Birde üzerine adet görenler varmış onu nasıl oluyo anlamam :44::44::44::44::26::26::26:
21 haziran tatlım haftaya bugün:18::18::18:
Birde üzerine adet görenler varmış onu nasıl oluyo anlamam :44::44::44::44::26::26::26:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
annnnaammmm heyecan yappptımmmmmm
Dimiii yaaa.... Eylem yapıcam bende yakında onlara karşı
#dirençiğdem
#heryerbebişheryer akraba
onu bende anlamıyorum yaa peki böle bi durumla karşılaşırsak nasıl anlicaz ki hamiş oldumuzu :26::26:
canım bıranonce guzel haberler alırsın insallahh.MERA22 canım cok saol Eabbım biranonce senınde yuzunu guldursun ana kucagı sanada ugurlu gelsin .. tum topik hamile kalalım dolup tasalım buyuyelim:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
annnnaammmm heyecan yappptımmmmmm
canım bıranonce guzel haberler alırsın insallahh tum topik hamile kalalım dolup tasalım buyuyelimkızlarr grıp e ne ıyı gelir ne yapmam gerekk hapsurmaktan bı hal oldummm ama bennn;'(
canım bıranonce guzel haberler alırsın insallahh tum topik hamile kalalım dolup tasalım buyuyelimkızlarr grıp e ne ıyı gelir ne yapmam gerekk hapsurmaktan bı hal oldummm ama bennn;'(
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr F5 basmakdan yorumdum yine çok heycanLıı
merhaba kızlarr muhabbetinize benide dahil edin.ltfn adet başlangıcı 1 haziran bitiminden itibaren çalışmalara başladım off çok meraktan ölüyorum günler geçmiyor
çenemiz mi düştü diyosun[/Q
çenemiz düşmedi yine bebek haberi gelecek diye heycanla okuyorum Ne kadar güsel bi duygu yawww Rabbim Herkese nasip etsin inş.
merhaba kızlarr muhabbetinize benide dahil edin.ltfn adet başlangıcı 1 haziran bitiminden itibaren çalışmalara başladım off çok meraktan ölüyorum günler geçmiyor
her zamanki halimiz bebeğim naaapcann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?