Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaa hayır ağlamak yokkk
yeğenim etkilenecek sonra
bu arada topiğe iltifatlarınız için teşekkür ederiz madam

Kızlarrr günaydınnnnnn
bişi sorcam hani benim dün 2 kat değerim artmıştı ya 90 küsür. akşam eve gittim duş aldım temiz beyaz çamaşır giydim. sabah kalktığımda çamaşırımda 1-2 damla açık kırmızı , 1-2 damla kahverengi leke vardı ama regl gibi değil. lekelenme çok korktum moralim bozuldu. acaba regl mi olucam diye sonra pet koydum. sabah kalktığımda başka lekelenme yoktu. ama hafif vajina tarafımda sızlama var. belim ağrıyor. Benim beta hcg pozitif çıktıktan sonra yeni yerleşme kanaması olmaz sanırım.
peki bu ne çok moralim bozuldu. (((

canım bu konuda sana başbelası42 arkadaşım yardım edecektir..
ama korkma daha yeni hamileliğin ondandır..

yaa hayır ağlamak yokkk
yeğenim etkilenecek sonra
bu arada topiğe iltifatlarınız için teşekkür ederiz madam
rica ederim efendim yalnız ağlama konusunu bana değil yeğenine bişey diceksin çünkü o ağlatıyo beni çok sulugöz olucak ben eskiden bu kadar değildimm

olabilir canım yerleşme kanaması...

rica ederim efendim yalnız ağlama konusunu bana değil yeğenine bişey diceksin çünkü o ağlatıyo beni çok sulugöz olucak ben eskiden bu kadar değildimm
...

heyy annesi sana diyorum yeğenim sen anla
bi daha ağlamak yok hep gül tamam mı
anlamıştır herhalde dimi yeğenim

dün doktor daha 4 haftalık dedi 1 hafta daha geçsin görünsün hemen gireceğim kiiii

ben ilk öğrendiğimde değerin yüksekliğine göre kaç haftalık dedim salak doktor bir haftalık dedi...son adetin ilk günü hamileliğin birinci gününden sayılıyomuş meğer...iyi bak seninki 4 haftalık demiş

farkındayımm kankaaaa...kendimii uzun zamandır burada gibi hissetttimmm

Kızlarrrrrrrrrrrr Çok şükür dün yaptığım idrar testinden sonra gece saat 2 de gittim acile kan testi yaptırdım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamişimmmmmmmmmm :)) Şükürler olsun Darısı tüm isteyenlerin başına AMİN.

aaahhh ahhhh dün çok üzdün beni ama ben sana ne dedim??? sakalımız yok ki sözümüz dinlensin anacımmmtebriklerrr

canım benim belliydi zaten silik çizgiden Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim aklına geldikçe bize de dua et olur mu ?çok güzel bir sevinç tadını çıkar canım ya ben bile dün bilmeme rağmen şimdi yazında bir daha heyecanlandım

tebrik ederim canım :) İnşallah kucağına aldığın günleri de görürüz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…