Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün topiğimiz 3 aylık olmuş kızlar hiç fark etmemişim

İlk sayfada neden benim bebeişim olacak diye yazmıooooooooooooo benim başım kelmiiiiiiiiiiiiiii

canım seninle tanışamamıştık sende ekleyin dememişsin bende eklemedim söyle ekleyeyim hadi..
batını ve yaşını?
topiğin hamişisin sende

benim bebeğim de çarşamba günü 3 aylık olcakkk teyzesiiiii

yerim ben onu kız..
onun doğumunu görücez daha büyüyecek ooooo daha çook günlerimiz var görecek...
herhalde burda ki muhabbete bile katılır

chatllakbebeq aramızda yeni hamişler var ne belirtiler yaşadı çok merak ediyorum

Canım bence bunları düşünüp hiiiiç kendini sıkıntıya sokma ... bende senin gibi erken hamilelik belirtileri araştırdım okudum okudukça psikolojik olarak her belirti bende de olmaya başladı... ama sonra adet oldum ve moralim daha çok bozuldu...

Belirtiler herkesde farklılık gösteriyormuş, onda olan sen de olmaya bilir... veee öğrendim ki hamilelik belirtileri ile adet beliritileri çok birbirine benziyormuşş.. en iyisi adeti beklemek (zaman geçmiyo biliyorum ama)

yerim ben onu kız..
onun doğumunu görücez daha büyüyecek ooooo daha çook günlerimiz var görecek...
herhalde burda ki muhabbete bile katılır

kardeşi olduğunda ben ufaklığın altını alırken sizin yazıklarını bana okur ne yaziiim anne der ben de bi yandan kak temizler bi yandan ne yazması gerektiğini söylerim...kız olursa büyüyünce o da girer burda hamilelik bekler...burası anneme uğurlu gelmiş beni burda beklemiş ben de meleğimi burda beklicem der anaaaaam torun torbaya bile karıştım hayalimdee

hiç sorma beklemek çok zor. stresten sanırım kasıklarımda ağrılar oluşmaya başladı

on kere basılsa basardım beğen butonuna...olgunluğuna sakinliğine ve sabrına helal olsun diyorum...

canım seninle tanışamamıştık sende ekleyin dememişsin bende eklemedim söyle ekleyeyim hadi..
batını ve yaşını?
topiğin hamişisin sende

Hiç forum kullanmamıştım hala çözemedim ki :)) çıkıp tekrar girdigimde topigi bulmak içn savaşıyorum resmen
Afedersiniz Presedürü bilmiyorum beni yönlendirin

1988 Dogumluyum Bat 1106/2013 dü ama geçti ve hamişim

Mcx :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…