çenemiz düşmedi yine bebek haberi gelecek diye heycanla okuyorum Ne kadar güsel bi duygu yawww Rabbim Herkese nasip etsin inş.
Kızlar ilk belirtiler nezaman başlar
İlk sayfada neden benim bebeişim olacak diye yazmıooooooooooooo benim başım kelmiiiiiiiiiiiiiii
İlk sayfada neden benim bebeişim olacak diye yazmıooooooooooooo benim başım kelmiiiiiiiiiiiiiii
benim bebeğim de çarşamba günü 3 aylık olcakkk teyzesiiiii
Tebrikler cnm
Adet günün geçince
chatllakbebeq aramızda yeni hamişler var ne belirtiler yaşadı çok merak ediyorum
yerim ben onu kız..
onun doğumunu görücez daha büyüyecek ooooo daha çook günlerimiz var görecek...
herhalde burda ki muhabbete bile katılır
Canım bence bunları düşünüp hiiiiç kendini sıkıntıya sokma ... bende senin gibi erken hamilelik belirtileri araştırdım okudum okudukça psikolojik olarak her belirti bende de olmaya başladı... ama sonra adet oldum ve moralim daha çok bozuldu...
Belirtiler herkesde farklılık gösteriyormuş, onda olan sen de olmaya bilir... veee öğrendim ki hamilelik belirtileri ile adet beliritileri çok birbirine benziyormuşş.. en iyisi adeti beklemek (zaman geçmiyo biliyorum ama)
daha çoooookk var :18::18::18:
Canım bence bunları düşünüp hiiiiç kendini sıkıntıya sokma ... bende senin gibi erken hamilelik belirtileri araştırdım okudum okudukça psikolojik olarak her belirti bende de olmaya başladı... ama sonra adet oldum ve moralim daha çok bozuldu...
Belirtiler herkesde farklılık gösteriyormuş, onda olan sen de olmaya bilir... veee öğrendim ki hamilelik belirtileri ile adet beliritileri çok birbirine benziyormuşş.. en iyisi adeti beklemek (zaman geçmiyo biliyorum ama)
canım seninle tanışamamıştık sende ekleyin dememişsin bende eklemedim söyle ekleyeyim hadi..
batını ve yaşını?
topiğin hamişisin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?