Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eğer bebişim benimleyse tahmini doğum günü benimle aynı olacakmış ayyy harika yaaa

burnumda tüttü burası valla yaaa. herkes kardeşim gibi burda
:
valla benimde bende pek giremedim.. evet kardeş gibiyiz bu çook güzel rabbim nazarlardan korusun
günaydın tatlım nasılsın?
hadi bakalım bu ay ver artık güzel haberi

aaa evet bu açıdan düşünmemiştim...

güzel olmaz mı kız

inşallahhh canlarım bol bol dua edin bizler için

Günaydınnn canım bizde seni özlediiikkkkk nasılsın?

bizde akşam yaptık çalışma ve bi kaç saat sonra benimde bol bol bi akıntım geldi
bugünde yumrtlama zamanı gelen akıntıdan gelmeye başladı. caydinim biz varya aynı zamanda hamile kalırız heee
doğumuda beraber yaparız dün ovulasyon testi yaptım iki çizgi neredeyse aynıydı. bugün bi daha yapcam bakalım nasıl çıkcak değerlendirmek lazım bu bikaç günü. ben bugünde çalışcam

kızlaaaaarrrr bebeğimin evliliğimizle uyumu çok mükemmel....ben sayılarla tarihlerle kafayı bozmuş bir insan olarak bakın ne buldum...
geçenlerde evliliğimizin tam 4. ay dönümünde bebeğimizi kucağımıza almamıza 200 gün kaldığını yazıyordu hamilelik takvimi...
ve şimdi 4 ay 4 gün olmuş ve 1.trimesterimiz bitti (benim doğum günüm de 4.4) ne kadar uyumlu demi...yani en azından bence öyle...yada kafayı mi yedim ki acaba??

mayıs daha iyi ya ne güzel 3 doğum günü kutlardık.. benimki mayısın sonu, eşiminki başı, bebişinkide ortası olurdu

anammm kız valla hadi inşallah süper olur valla inşallah gönlünden geçen olsun 1 ayda 3 doğum günü harikaa

canım bende sarkmasın diye yarım destekli kullanıyorum bide uçları büyük olunca ince kullanamıyorum ki eşim kızıyo sütyenin izi bile kıyafetten belli olunca çok kızıyor

buschy Msj atıyom kuzum ama gelmiyo galiba sen ara istersen hastahaneyi bende konuştum eşimle sanırmm bende Evrim hanıma gidecem

Ayyy valla dün benimde öyleydi testim tam aynı koyulukta değildi ama diğer günlere göre daha koyuydu... Akıntılarımda vardı ama bu sabah yumurta akı gibi geldi aynıyız kıss inşallah aynı zamanda hamiş kalırız

Durmak yok bu akşamda çalışma olacak Akşam bol bol fındık kuruüzüm yedirdim benimkine bende süt içiyorum

süt iyimi gelio bende içiyim kıs o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…