Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf yaa bilgisayarım bozuldu...çok yoğunum başka odadayım şu anda takılamıyorum size...özleyin beni öpüldünüzz

ayy onlara neymiş canım!!!!düşüncesizliğe bak...öğrencisin sen daha bebek düşünmemen normal...manyaklar!!!!ben de kızdım bak şimdi

aaayyy aynııı bennn yap sen de yap sende diyip duruyorlar eşiminde akrabaları ve arkadaşlarım bende biraz daha var diyip duruyorum yap demesi kolay gelin yapın dicem o olacak

inş.. sıradaki hamiş sensindirrrr

Ammmiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlım inşallah

Canııımmmm,moral verdin sağol İnşallah dediğin gibi yerleşme kanamasıdır Sende de böyle oldumu?

Haklısın canım...

kalkıp wc ye gidesim geldi kız
inşallah yerleşme kanamasıdır tatlım

İnşallah yerleşme kanamasıdır tatlım

bende istemiyorum daha düşünmüyoruz dediğimde ısrarla belki üşütmüşsündür doktora bi görün diyenlere uyuz oluyorummmmmmm

evet ilk bebiş ve ilk deneme sürecimiz
inşallah ilk denemende tutar tatlım
offf yaa bilgisayarım bozuldu...çok yoğunum başka odadayım şu anda takılamıyorum size...özleyin beni öpüldünüzz
kendine iyi bak şekerim özlerim ben seni
ayy onlara neymiş canım!!!!düşüncesizliğe bak...öğrencisin sen daha bebek düşünmemen normal...manyaklar!!!!ben de kızdım bak şimdi
aman hepsi ev hanımı ben okuyorum deyince iyi yapıyosun diyolar hemde bebek yap diyolar..
bazen çook sinir oluyorum bende

aaayyy aynııı bennn yap sen de yap sende diyip duruyorlar eşiminde akrabaları ve arkadaşlarım bende biraz daha var diyip duruyorum yap demesi kolay gelin yapın dicem o olacak

sanki manavdan alıyoruz ya..demesi ne kadar kolay onlara göre..
rabbim bizlere da verir inşallah meleklerinden de düşman çatlatırız:13:

bende istemiyorum daha düşünmüyoruz dediğimde ısrarla belki üşütmüşsündür doktora bi görün diyenlere uyuz oluyorummmmmmm

Evlilik borçlarını öde.... ev kirası öde.... bir yandan iş değiştirdim...

hele istanbul u düşününce ancak kendimizi toparladık yap yap demesi kolay

sanki manavdan alıyoruz ya..demesi ne kadar kolay onlara göre..
rabbim bizlere da verir inşallah meleklerinden de düşman çatlatırız:13:

İnşallah cannıımm iinşalllaaah allah isteyen herkese nasip etsin meleklerinden en kısa sürede

Canııımmmm,moral verdin sağol İnşallah dediğin gibi yerleşme kanamasıdır Sende de böyle oldumu?

yok bende yerleşme kanaması olmadı...4 kişiden birinde olur diye bi genelleme yapmış doktorlar ama benim duyduğum hamileliklerin çoğunda yerleşme kanaması olmuşş

yok bende yerleşme kanaması olmadı...4 kişiden birinde olur diye bi genelleme yapmış doktorlar ama benim duyduğum hamileliklerin çoğunda yerleşme kanaması olmuşş

Birde üzerine adet görenler varmış onu nasıl oluyo anlamam :44::44::44::44::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…