Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen haberleri olupda birlirlerse istemezler sıpalar bilmesinler çaktırmayalım birincilerde olmazsa ikincileride aynı anda yapalım büşra bölelikle ikincilerde illa dünür oluruz bende benim kız-oglan nerde diye düşnmem hemen seni ararım büşraa yolla bizimkini gec olduu

beşik değil göbek kertmesi mi yaptınız kız
biraz zor ya oraya taşınmamız

buraya taşınmamak için neden bulamazsın bebeğim denizse deniz, dağ tepeyse dağ tepe, yeşillikse yeşillik, sosyeteyse sosyete, tarihse tarih, işse iş...daha ne olsun

kızlar bilmediğimden soruyorum çalışmalarda 18.günümdeyim en son regl tarihim 1 haziran.yumurtlama dönemi bitti sanırım akıntımda durdu çalışmalara hız kesmeden devam etmelimi?

cok basım agrıyorrrrrrrr onceden majezik ın gecıremedıgı agrıyı patatesler mi gecirecek #direnpatatess

canım ders çalışıyolarmış ben odaya girmeye korkuyorum derim ben degel biz düğün tarihini konuşalım en iyisi derim

:118::118::118::118: azcık canlanayım bende yoksa bugün geçmez valla.
ovulasyon testini saat kaçta yapıyosunuz kullananlar. ben saat 3 te yapıom hep ama acaba geç bi saatmi ki
canım kendine gelmeye çalış hopla zıpla
evet caydin de 3 te yapıyo testlerini..

buraya taşınmamak için neden bulamazsın bebeğim denizse deniz, dağ tepeyse dağ tepe, yeşillikse yeşillik, sosyeteyse sosyete, tarihse tarih, işse iş...daha ne olsun

hhiç öyle bi düşüncemiz olmadı şimdiye kadar.. şimdide olacağını sanmıyorum ya olursa akdeniz tarafı diye düşünüyoruz biz

hhiç öyle bi düşüncemiz olmadı şimdiye kadar.. şimdide olacağını sanmıyorum ya olursa akdeniz tarafı diye düşünüyoruz biz

doğru gerçi herkese yaşadığı yer iyi geliyo mesela ben de ege kıyıları ve güney marmara harici hiç biyerde yaşayamam gibi geliyo

offf bu süt şişede durduğu gibi midede durmuyo...:120::120::120::120::120::120::120:

Selam kızlar geç kalmışım yahu dünürler bulunmuş anlaşılmış beşikler kertilmiş,yetmemiş topiğimizin şehri kurulmuş hemşiresi hazırmış doktorda akıl olayım diyo ol bebeğim niye olmuyorsun sen ol doktor:))) aleminiz kızlar ne güldüm hee:))))

bebeğim hemşiremiz sensin haberin olsun:13::13::13::13:

gel bebeğim eskiden çatlaktık şimdi hepten kırdıksana da bulalım bi deliliksen de şehrimizin belediye başkanı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…