Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tabii sütün içindeki maddeler yumurtlamaya iyi geliyormuş... eşine de sert kahve yap çalışmadan yarım saat önce o da spoşları harekete geçiriyormuş

benimki hiç sevmiyo kahveyi ama yapacak bişey yokkk içsin bi zahmet bebiş için. dün soruyo biz cidden bebekmi yapıyoruz diye. senin karnın büyümedikçe inanamıycam diyo

ÇALIŞIYORUM AMA.. TEK POLİKLİNİĞİZ SIKINTILI YAA.. KEŞKE UYUYABİLSEMMM NERDEEE ?

ne iş yapıyosun tatlım..
akşam erken uyu o zaman tatlım dinlen bi güzel..
sendede pko varmış öyle yazmışsın..
değerlerin nasıl? ilaç filan kullanıyor musun

canım gönderilen mesaj kutun dolu olabilir.

Yok cnm hiç kimseye msj atmadım daha üye oldugumdan beri neyse burdan yazayım sen bi kez daha form doldur bide aramazlarsa sen ara hastahaneyi onlar aktarıyolar bizde dün akşam konuştuk fatma hanımla 3-4 bini bulacak bebeiş evrim hanıma gitmeyi düşünüyorum doktorumuzda aynı olacak :=)

benimki hiç sevmiyo kahveyi ama yapacak bişey yokkk içsin bi zahmet bebiş için. dün soruyo biz cidden bebekmi yapıyoruz diye. senin karnın büyümedikçe inanamıycam diyo

içsin valla herşey bebiş için inanır inanır hele bi kese gözüksün bebiş gözüksün bak nasıl inanır

günaydınn şekerler...
kızlar ev buldum anneme yakın taşınıyorum bu cumartesi Allah izin verirse..
size bir sorum var kızlarrr yardımcı olun bana..
şimdi benim bugün bat ın ilk günğnden 12. gün oluyor ve bende beyaz bir akıntı geliyor..bu yumurtlama belirtisimi...benim bugün çalışmam yapmam lazımmı daha acemiyim öğreniyorum sizdenn

günaydın balım nasılsın?
oo gözünaydın güle güle otur..
canım yapışkan bi akıntıysa hiç durma derim ben

aaayynnnenn aynnneeenn canım sende bizdensin durmak yok çalışmaya devvvaaammmm

Fazla yorma zorlama kendini taşınırken

eveeettt isyan bizdensin sendeee. benm bugün 13. günüm. çalışama olsun mutlaka canım yumurtlama yaklaşmış muhtemelen. kaçırma bugünlerii

o zaman bugünlerde çok yorulacaksınız desene :))

:)) Yumurtlama belirtisi hemen başla :)))

şimdi aradım ama en erken önümüzdeki ayın 8i diyo!!!!!bu sefer gidemicem evrime...sen de randevularını gittiğinde sıraya koydur canım galiba anadoluya gidicem gene..bi de hatice hanım varmış onun boşmuş perşembe günü...nasıl iyi midir ki acaba offf kontrole iki gün kala ne kadar zor bu karasızlık!!!bütün doktorlar gıcık!!!iyi olanlar da kapılmış!!!boş olanlar da belirsiz!!!!kafayı yicem

ne iş yapıyosun tatlım..
akşam erken uyu o zaman tatlım dinlen bi güzel..
sendede pko varmış öyle yazmışsın..
değerlerin nasıl? ilaç filan kullanıyor musun

değerlerim çok düşüktü kendimi bildim bileli bu hastalıkla uğraştığım için artık oluruna bıraktım ne şans ki evlendiğimden beri düzenli geliyor :) ilaclar yüzünden 1 sene icinde rahat 20 kilo almıştım şimdi aldığım kiloları da yavaş yavaş veriyorum birde gebiş kaldım mı ohh miss erken yatmak isterim ama zaten eve gider gitmez uyuyorum 8 e kadar 11 de yatıyorum sabah 7 de kalkıyorum yine uykum var yıne uykum var

kızlar ben ayağım için bugün farklı bir doktorda randevu almıştım şimdi oraya gidiyorum ağrım geçmedi hala 20 günü geçti çekiyorum ağrıyı.akşam üstü dönerim öpüldünüz

Sakin ol bundada vardır bi hayır cnm telaşlanma hatice hanım hakkında bilgim yok Evrim hanım , Fatma Hanım Nagihan hanım şuan en iyi doktorlar olarak söylenior

Nagihan hanım hasta yogunlugundan bunalmış bi doktor sonucta SSK lı bakıolar ve inanılmaz bi yogunluk var bıkmış

Evrim hanım SSK lı bakıyor çok tatlı ve anlayışlı bi kadın açıklayıcı bi özelliği varmış rahatlatıcı yanii aynı zmanda SSK lı

Fatma hanım Tamamn Özel ama ben kendim gördm Cok tatlı dilli dinleyici ve anlatıcı özelliğe sahip insanı rahatlatıo panikden uzak bir hamilelik muayene ücr 80 TL kontroller ücretsiz

Valla suan benimde kafam karıştı (

yok tatlım ben yoldan geldim düğün vardı uyuyacak yer yoktu . dün sabah geldik eve. bi yattım akşam kalktım valla
valla ben düğün günümde kınadan sonra eğlenmeye gittik sabahın 4 ünde geldim eve sabah 6 da kalkcaktık baktım yatcak yer yok mutfakta uyumuştum o an aklıma geldi bian

eveeettt isyan bizdensin sendeee. benm bugün 13. günüm. çalışama olsun mutlaka canım yumurtlama yaklaşmış muhtemelen. kaçırma bugünlerii

ayy beraberiizzz kardeşizzz tam gaz devammm...hep ev topla hem çalışmalara devammm

mecbur yorulcam şekerimmm ama..çalışmalara devammm edicezzz

günaydın balım nasılsın?
oo gözünaydın güle güle otur..
canım yapışkan bi akıntıysa hiç durma derim ben

saol şekerimmm....inş hayırlıs olurrr bu ev bize uğur getirir...biz bebiş dünyaya gelir inşşş
aynen öle bir akıntı canımmmç...bayada yoğun geliyorrrr

o zaman bugünlerde çok yorulacaksınız desene :))

ayy evet baya baya yorulcaz..inş dinlenirklen bebiş haberi gelir tüm yorgunluklar giderrr

aminnnn inşallah canım. sen ben caydin beraber hamiş kalak bereber doğum yapak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…