aaahhh ahhhh dün çok üzdün beni ama ben sana ne dedim??? sakalımız yok ki sözümüz dinlensin anacımmmtebriklerrr
Dün işyerinde işlerim yoğundu giremedim.biraz geç oldu cevaplarım ama.olumlu düşünmek istiyorum ama bazen insan umutsuzluğa da kapılmıyor deil.İnşşşşllahhh canım olumlu düşüneliimm
Kaçıncı denemen ?
uyhhh kuzummmmmmmmmmmmmmmmm haklıymışsınız valla ikinci cizgi dün dahada koyu çıktı gece kocam geldi dayanamadım dedim gidelim uyuyamıcam ondada bi heycan baba olacagını ögrendigi andan itibaren sabaha kadar hiç uyumadı sapmaladı herşeye güldü çok mutlu oldum inş darısı başınıza... :)
süperrrr haber kuzumm yaaa...gittinmi demek akşam acileee...Kızlarrrrrrrrrrrr Çok şükür dün yaptığım idrar testinden sonra gece saat 2 de gittim acile kan testi yaptırdım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamişimmmmmmmmmm :)) Şükürler olsun Darısı tüm isteyenlerin başına AMİN.
Kızlar çok tşk ederim şuan uçuyorum sanki çok mutluyum Rabbim inş sizede tatdırsın bu mutluluğu kalbinizdekini versin inş.
oooowwwwww bi tane dahaaaaahadi hayırlı haberler beklioz canım inşallah hamişsindirrrr
Kızlar çok tşk ederim şuan uçuyorum sanki çok mutluyum Rabbim inş sizede tatdırsın bu mutluluğu kalbinizdekini versin inş.
haydi bakalıkm hep beraberohhh yalnız çok zıplamayın malum bebekler var :)))
KIZLAAAR BU ŞARKI TOPİĞİMİZİN BÜTÜN ANNELERİNE,ANNE ADAYLARINA VE ANNE ADAY ADAYLARINA GELSİN...
Melek (Candan Erçetin) - YouTube
:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Kızlarrrrrrrrrrrr Çok şükür dün yaptığım idrar testinden sonra gece saat 2 de gittim acile kan testi yaptırdım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamişimmmmmmmmmm :)) Şükürler olsun Darısı tüm isteyenlerin başına AMİN.
KIZLAAAR BU ŞARKI TOPİĞİMİZİN BÜTÜN ANNELERİNE,ANNE ADAYLARINA VE ANNE ADAY ADAYLARINA GELSİN...
Melek (Candan Erçetin) - YouTube
:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
ay çok duygulandım sağol canım benim ya çok anlamlı oldu,topiğimizin şarkısı olsun
Kızlarrrrrrrrrrrr Çok şükür dün yaptığım idrar testinden sonra gece saat 2 de gittim acile kan testi yaptırdım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamişimmmmmmmmmm :)) Şükürler olsun Darısı tüm isteyenlerin başına AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?