Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birde üzerine adet görenler varmış onu nasıl oluyo anlamam :44::44::44::44::26::26::26:

canım onlarınn yerleşme kanaması uzun sürüyo bu ay adetim bi garip geldi diyolar...beklenmedik gebeliklerde duyulur bu muhabbet.gebelik planlıysa onun tutunma kanaması olduğu bilinir

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

annnnaammmm heyecan yappptımmmmmm
canım bıranonce guzel haberler alırsın insallahh.MERA22 canım cok saol Eabbım biranonce senınde yuzunu guldursun ana kucagı sanada ugurlu gelsin .. tum topik hamile kalalım dolup tasalım buyuyelimkızlarr grıp e ne ıyı gelir ne yapmam gerekk hapsurmaktan bı hal oldummm ama bennn;'( buarada yumurtlama testı vs ugrastık denedık tutmadı sanırım adete yakın hamıs kaldım ben Allahımın hıkmetı.

Son düzenleme:
canım bıranonce guzel haberler alırsın insallahh tum topik hamile kalalım dolup tasalım buyuyelimkızlarr grıp e ne ıyı gelir ne yapmam gerekk hapsurmaktan bı hal oldummm ama bennn;'(

geçmiş olsun güzelim ya en basitinden bi nane limon iç

canım bıranonce guzel haberler alırsın insallahh tum topik hamile kalalım dolup tasalım buyuyelimkızlarr grıp e ne ıyı gelir ne yapmam gerekk hapsurmaktan bı hal oldummm ama bennn;'(

nane limon kaynat canım başka da bişey yapamazsın şimdi...ben de çok hapşurdum ilk zamanlarımda hatta sancı girerdi sağ kasığıma az korkmadım bebeğe bişey olcak diyeee

merhaba kızlarr muhabbetinize benide dahil edin.ltfn adet başlangıcı 1 haziran bitiminden itibaren çalışmalara başladım off çok meraktan ölüyorum günler geçmiyor

merhaba kızlarr muhabbetinize benide dahil edin.ltfn adet başlangıcı 1 haziran bitiminden itibaren çalışmalara başladım off çok meraktan ölüyorum günler geçmiyor

slm hoş geldin aramıza
buyur gel kapımız açık herkese

bende korkutorum valla hemen yapıp iceyım dun ballı lımonlu sıcak su ıcmıstım ıyı glmistı. eczanedeyken hastalara sole bole yp bunu kullan bunu kullanma dıye soyluyrdum terzı kndı sokugunu dıkemez oldum resmen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…