günaydın canlarım nasılsınız
Eki Görüntüle 734832 Eki Görüntüle 734832
Kızlaarrr çok acil bakın bi benim adetime 3 gün var daha sabah 5 te uyandım testi yaptım çizgi çıkmadı 30 dakikadan sonraki sonuçlar geçerli değildir diyo testte 30 dakika bekledim o yüzden yine bişi çıkmadı sonra yattım şimdi baktığımda böyle çok hafif bi çizgi var sizce napıyım kan testi yaptırıyım mı çok aciiilll
günaydın güzelimmm..bu aralar sen de yoğun çalışıyosun bak ona görelisteye hergün iki-üç tane hamile eklemek de ne güzel demi.....seni de ekleyelim artık
günaydın canım bu test geçersiz hem sen listede de varsın günün geçmemiş ki acele etmene gerek yok..
biraz daha sabret olur mu
günaydın bebeğim iyiyim ya dün eşim evdeydi hiç giremedim akşam geldim topiğe herkes gitmişti
özledim sizi
sen nasılsın canım
ben akşam byrdaydım bir ara ama görmedim şeketim seni...
bugün içimde pırpırrrrrr
günaydın tatlım
evet canım çook güzel valla
tam bi haftam var bakalım hayırlısı durmadan dua ediyorum canım zaten
Hamilelerin duası gerçekten kabul oluyormuş...her hamile olduğunu öğrenen ve muhabbette olan her hamile eminim ki her seferinde dua ediyor buradaki arkadaşlarımıza...(ben şahsen hergün ediyorum)...ve rabbim bunca hamilenin duasını boş çevirmedi ve her gün birer ikişer sevinçleri herkesle paylaşacağımız şekilde alıyoruz haberleri...nasıl mutlu oluyorum anlatamam canım ya benim de içim kıpır kıpır..alıştırdınız hergün haberler almaya bakalım bugün sıra kimde
5-6 arası burdaydım bebeğim kimse olmayınca bende çıktım..
hayırdır inşallah
inşallah güzel haberler alırsın canım
Hamilelerin duası gerçekten kabul oluyormuş...her hamile olduğunu öğrenen ve muhabbette olan her hamile eminim ki her seferinde dua ediyor buradaki arkadaşlarımıza...(ben şahsen hergün ediyorum)...ve rabbim bunca hamilenin duasını boş çevirmedi ve her gün birer ikişer sevinçleri herkesle paylaşacağımız şekilde alıyoruz haberleri...nasıl mutlu oluyorum anlatamam canım ya benim de içim kıpır kıpır..alıştırdınız hergün haberler almaya bakalım bugün sıra kimde
amin canım inşallahbilmiyorummm şekerimmm sabah sabah eski türk fimlleri şarkılarını açtım salak gibi hem dans ediyorum hemde çay içiyorummmmsabah neşeli uyandım...Allah bozmasınnn...
Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin - Vidéo Dailymotion
aminn kuzummm...herkezin duaları kabul olsunn inşşş
oyy duygusal annemize bakayyy duurr kızzz
günaydın canlarım,dualarımız birbirimizle olsun bu hafta çokgüzel bir hafta oldu devamı gelir inşallah,ben daha yeni başlıycam ayaçok uzun gibi geliyor ama geçecek sonuçta
günaydın canlarım,dualarımız birbirimizle olsun bu hafta çokgüzel bir hafta oldu devamı gelir inşallah,ben daha yeni başlıycam ayaçok uzun gibi geliyor ama geçecek sonuçta
bende hemen başlıyorummm çalışmalaraaaaaheyecanlı bekleyişteee başlasınnn güm gümmmmm
Kimse yok mu yaaaa kasıklarım ağrıyorlar çok(
ayy sorma benim musluklar bozulmuş galiba çok ağlıyorum en ufak bişeye...dizi izleyemez oldum...baba oğul kavuşuyo ağla...süleymanın kardeşi kollarında ölüyo ağlaa.reklamda anne bebeğini emziriyo ağla...pınarın bi tek annem olsun bana bişey olmaz şarkısını duyunca ağla...bitmiyor yani sebepler..oyy duygusal annemize bak
dur kız hemen muslukları açma
seniii yerimmmm...banada duaaa ett yaaa ben yeniyim diye unutmaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?