değerlerim çok düşüktü kendimi bildim bileli bu hastalıkla uğraştığım için artık oluruna bıraktım ne şans ki evlendiğimden beri düzenli geliyor :) ilaclar yüzünden 1 sene icinde rahat 20 kilo almıştım şimdi aldığım kiloları da yavaş yavaş veriyorum birde gebiş kaldım mı ohh misserken yatmak isterim ama zaten eve gider gitmez uyuyorum 8 e kadar 11 de yatıyorum sabah 7 de kalkıyorum yine uykum var yıne uykum var
aminnnn inşallah canım. sen ben caydin beraber hamiş kalak bereber doğum yapak.
kızlar ben ayağım için bugün farklı bir doktorda randevu almıştım şimdi oraya gidiyorum ağrım geçmedi hala 20 günü geçti çekiyorum ağrıyı.akşam üstü dönerim öpüldünüz
Sakin ol bundada vardır bi hayır cnm telaşlanma hatice hanım hakkında bilgim yok Evrim hanım , Fatma Hanım Nagihan hanım şuan en iyi doktorlar olarak söylenior
Nagihan hanım hasta yogunlugundan bunalmış bi doktor sonucta SSK lı bakıolar ve inanılmaz bi yogunluk var bıkmış
Evrim hanım SSK lı bakıyor çok tatlı ve anlayışlı bi kadın açıklayıcı bi özelliği varmış rahatlatıcı yanii aynı zmanda SSK lı
Fatma hanım Tamamn Özel ama ben kendim gördm Cok tatlı dilli dinleyici ve anlatıcı özelliğe sahip insanı rahatlatıo panikden uzak bir hamilelik muayene ücr 80 TL kontroller ücretsiz
Valla suan benimde kafam karıştı(
günaydın güzelim nasılsın bende özledim seni kuzucumGünaydınların en güzeli sizlerin olsun nasılsınız kaç gündür girmiyordum özledim sizleri
saol şekerimmm....inş hayırlıs olurrrbu ev bize uğur getirir...biz bebiş dünyaya gelir inşşş
aynen öle bir akıntı canımmmç...bayada yoğun geliyorrrr
21:
ayy inşşş yaaa...beraber gün sayalımmm ne güzell yaaa...içim kıpır kıpırrrr
çok geçmiş olsun şekerim yaa...hala geçmedimi o ağrı...doktora gitttin değilmi daha önce ne dediler?
ayy inşşş yaaa...beraber gün sayalımmm ne güzell yaaa...içim kıpır kıpırrrr
ya offf ben bu sefer de anadoluya gideyim de en azından bildiğim bi gıcık...evrim hanımı diğer topiklerde de duydum 2011den beri number one diyolar valla...ne yapıp edip bi randevu kapmam lazım...sonrasına zaten kendi vericek randevusunu ve otomatik gidicem...
calışmıyor msun canımmmmhmm inşallah bi an önce olur tatlım..
Bende de var pko ama bende sadece yumurtalarda tembellik varmış.. Kilo ve adet düzensizliğim yok..
Bende o saatlerde uyuyorum 7 de kalkıyorum eşim gidince topiğe giriyorum kimse olmazsa uyuyorum tekrardan
calışmıyor msun canımmmm
günaydın güzelim nasılsın bende özledim seni kuzucum
inşallah tatlım.. sen değerlendir bu günlerini caydin akril ve senden aynı anda müjde bekliyorum
Günaydınların en güzeli sizlerin olsun nasılsınız kaç gündür girmiyordum özledim sizleri
ya offf ben bu sefer de anadoluya gideyim de en azından bildiğim bi gıcık...evrim hanımı diğer topiklerde de duydum 2011den beri number one diyolar valla...ne yapıp edip bi randevu kapmam lazım...sonrasına zaten kendi vericek randevusunu ve otomatik gidicem...
aynen bende diger topicleri okumuştum burdda var evrim hanımın hastaları sen 8 temmuzmuydu o randevuyu al ama kontrolede anadoluya git 8 temmuzda evrim hanımda devam edersin cnm bende öle yapıcam
hamdolsun iyiyim balım işte biraz fazla akıntım var kasığımda ağrı var yumurtlama zamanındayım galiba ama değerlendiremiyorum doktor bir ay yasak koydu kürtajdan sonra ilişkiye rahmin toparlanması için
günaydınn canımm hoşgeldiinn
canım bence sen şimdilik eski gittiğin doktora git bir daha gene kontrole çağırcak zaten o zaman Evrim hanıma alırsın ben kendi doktoruma öyle yaptım mesela ilkinde yoğunluktan randevu alamamıştım sonraları çok önceden alarak hep ona gidiyorum zaten daha sonra randevuları kendileri veriyorlar benim gittiğim hastanede sizin orada nasıl oluyor bilmiyorum. nacizane bir tavsiye
günaydınn canımm hoşgeldiinn
canım bence sen şimdilik eski gittiğin doktora git bir daha gene kontrole çağırcak zaten o zaman Evrim hanıma alırsın ben kendi doktoruma öyle yaptım mesela ilkinde yoğunluktan randevu alamamıştım sonraları çok önceden alarak hep ona gidiyorum zaten daha sonra randevuları kendileri veriyorlar benim gittiğim hastanede sizin orada nasıl oluyor bilmiyorum. nacizane bir tavsiye
nekadar güzel.. bende hastanede çalışıyormm çok yoğunnnnnnnnnyok tatlım açıköğretimde okuyorum
ayy kıllanmıyo da değilim şimdi gittiğim doktor bulunduğu hastanedeki tek kadın doğumcu ve yarından sonraya istediğim saate randevumu aldım...ne kadar kötü olduğunu siz düşünün..sırf ize yakın diye gitmiştim o hastaneye gitmez olaydım...aynen canım senin dediğin gibi yapmayı düşünüyorum ben de mesela bu bana 2 hafta sonra mı gel dedi..iki hafta sonra evrime alıcam randevuyu veeee ooohh sonrakinn kaydını da muayeneden sonra girdiricem inşallah
evet en iyisini yapıyosun tatlım bekle biraz daha..
sonra gelir inşallah yeğenim hemencik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?