Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım inşallah hamilesindir ama on dakikadan sonra test sonuçları geçersizdir diye biliyorum adetinin geçmesini bekle moralini de bozma belkide bebeğin seninledir

günaydın güzelimmm..bu aralar sen de yoğun çalışıyosun bak ona göre listeye hergün iki-üç tane hamile eklemek de ne güzel demi.....seni de ekleyelim artık

günaydın tatlım
evet canım çook güzel valla
tam bi haftam var bakalım hayırlısı durmadan dua ediyorum canım zaten

ben akşam byrdaydım bir ara ama görmedim şeketim seni...
bugün içimde pırpırrrrrr

ben akşam byrdaydım bir ara ama görmedim şeketim seni...
bugün içimde pırpırrrrrr

5-6 arası burdaydım bebeğim kimse olmayınca bende çıktım..
hayırdır inşallah
inşallah güzel haberler alırsın canım

günaydın tatlım
evet canım çook güzel valla
tam bi haftam var bakalım hayırlısı durmadan dua ediyorum canım zaten

Hamilelerin duası gerçekten kabul oluyormuş...her hamile olduğunu öğrenen ve muhabbette olan her hamile eminim ki her seferinde dua ediyor buradaki arkadaşlarımıza...(ben şahsen hergün ediyorum)...ve rabbim bunca hamilenin duasını boş çevirmedi ve her gün birer ikişer sevinçleri herkesle paylaşacağımız şekilde alıyoruz haberleri...nasıl mutlu oluyorum anlatamam canım ya benim de içim kıpır kıpır..alıştırdınız hergün haberler almaya bakalım bugün sıra kimde

allah razı olsun canım bende sizler için dua ediyorum emin ol

5-6 arası burdaydım bebeğim kimse olmayınca bende çıktım..
hayırdır inşallah
inşallah güzel haberler alırsın canım

bilmiyorummm şekerimmm sabah sabah eski türk fimlleri şarkılarını açtım salak gibi hem dans ediyorum hemde çay içiyorummmm sabah neşeli uyandım...Allah bozmasınnn...

Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin - Vidéo Dailymotion

aminn kuzummm...herkezin duaları kabul olsunn inşşş

günaydın canlarım,dualarımız birbirimizle olsun bu hafta çokgüzel bir hafta oldu devamı gelir inşallah,ben daha yeni başlıycam aya çok uzun gibi geliyor ama geçecek sonuçta

seniii yerimmmm...banada duaaa ett yaaa ben yeniyim diye unutmaaaaa

amin canım inşallah
ohh yandan yandan döktür bakalım

ayyy duurr kızzz
oyy duygusal annemize bak
dur kız hemen muslukları açma

günaydın canlarım,dualarımız birbirimizle olsun bu hafta çokgüzel bir hafta oldu devamı gelir inşallah,ben daha yeni başlıycam aya çok uzun gibi geliyor ama geçecek sonuçta

günaydın tatlım
amin canım inşallah her günümüz böyle güzel haberlerle geçer

bende hemen başlıyorummm çalışmalaraaaaa heyecanlı bekleyişteee başlasınnn güm gümmmmm

oyy duygusal annemize bak
dur kız hemen muslukları açma
ayy sorma benim musluklar bozulmuş galiba çok ağlıyorum en ufak bişeye...dizi izleyemez oldum...baba oğul kavuşuyo ağla...süleymanın kardeşi kollarında ölüyo ağlaa.reklamda anne bebeğini emziriyo ağla...pınarın bi tek annem olsun bana bişey olmaz şarkısını duyunca ağla...bitmiyor yani sebepler..

seniii yerimmmm...banada duaaa ett yaaa ben yeniyim diye unutmaaaaa

unutur muyum hiç....ayrıca bizde yeni eski ayrımı yok canım merak etme...yeni gelen çekinmediği sürece herkes eşit demokrasi var bu topicte...bu topic bir harika dostum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…