Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hmm inşallah bi an önce olur tatlım..
bende de var pko ama bende sadece yumurtalarda tembellik varmış.. kilo ve adet düzensizliğim yok..
bende o saatlerde uyuyorum 7 de kalkıyorum eşim gidince topiğe giriyorum kimse olmazsa uyuyorum tekrardan

aminnnn inşallah canım. sen ben caydin beraber hamiş kalak bereber doğum yapak.

ayy inşşş yaaa...beraber gün sayalımmm ne güzell yaaa...içim kıpır kıpırrrr

kızlar ben ayağım için bugün farklı bir doktorda randevu almıştım şimdi oraya gidiyorum ağrım geçmedi hala 20 günü geçti çekiyorum ağrıyı.akşam üstü dönerim öpüldünüz

çok geçmiş olsun şekerim yaa...hala geçmedimi o ağrı...doktora gitttin değilmi daha önce ne dediler?

ya offf ben bu sefer de anadoluya gideyim de en azından bildiğim bi gıcık...evrim hanımı diğer topiklerde de duydum 2011den beri number one diyolar valla...ne yapıp edip bi randevu kapmam lazım...sonrasına zaten kendi vericek randevusunu ve otomatik gidicem...

Günaydınların en güzeli sizlerin olsun nasılsınız kaç gündür girmiyordum özledim sizleri
günaydın güzelim nasılsın bende özledim seni kuzucum
saol şekerimmm....inş hayırlıs olurrr bu ev bize uğur getirir...biz bebiş dünyaya gelir inşşş
aynen öle bir akıntı canımmmç...bayada yoğun geliyorrrr
21:

inşallah tatlım.. sen değerlendir bu günlerini caydin akril ve senden aynı anda müjde bekliyorum

ayy inşşş yaaa...beraber gün sayalımmm ne güzell yaaa...içim kıpır kıpırrrr

çok geçmiş olsun şekerim yaa...hala geçmedimi o ağrı...doktora gitttin değilmi daha önce ne dediler?

bende bu aydan çok ümitliyim canım yaaa. dün gece rüyamda hamiş kalmışım göbeğimi elliyorum bi bakıyorum şişmiş ve taş gibi olmuş . aaaa hamileyim bak göbeğim şişmiş diyorum çok mutlu oluyorum. gerçek olur inşallah yaaa

aynen bende diger topicleri okumuştum burdda var evrim hanımın hastaları sen 8 temmuzmuydu o randevuyu al ama kontrolede anadoluya git 8 temmuzda evrim hanımda devam edersin cnm bende öle yapıcam

calışmıyor msun canımmmm

günaydın güzelim nasılsın bende özledim seni kuzucum

inşallah tatlım.. sen değerlendir bu günlerini caydin akril ve senden aynı anda müjde bekliyorum

hamdolsun iyiyim balım işte biraz fazla akıntım var kasığımda ağrı var yumurtlama zamanındayım galiba ama değerlendiremiyorum doktor bir ay yasak koydu kürtajdan sonra ilişkiye rahmin toparlanması için

Günaydınların en güzeli sizlerin olsun nasılsınız kaç gündür girmiyordum özledim sizleri

günaydınn canımm hoşgeldiinn

canım bence sen şimdilik eski gittiğin doktora git bir daha gene kontrole çağırcak zaten o zaman Evrim hanıma alırsın ben kendi doktoruma öyle yaptım mesela ilkinde yoğunluktan randevu alamamıştım sonraları çok önceden alarak hep ona gidiyorum zaten daha sonra randevuları kendileri veriyorlar benim gittiğim hastanede sizin orada nasıl oluyor bilmiyorum. nacizane bir tavsiye

aynen bende diger topicleri okumuştum burdda var evrim hanımın hastaları sen 8 temmuzmuydu o randevuyu al ama kontrolede anadoluya git 8 temmuzda evrim hanımda devam edersin cnm bende öle yapıcam

eşimle bir konuşayım da...bi de şu kontrolü atlatalım sonraki kontrol ne zaman olmalıysa o zamana alırım hemen evrim hanıma

hamdolsun iyiyim balım işte biraz fazla akıntım var kasığımda ağrı var yumurtlama zamanındayım galiba ama değerlendiremiyorum doktor bir ay yasak koydu kürtajdan sonra ilişkiye rahmin toparlanması için

evet en iyisini yapıyosun tatlım bekle biraz daha..
sonra gelir inşallah yeğenim hemencik

ayy kıllanmıyo da değilim şimdi gittiğim doktor bulunduğu hastanedeki tek kadın doğumcu ve yarından sonraya istediğim saate randevumu aldım...ne kadar kötü olduğunu siz düşünün..sırf ize yakın diye gitmiştim o hastaneye gitmez olaydım...aynen canım senin dediğin gibi yapmayı düşünüyorum ben de mesela bu bana 2 hafta sonra mı gel dedi..iki hafta sonra evrime alıcam randevuyu veeee ooohh sonrakinn kaydını da muayeneden sonra girdiricem inşallah

hoşbuldum canım

Bende pazartesi Fatma hanıma gidecem keseyi görmek içn eger bişi çıkmazsa Alahın izniyle bi sonraki randevumu Evrim hanıma alıcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…