Ben böle giderse gülistanıda gecerimKuzu baya açılacak diplerim dokuz ayı düşünürsek bildign yarısı kahve yarısı sarı olacak
neyse artık dogumdan snraşu pazartesi bi gelsinde :))
yok kııızz röfle gibi duruyo...şekil oldu...saçlarımı toplayınca esmer gibiyim,bandana takınca sarışın
başım dünden beri ağrıdan çatlıyor ya mideme vurdu gene migren krizlerim geliyor sanırım ilaç içmek istemiyorum ama çok zorluyor(
hahaha sen işin kolayını bulmuşsun benim dipler iyice çıktı böle giderse kestiririm ben dolaşamam bölebide 4 ay snra eltimin düğünü var bölemi gidecem düğüne kız
valla hurafedir murafedir ama işimiz şansa bırakmam saçlarımı hamileyken kimse kestirtemez bana
fal gibi "fala inanma falsız kalma" derler ya...hurafelere pek inanmam ama söz konusu hamilelik ve bebekse ayakta olmak bebeği düşürür deseler tekerlekli sandalyeye bağlarım kendimi o derece hassasım bu konuya...
Saç kestirmenin ne hurafesi varki kuzum ben bilmiyorum :S
saç kestirenin bebeğinin ömrü kısa olurmuş derler...çok saçma ama ne olur ne olmaz:18:
hmm bunu hiç duymammıştım sen aslen nerelisin ki nerde yaşıosun her memleketten var galiba burda
ben çok duymuştum keşke çalışmalardan önce bi şekle soksaydım saçlarımı ama ilk denememdi pek ümitli sayılmazdım. manisalıyım canım ama gurbetteyiz bursada yaşıyoruz
Bende Bursalıyım kız Bursadayım çekirge deki Doruk hastahanesine gidiyorum sen hangi doktora gidion aynı doktoramı gitsekki
Ben kafamdakine göre erken başladım bebek düşünmeye iyiki de öyle olmuş.arkadaşlarla konuşulduk yumurtlama tarihimi çok iyi tespit edebiliyordum o zaman bi denemede tuttururum diyordumama hesaba katamadığım şuymuş rabbim ol demedikten sonra istediğin kadar tuttur...Sorrrrmmmmaaa hiç bu kadar zor olacağını düşünmediğimden erteledim aslında hep 30 Temmuzda 2 yıllık evli olucam nerdeyse 1,5 yıl erteledim bilseydim 6. aydan sonra başlardım rahat rahat devam ederdim
burda yakınlarımdan birini bulacağımı söyleseler inanmazdım!!!!ben daha bi doktor belirleyemedim.ilkten çekirge devlete gittim memnun kalmadım.anadoluya gittim fsmdeki pek konuşkan değildi gerildim...şimdi bu üçüncü olcak bahar hastanesini çok iyi diye duydum bu sefer bahara gidicem ve doğuma kadar da ordayım bütün doktorlar çok çok iyimiş.özellikle de nagihan hanımdan çok memnun herkes...oraya gidelim istersen...hatta perşembe günü sen de gell
Bahar tpda bütün sülalem dogu yaptı nagihan hanım cok iyi şule hanım nalan hanım hepsi iyidir ama bahar tıp ssk ile anlaşmalı o yüzden cok yogun ordan randevu almak çok zor oluor hemde yogun olduklarından bıkmıslar hastadan eskisi gibi ilgilenmiyorlar ben bugun doruk hastahanesine gttim fatma hanım doruk hastahanesinin sahibinin karısı başhekimin karısı çok tatlı dilli bi kadın insanı cok rahatlatıyo açıklıo herşeyi hoşlaştım kadından bahara bende düşünüyorum ama fatma hn beni bagladı kararsızım :))
Sence napalım baharın doktorları bunalmış hastalardan
ssk ile anlaşma olması ve fiyatı çok önemli bizim için.sadece muayene değil doğumu da devam ettiğim hastanede yapacağım için maddiyatı da düşünmemiz lazım...dorukta doğum fiyatları nasıl hiç baktın mı? baharda normal 500 -sezaryen 1200 civarıymış...ben epidural normal düşünüyorum en fazla 800'e gelecek bize...rentıpa da çok iyi diyolar ama doğum fiyat bulamadım oraya ait...
2012de epiduralsiz 1100 liraymış normal doğum...dorukta....
Sen bursanın ne tarafında oturuyosun cnm ben hurriyetteyim hüreeiyette oturuorum
kent meydanına yakın adliyenin ordada çalışıorum :))
Ben dorugunda özeline gittim valla özelde devam edersem 4000,00 Tl filan gelecek bebek ama dorukdada ssklı olan evrim hanm var ondanda cok memmnun herkes 800,00 Tl geliyormus böle devam ederse Evrim hanıma geçmeyi düşünüyorum bende
görükledeyiz canım biz...eşimin işi görükle mudanya arası bi yerde olduğundan taşınma imkanımız yok merkeze...bıktım da burdan...evlenince taşınırız diyodum olmadı..ben 4 yıldır burdayım
hmm anladım cnm git gel zor oluodu eskiden ama görükleyede geldi metro kolaylaşştı ulaşım gelişti oralarda ben orda oturmak istemezdim çok ögrenci var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?