Tabii sütün içindeki maddeler yumurtlamaya iyi geliyormuş... eşine de sert kahve yap çalışmadan yarım saat önce o da spoşları harekete geçiriyormuş
ÇALIŞIYORUM AMA..TEK POLİKLİNİĞİZ SIKINTILI YAA.. KEŞKE UYUYABİLSEMMM NERDEEE ?
canım gönderilen mesaj kutun dolu olabilir.
benimki hiç sevmiyo kahveyi ama yapacak bişey yokkk içsin bi zahmet bebiş için.dün soruyo biz cidden bebekmi yapıyoruz diye. senin karnın büyümedikçe inanamıycam diyo
kendine garezin mı var tatlımm uyusana ? Nolduki neden uyumuyorsun
günaydınn şekerler...
kızlar ev buldum anneme yakın taşınıyorum bu cumartesi Allah izin verirse..
size bir sorum var kızlarrr yardımcı olun bana..
şimdi benim bugün bat ın ilk günğnden 12. gün oluyor ve bende beyaz bir akıntı geliyor..bu yumurtlama belirtisimi...benim bugün çalışmam yapmam lazımmıdaha acemiyim öğreniyorum sizdenn
günaydınn şekerler...
şimdi benim bugün bat ın ilk günğnden 12. gün oluyor ve bende beyaz bir akıntı geliyor..bu yumurtlama belirtisimi...benim bugün çalışmam yapmam lazımmıdaha acemiyim öğreniyorum sizdenn
aaayynnnenn aynnneeenn canım sende bizdensin durmak yok çalışmaya devvvaaammmm
Fazla yorma zorlama kendini taşınırken
günaydınn şekerler...
günaydınn şekerler...
Yok cnm hiç kimseye msj atmadım daha üye oldugumdan beri neyse burdan yazayım sen bi kez daha form doldur bide aramazlarsa sen ara hastahaneyi onlar aktarıyolar bizde dün akşam konuştuk fatma hanımla 3-4 bini bulacak bebeiş evrim hanıma gitmeyi düşünüyorum doktorumuzda aynı olacak :=)
ne iş yapıyosun tatlım..
akşam erken uyu o zaman tatlım dinlen bi güzel..
sendede pko varmış öyle yazmışsın..
değerlerin nasıl? ilaç filan kullanıyor musun
şimdi aradım ama en erken önümüzdeki ayın 8i diyo!!!!!bu sefer gidemicem evrime...sen de randevularını gittiğinde sıraya koydur canım galiba anadoluya gidicem gene..bi de hatice hanım varmış onun boşmuş perşembe günü...nasıl iyi midir ki acaba offf kontrole iki gün kala ne kadar zor bu karasızlık!!!bütün doktorlar gıcık!!!iyi olanlar da kapılmış!!!boş olanlar da belirsiz!!!!kafayı yicem
kızlar ben ayağım için bugün farklı bir doktorda randevu almıştım şimdi oraya gidiyorum ağrım geçmedi hala 20 günü geçti çekiyorum ağrıyı.akşam üstü dönerim öpüldünüz
valla ben düğün günümde kınadan sonra eğlenmeye gittik sabahın 4 ünde geldim eve sabah 6 da kalkcaktık baktım yatcak yer yok mutfakta uyumuştumyok tatlım ben yoldan geldim düğün vardı uyuyacak yer yoktu . dün sabah geldik eve. bi yattım akşam kalktım valla
eveeettt isyan bizdensin sendeee. benm bugün 13. günüm. çalışama olsun mutlaka canım yumurtlama yaklaşmış muhtemelen. kaçırma bugünlerii
aaayynnnenn aynnneeenn canım sende bizdensin durmak yok çalışmaya devvvaaammmm
Fazla yorma zorlama kendini taşınırken
günaydın balım nasılsın?
oo gözünaydın güle güle otur..
canım yapışkan bi akıntıysa hiç durma derim ben
o zaman bugünlerde çok yorulacaksınız desene :))
ayy beraberiizzz kardeşizzz tam gaz devammm...hep ev topla hem çalışmalara devammm
mecbur yorulcam şekerimmm ama..çalışmalara devammm edicezzz
saol şekerimmm....inş hayırlıs olurrrbu ev bize uğur getirir...biz bebiş dünyaya gelir inşşş
aynen öle bir akıntı canımmmç...bayada yoğun geliyorrrr
ayy evet baya baya yorulcaz..inş dinlenirklen bebiş haberi gelir tüm yorgunluklar giderrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?