Bende pazartesi Fatma hanıma gidecem keseyi görmek içn eger bişi çıkmazsa Alahın izniyle bi sonraki randevumu Evrim hanıma alıcam :))
hastane ortamını sevmiyorum ben ya bi antipatim varnekadar güzel.. bende hastanede çalışıyormm çok yoğunnnnnnnnn
amin tatlım kızını öp benim yerime tamam mıamin inşallah balım inşallah
bende hiç sevmezdim geldim tam ortasına oturdum dyebilrim. Bana kalsa kuaför olurdum bennnnhastane ortamını sevmiyorum ben ya bi antipatim var
Annem zamanında sağlıkçı olmamı çook istemişti..
Allah yardımcın olsun güzelim ya..
amin tatlım kızını öp benim yerime tamam mı
aynı gün yakın saatlere alalım...
bende hiç sevmezdim geldim tam ortasına oturdum dyebilrim. Bana kalsa kuaför olurdum bennnnBebeklik hayalimmmmm
tamam haberlerşizsonrada oturruruzz ohh keyf yaparız
hastane ortamını sevmiyorum ben ya bi antipatim var
annem zamanında sağlıkçı olmamı çook istemişti..
allah yardımcın olsun güzelim ya..
amin tatlım kızını öp benim yerime tamam mı
ikizler burcu musun yoksa??
bende kuaförlüğü çook seviyorum ya el yatkınlığımda vardır yani..
hep kuaför derlerdi tanıdıklarım bana
bende hiç sevmezdim geldim tam ortasına oturdum dyebilrim. Bana kalsa kuaför olurdum bennnnBebeklik hayalimmmmm
sizdemi hastanede çalışıyorsunuzzzzayy aynenn yaa hastaneye geldiğinde hasta olup çıkanlardandım ama şimdi bende tam ortasındayımm alıştımm galibaa
sizdemi hastanede çalışıyorsunuzzzz
eveeettttben kocayı getirmem o gün çalışsın...cinsiyeti de sürpriz olsun babasına çünkü büyük ihtimalle bizim cinsiyeti evrimde öğrenicez senle beraber
oyy yerim ben onu yaaöptüm canım şimdide ağlıyor beni niye öptüm pek sevmiyor öpülmeyi :) anneme çekmiş annemde sakın kimsenin seni öpmelerine izin verme diyor :)
BANADA ÖYLE DİYORLAR ARKADAŞM VAR KUAFÖR BAZEN GİDER YARDIM EDERİM ONAOĞLAK BURCUYUM CNMM BEN.. YÜKSELENİM AKREP
vooooowwwwwwwwwwwwwwwwwww süperrrr olacak bakalım ne olucak bana erkek gibi gelio bakalım hyrlısı
Evrm hanımda ögrenicez bebişleri birimizinki kız birimizinki erkek olursa Kerterizbeşik kertigi
oyy yerim ben onu yaa
güzel bi yetenek ya ben hiç kimseye kaş bıyık aldıramam.. saçlarımı emanet edemem..
hep ben yaparım bu işlerimi.. düğünümde kuaföre gittik kadın ortaklık teklif etti ya düşün artık
kızlar bi cesaret süt doldurdum içiyorum benim için dua edin bu sefer vücudumda kalsın şu süttt
doktor yanındayım tibbi sekreterlik benım meslek.evet tatlım...hastanede çalışıorum...tomografi raporötörüyüm...senin meslek ne?
woww becerikli hatunnn yaaa..maşallahhh
hadddiii bakalım yaa bismillah de içççç...
bu sefer kalacak o süt midede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?