bna inş.... nasılsınz ne var ne yok 38s nasılsın tatlım?
rica ederim canım ne kusurulisteye eklemişsin tşkr ederim Sıla.cım yeni farkettim kusura bakma
kızlar iikinci çizgide pemde çıktı ama kasıklarım çok agrıyor eşim gece gelecek geldiginde acile gidip test yaptırayım dıorum ne dıosunuz ??
günaydın canlarım nasılsınız
Eki Görüntüle 734832 Eki Görüntüle 734832
Kızlaarrr çok acil bakın bi benim adetime 3 gün var daha sabah 5 te uyandım testi yaptım çizgi çıkmadı 30 dakikadan sonraki sonuçlar geçerli değildir diyo testte 30 dakika bekledim o yüzden yine bişi çıkmadı sonra yattım şimdi baktığımda böyle çok hafif bi çizgi var sizce napıyım kan testi yaptırıyım mı çok aciiilll
günaydın canım bu test geçersiz hem sen listede de varsın günün geçmemiş ki acele etmene gerek yok..Eki Görüntüle 734832 Eki Görüntüle 734832
Kızlaarrr çok acil bakın bi benim adetime 3 gün var daha sabah 5 te uyandım testi yaptım çizgi çıkmadı 30 dakikadan sonraki sonuçlar geçerli değildir diyo testte 30 dakika bekledim o yüzden yine bişi çıkmadı sonra yattım şimdi baktığımda böyle çok hafif bi çizgi var sizce napıyım kan testi yaptırıyım mı çok aciiilll
şekrimmm günaydınnn sen nasılsınnn asıl...dün nerelerdeydinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?