kalkıp wc ye gidesim geldi kız
inşallah yerleşme kanamasıdır tatlım
bende iyiyim çook şükür..
seninde mi ilk olacak bebiş
üst komşum 6 aylık hamile..
yan komşumun 1 aylık bebeği var..
karşı komşumun 7 aylık bebeği var..
komşuya gidemez oldum..
sıra sende deyip duruyolar bende şimdi düşünmüyorum demekten bıktım yahu
üst komşum 6 aylık hamile..
yan komşumun 1 aylık bebeği var..
karşı komşumun 7 aylık bebeği var..
komşuya gidemez oldum..
sıra sende deyip duruyolar bende şimdi düşünmüyorum demekten bıktım yahu
ayy onlara neymiş canım!!!!düşüncesizliğe bak...öğrencisin sen daha bebek düşünmemen normal...manyaklar!!!!ben de kızdım bak şimdi
inş.. sıradaki hamiş sensindirrrr
haklısın canım 6 gün önce adet gelmez...yerleşme kanamasıdır o aman dikkatli ol ağır kaldırma sakın...kendine iyi bakarsan 6 gün sonra da 66 gün sonra da kırmızılarını görmezsin
anlaştık???şimdiden tebrikler....
canım merhaba.... Valla bence ne desek boş adet belirtileri ile hamişlik belirtileri ayırt edilemiyor... Psikolojikte olabilir ama pembe akıntı hamilelik belirtisi de olabilir.. sakince adet tarihini bekle belirtiler devam ederse gününden 1 gün önce veya gününde kan testi yaptır derim ben
kalkıp wc ye gidesim geldi kız
inşallah yerleşme kanamasıdır tatlım
İnşallah yerleşme kanamasıdır tatlım
offf yaa bilgisayarım bozuldu...çok yoğunum başka odadayım şu anda takılamıyorum size...özleyin beni öpüldünüzz
inşallah ilk denemende tutar tatlımevet ilk bebiş ve ilk deneme sürecimiz
kendine iyi bak şekerim özlerim ben seniofff yaa bilgisayarım bozuldu...çok yoğunum başka odadayım şu anda takılamıyorum size...özleyin beni öpüldünüzz
aman hepsi ev hanımı ben okuyorum deyince iyi yapıyosun diyolar hemde bebek yap diyolar..ayy onlara neymiş canım!!!!düşüncesizliğe bak...öğrencisin sen daha bebek düşünmemen normal...manyaklar!!!!ben de kızdım bak şimdi
aaayyy aynııı bennn yap sen de yap sende diyip duruyorlar eşiminde akrabaları ve arkadaşlarım bende biraz daha var diyip duruyorum yap demesi kolay gelin yapın dicem o olacak
bende istemiyorum daha düşünmüyoruz dediğimde ısrarla belki üşütmüşsündür doktora bi görün diyenlere uyuz oluyorummmmmmm
sanki manavdan alıyoruz ya..demesi ne kadar kolay onlara göre..
rabbim bizlere da verir inşallah meleklerinden de düşman çatlatırız:13:
inşallah ilk denemende tutar tatlım
Canııımmmm,moral verdin sağolİnşallah dediğin gibi yerleşme kanamasıdır Sende de böyle oldumu?
İnşallah cannıımm iinşalllaaah allah isteyen herkese nasip etsin meleklerinden en kısa sürede
yok bende yerleşme kanaması olmadı...4 kişiden birinde olur diye bi genelleme yapmış doktorlar ama benim duyduğum hamileliklerin çoğunda yerleşme kanaması olmuşş
Amin isteyen herkesin tutsun inşallah :)
amin canım demin gittim wc ye sarı akıntı vardı pembe değil
Evlilik borçlarını öde.... ev kirası öde.... bir yandan iş değiştirdim...
hele istanbul u düşününce ancak kendimizi toparladık yap yap demesi kolay
Daha var dimi senin bat'a 20 haziran civarıydı...
yapınca bakcaklar sankii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?