bende hemen başlıyorummm çalışmalaraaaaaheyecanlı bekleyişteee başlasınnn güm gümmmmm
ayy sorma benim musluklar bozulmuş galiba çok ağlıyorum en ufak bişeye...dizi izleyemez oldum...baba oğul kavuşuyo ağla...süleymanın kardeşi kollarında ölüyo ağlaa.reklamda anne bebeğini emziriyo ağla...pınarın bi tek annem olsun bana bişey olmaz şarkısını duyunca ağla...bitmiyor yani sebepler..
unutur muyum hiç....ayrıca bizde yeni eski ayrımı yok canım merak etme...yeni gelen çekinmediği sürece herkes eşit demokrasi var bu topicte...bu topic bir harika dostum...
Kızlarrr günaydınnnnnn
bişi sorcam hani benim dün 2 kat değerim artmıştı ya 90 küsür. akşam eve gittim duş aldım temiz beyaz çamaşır giydim. sabah kalktığımda çamaşırımda 1-2 damla açık kırmızı , 1-2 damla kahverengi leke vardı ama regl gibi değil. lekelenme çok korktum moralim bozuldu. acaba regl mi olucam diye sonra pet koydum. sabah kalktığımda başka lekelenme yoktu. ama hafif vajina tarafımda sızlama var. belim ağrıyor. Benim beta hcg pozitif çıktıktan sonra yeni yerleşme kanaması olmaz sanırım.
peki bu ne çok moralim bozuldu.(((
rica ederim efendim yalnız ağlama konusunu bana değil yeğenine bişey diceksin çünkü o ağlatıyo beni çok sulugöz olucak ben eskiden bu kadar değildimmyaa hayır ağlamak yokkk
yeğenim etkilenecek sonra
bu arada topiğe iltifatlarınız için teşekkür ederiz madam
Kızlarrr günaydınnnnnn
bişi sorcam hani benim dün 2 kat değerim artmıştı ya 90 küsür. akşam eve gittim duş aldım temiz beyaz çamaşır giydim. sabah kalktığımda çamaşırımda 1-2 damla açık kırmızı , 1-2 damla kahverengi leke vardı ama regl gibi değil. lekelenme çok korktum moralim bozuldu. acaba regl mi olucam diye sonra pet koydum. sabah kalktığımda başka lekelenme yoktu. ama hafif vajina tarafımda sızlama var. belim ağrıyor. Benim beta hcg pozitif çıktıktan sonra yeni yerleşme kanaması olmaz sanırım.
peki bu ne çok moralim bozuldu.(((
rica ederim efendim yalnız ağlama konusunu bana değil yeğenine bişey diceksin çünkü o ağlatıyo beni çok sulugöz olucak ben eskiden bu kadar değildimm
...
heyy annesi sana diyorum yeğenim sen anla
bi daha ağlamak yok hep gül tamam mı
anlamıştır herhalde dimi yeğenim
canlar herkese günaydın :))))
bi an ramiz dayı sandım kendimi kızinşallah anlasa iyi olur ben üzülünce o da zarar görücek farkında değil şapşik!!!
canlar herkese günaydın :))))
günaydın taze anne adayı...hamilelik takvimini girsene takip edelim...
dün doktor daha 4 haftalık dedi 1 hafta daha geçsin görünsün hemen gireceğim kiiii
ayy sorma benim musluklar bozulmuş galiba çok ağlıyorum en ufak bişeye...dizi izleyemez oldum...baba oğul kavuşuyo ağla...süleymanın kardeşi kollarında ölüyo ağlaa.reklamda anne bebeğini emziriyo ağla...pınarın bi tek annem olsun bana bişey olmaz şarkısını duyunca ağla...bitmiyor yani sebepler..
unutur muyum hiç....ayrıca bizde yeni eski ayrımı yok canım merak etme...yeni gelen çekinmediği sürece herkes eşit demokrasi var bu topicte...bu topic bir harika dostum...
farkındayımm kankaaaa...kendimii uzun zamandır burada gibi hissetttimmm
kanka ha...iyimiş tuttum bu lafıhiç kullanmamıştım daha önce..bakalım alışabilcem mi
Kızlarrrrrrrrrrrr Çok şükür dün yaptığım idrar testinden sonra gece saat 2 de gittim acile kan testi yaptırdım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamişimmmmmmmmmm :)) Şükürler olsun Darısı tüm isteyenlerin başına AMİN.
Bir hamişşş dahha gelliiiyyyoooooooo
Kızlarrrrrrrrrrrr Çok şükür dün yaptığım idrar testinden sonra gece saat 2 de gittim acile kan testi yaptırdım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamişimmmmmmmmmm :)) Şükürler olsun Darısı tüm isteyenlerin başına AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?