Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hastane ortamını sevmiyorum ben ya bi antipatim var
Annem zamanında sağlıkçı olmamı çook istemişti..
Allah yardımcın olsun güzelim ya..

amin tatlım kızını öp benim yerime tamam mı
bende hiç sevmezdim geldim tam ortasına oturdum dyebilrim. Bana kalsa kuaför olurdum bennnn Bebeklik hayalimmmmm

bende hiç sevmezdim geldim tam ortasına oturdum dyebilrim. Bana kalsa kuaför olurdum bennnn Bebeklik hayalimmmmm

ikizler burcu musun yoksa??
bende kuaförlüğü çook seviyorum ya el yatkınlığımda vardır yani..
hep kuaför derlerdi tanıdıklarım bana

hastane ortamını sevmiyorum ben ya bi antipatim var
annem zamanında sağlıkçı olmamı çook istemişti..
allah yardımcın olsun güzelim ya..

amin tatlım kızını öp benim yerime tamam mı

öptüm canım şimdide ağlıyor beni niye öptüm pek sevmiyor öpülmeyi :) anneme çekmiş annemde sakın kimsenin seni öpmelerine izin verme diyor :)

ikizler burcu musun yoksa??
bende kuaförlüğü çook seviyorum ya el yatkınlığımda vardır yani..
hep kuaför derlerdi tanıdıklarım bana

BANADA ÖYLE DİYORLAR ARKADAŞM VAR KUAFÖR BAZEN GİDER YARDIM EDERİM ONA OĞLAK BURCUYUM CNMM BEN.. YÜKSELENİM AKREP

ayy aynenn yaa hastaneye geldiğinde hasta olup çıkanlardandım ama şimdi bende tam ortasındayımm alıştımm galibaa

eveeettttben kocayı getirmem o gün çalışsın...cinsiyeti de sürpriz olsun babasına çünkü büyük ihtimalle bizim cinsiyeti evrimde öğrenicez senle beraber

vooooowwwwwwwwwwwwwwwwwww süperrrr olacak bakalım ne olucak bana erkek gibi gelio bakalım hyrlısı
Evrm hanımda ögrenicez bebişleri birimizinki kız birimizinki erkek olursa Kerteriz beşik kertigi

öptüm canım şimdide ağlıyor beni niye öptüm pek sevmiyor öpülmeyi :) anneme çekmiş annemde sakın kimsenin seni öpmelerine izin verme diyor :)
oyy yerim ben onu yaa
BANADA ÖYLE DİYORLAR ARKADAŞM VAR KUAFÖR BAZEN GİDER YARDIM EDERİM ONA OĞLAK BURCUYUM CNMM BEN.. YÜKSELENİM AKREP

güzel bi yetenek ya ben hiç kimseye kaş bıyık aldıramam.. saçlarımı emanet edemem..
hep ben yaparım bu işlerimi.. düğünümde kuaföre gittik kadın ortaklık teklif etti ya düşün artık

kızlar bi cesaret süt doldurdum içiyorum benim için dua edin bu sefer vücudumda kalsın şu süttt

woww becerikli hatunnn yaaa..maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…