Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah çıkar rüyası en kısa zamanda...benimki de kız çocuğu görüp duruyo çıldırcak kız diye diye

slm ben geldim kızlar doktordan geliyorum keseyi göremedik bebek mebek yok ortalıkda cok moralim bozuldu daha cok yeniymiş 4 hafta 3 günlükmüş bebek ama kese filan yok pazartesiye randevu verdi pazartesi tekrar gidecez ((

slm ben geldim kızlar doktordan geliyorum keseyi göremedik bebek mebek yok ortalıkda cok moralim bozuldu daha cok yeniymiş 4 hafta 3 günlükmüş bebek ama kese filan yok pazartesiye randevu verdi pazartesi tekrar gidecez ((

Hoşşgeldinnn canımmmm üzme kendini boşunaaa daha dur o küçücük görememen çok normal benceee

Hayırlısıyla görürsün keseyi p.tesi günü

canım sorun değil ben de il gittiğimde görememiştim 4+6'da sonra 5+2de gittim gördük bunu anlatmıştım...hemen göremezseniz aklınızda bulunsun moralinizi bozmayın diye...
Valla benim içime sizinki erkek gibi doğuyo Ammmmiin imşallah
herkes öyle düşünüyo bakalım hayırlısı...bir değil iki değil var yaaa...ben de bu yüzden o kadar alıştım ki erkek fikrine...doktor kız derse nasıl tepki vericem bilmiyorum yaniii...:26:

haftaya pazartesiye tekrar gidecez inş. o zman görürüz bebegi 5 dk bile sürmedi muayene ama tahliller uzun sürdü bi sürü tahlil yaptılar bide bi sürü ilaç mide bulantısı karın agrısı bide folikasit puffffffffffffffff (

İnşallah canım hayırlısıyle görürsün keseyi... Sabırsız annee

çok yoruldum kızlarrrrr

pöööffff bendee

ben ilkten folik asit kullanmıştım ama kalp çarpıntısı yaptı dedim doktora kes o zaman onu elevit kullanmaya başla dedi...gebeliğin son gününe kadar kullanacaksın dedi...arada unuttuklarım yada büyüklüğünden dolayı yutamadıkları hariç düzenim var kendimce ikinci kutudayım şimdi.hergün bi tane..bulantı hapı özellikle istemedim..herşey doğalıyla olsun istedim...ha bi de balık yiyemiyorum ben hamilelikte belki canım ister de yerim diye düşünüyordum ama gene yiyemiyorum.o yüzden doktorum reçetesiz olarak youplus+ mavi'yi önerdi omega 3 desteğine başla madem dedi...o hapı da tüketiyorum semiz otunda da varmış omega 3 onu da haftada bir çiğ olarak salata yada meze yapıp yiyorum...epey araştırmacı ve dikkatli olucaksın bebeğin söz konusuyken...

doktor balık eti yerken dikkatli olmamı söyledi bi kaç tane balık ismi verdi bunları yeme dedi demir oranları cok yüksekmiş.
Herşeyin dogalını ye dedi reçelin bile eger yorgurtu evde yapabiliosan evde yap dedi keçap mayonez yasak hamburger yasak zaten sürekli yedigim şeyler değildi . Düşüğe karşı korumak içn bi hap verdi agrım var diye mide bulantısı için verdi ama almadım mide bulantısı içn olanı henuz midem bulanmıyor . Bakalım inş keseyi görürürz pazartesi şuan beta HCG 2240 filan olması lazım her gün 2 kat oluyormus 3000 geldiginde kese görülür dedi doktor merakla ve heycanla bekliorum

hiiiç telaş yapma canım hcg 6336 iken göremedim ben keseyi...karın ağrısından dolayı düşüğe karşı ilaç mı verdi??bende de vardı karın ağrısı iyi kurtarmışız o zaman biz hapsız falan :18::18: ben kafein haricinde diğerlerinde çok katı kurallar koymadım kendime...ayıptır söylemesi çok sık olmamakla beraber 2-3haftada bir ketçap mayonez yedim,hamburger 3 ay içinde sadece bi kere yedim çok canım çekmişti :26:reçelle aram yok zaten doğal bal aldı eşim yersem bi onu yerim yoğurt bol ye yalnız hele süt çok çok iç.....

O değilde daha yeni sarışın olmuştum doktor direk saçlarını boyatmıyosun dedi çok bozuldum çok koydu ama napalım bebegim çn onada razıyım yeterki çıksın ortayada :)) saklanıo benden sıpa

ben keseyi 6 haftalıkken gördüm içinde bebiş nokta kadar ya vardı ya yoktu.kalp atışını 8 haftalıkken duyabildim. Üzülme canım annelik şimdiden başlıyor annelik sabır işi :))

O değilde daha yeni sarışın olmuştum doktor direk saçlarını boyatmıyosun dedi çok bozuldum çok koydu ama napalım bebegim çn onada razıyım yeterki çıksın ortayada :)) saklanıo benden sıpa

ayy o konudan ben de muzdaribim...düğünde sarı ya dönmüştüm diplerimi yenileyip dururdum...bi süre yalan dünyadaki gülistan gibi dolaştım şimdi röfle gibi görünüyo toparadı dipler uzayınca...sıkma canını

Ben böle giderse gülistanıda gecerim Kuzu baya açılacak diplerim dokuz ayı düşünürsek bildign yarısı kahve yarısı sarı olacak
neyse artık dogumdan snra şu pazartesi bi gelsinde :))

başım dünden beri ağrıdan çatlıyor ya mideme vurdu gene migren krizlerim geliyor sanırım ilaç içmek istemiyorum ama çok zorluyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…