Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaahhh ahhhh dün çok üzdün beni ama ben sana ne dedim??? sakalımız yok ki sözümüz dinlensin anacımmmtebriklerrr

uyhhh kuzummmmmmmmmmmmmmmmm haklıymışsınız valla ikinci cizgi dün dahada koyu çıktı gece kocam geldi dayanamadım dedim gidelim uyuyamıcam ondada bi heycan baba olacagını ögrendigi andan itibaren sabaha kadar hiç uyumadı sapmaladı herşeye güldü çok mutlu oldum inş darısı başınıza... :)

İnşşşşllahhh canım olumlu düşüneliimm

Kaçıncı denemen ?
Dün işyerinde işlerim yoğundu giremedim.biraz geç oldu cevaplarım ama.olumlu düşünmek istiyorum ama bazen insan umutsuzluğa da kapılmıyor deil.

13 aydır.ayliyim .hiç korunmadım.kistten dolayı hamiş olamıyorum .1.tüp bebek denemesinden sonra,bilinçli ilk denememiz.inşallah sende hemen hamiş olursun .

hamilelik fikrine ve durumuna alışsan bile kocanın hamileliğinle bebekle ilgili en ufak bi neşesi, hareketi ilk günkü heyecanı geri getiriyo emin olabilrisin....hep böyle mutlu olun inşallah..

Kızlar çok tşk ederim şuan uçuyorum sanki çok mutluyum Rabbim inş sizede tatdırsın bu mutluluğu kalbinizdekini versin inş.

süperrrr haber kuzumm yaaa...gittinmi demek akşam acileee...
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almasyı nasip etsinnn inşşşş darısı bizlerin başınaaaa

tebrikler canım yaa.bu ayçok bereketli inşallah bende katılırım 21 haziranda aranıza .hamile haberi aldıkça çokkk mutlu oluyorum

tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…