valla benimde bende pek giremedim.. evet kardeş gibiyiz bu çook güzel rabbim nazarlardan korusunburnumda tüttü burası valla yaaa. herkes kardeşim gibi burda
:
günaydın tatlım nasılsın?Günaydııın canlaarrr
Akşam çalışma yaptıksabahta şeffaf yumurta akı gibi akıntım gelmiş tarihe göre yumurtlama günüm belirtilere göre de öyle sanırım... Bakalım saat 3 te testte ne çıkacak :26::26: İnşallah akşamki çalışma başarılı olmuştur
aaa evet bu açıdan düşünmemiştim...
eğer bebişim benimleyse tahmini doğum günü benimle aynı olacakmış ayyy harika yaaa
Günaydııın canlaarrr
Akşam çalışma yaptıksabahta şeffaf yumurta akı gibi akıntım gelmiş tarihe göre yumurtlama günüm belirtilere göre de öyle sanırım... Bakalım saat 3 te testte ne çıkacak :26::26: İnşallah akşamki çalışma başarılı olmuştur
inşallahhh canlarım bol bol dua edin bizler için
Günaydınnn canım bizde seni özlediiikkkkk nasılsın?
mayıs daha iyi ya ne güzel 3 doğum günü kutlardık.. benimki mayısın sonu, eşiminki başı, bebişinkide ortası olurdu
ben doktor tavsiyesiyle süngerli kullanmayı bıraktım..alttan demir desteği var ama süngersiz kullanıyorum uçlar o kadar belli olursa uç kapatıcılardan alırım yada yara bandı yapıştırırım..Allahtan çalışmıyorum da sürekli dışarı çıkmam gerekmiyor...tavsiye ederim hiç kaşıntı yapacağını da sanmıyorum bu süngersizlerin...
aaa evet bu açıdan düşünmemiştim...
günaydın herkescıklere.. keşke bi kavak ağacının altına yatsam btün gün uyusammmmm
günaydın herkescıklere.. keşke bi kavak ağacının altına yatsam btün gün uyusammmmm
bizde akşam yaptık çalışma ve bi kaç saat sonra benimde bol bol bi akıntım geldi
bugünde yumrtlama zamanı gelen akıntıdan gelmeye başladı. caydinim biz varya aynı zamanda hamile kalırız heee
doğumuda beraber yaparızdün ovulasyon testi yaptım iki çizgi neredeyse aynıydı. bugün bi daha yapcam bakalım nasıl çıkcak değerlendirmek lazım bu bikaç günü. ben bugünde çalışcam
kendine garezin mı var tatlımm uyusana ? Nolduki neden uyumuyorsunbu söz benlik oldu canım 3 günde toplam 5 saat uyudum ayakta uyuyorum resmen
günaydın tatlım nasılsın?
hadi bakalım bu ay ver artık güzel haberi
anammm kız valla hadi inşallah süper olur valla inşallah gönlünden geçen olsun 1 ayda 3 doğum günü harikaa
buschy Msj atıyom kuzum ama gelmiyo galiba sen ara istersen hastahaneyi bende konuştum eşimle sanırmm bende Evrim hanıma gidecem
Ayyy valla dün benimde öyleydi testim tam aynı koyulukta değildi ama diğer günlere göre daha koyuydu... Akıntılarımda vardı ama bu sabah yumurta akı gibi geldi aynıyız kıss inşallah aynı zamanda hamiş kalırız
Durmak yok bu akşamda çalışma olacakAkşam bol bol fındık kuruüzüm yedirdim benimkine bende süt içiyorum
günaydın tatlım nasılsın?
ohhh mis gibi açık havada uyumak iyi olurdu..
sen uyu üzerini ben örterim
süt iyimi gelio bende içiyim kıs o zaman.
inşallah kuzucumCanııım benimmm önce senden güzel haber duyucaz bu ayyyy sonra benden ve herkesten
#heryer kk herkes hamiş
1 mart canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?