her türlü varım ikincilerle destekleriz olmazsa...öyle yada böyle dünür olucazama çocuklara söyylemeyelim bak antipati olmasın birbirlerini görüp aşık olsunlar siz zaten kertiksiniz diyelim..sürpriz olsun yavrucaklar sevinsinn
beşik değil göbek kertmesi mi yaptınız kız
biraz zor ya oraya taşınmamız
ama doktorlar kafadar olsun da hergün görelim bebişlerimiziiii
aynen haberleri olupda birlirlerse istemezler sıpalar bilmesinler çaktırmayalımbirincilerde olmazsa ikincileride aynı anda yapalım büşra bölelikle ikincilerde illa dünür oluruz bende benim kız-oglan nerde diye düşnmem hemen seni ararım büşraa yolla bizimkini gec olduu
hahahahaaaa bu iyidi baktopiğin kapısına ilan verelim en iyisi
cok basım agrıyorrrrrrrr onceden majezik ın gecıremedıgı agrıyı patatesler mi gecirecek #direnpatatess
canım kendine gelmeye çalış hopla zıpla:118::118::118::118: azcık canlanayım bende yoksa bugün geçmez valla.
ovulasyon testini saat kaçta yapıyosunuz kullananlar. ben saat 3 te yapıom hep ama acaba geç bi saatmi ki
buraya taşınmamak için neden bulamazsın bebeğim denizse deniz, dağ tepeyse dağ tepe, yeşillikse yeşillik, sosyeteyse sosyete, tarihse tarih, işse iş...daha ne olsun
hepimiz oraya taşınalımmmm bikaç da iyi doktor atayalım şehre...ooohhhh
hemşiremiz var zaten bi dr bulmamız lazım
hhiç öyle bi düşüncemiz olmadı şimdiye kadar.. şimdide olacağını sanmıyorum ya olursa akdeniz tarafı diye düşünüyoruz biz
bende yemek yedim bna da aynısı oldu walla yaben yemek yedim geldim. uyku bastırdı masaya kafamı koyup uyuyacam şimdi.
beşeri doktor olması şartmı hayvan doktoru olsa olmamıııı
doğru gerçi herkese yaşadığı yer iyi geliyo mesela ben de ege kıyıları ve güney marmara harici hiç biyerde yaşayamam gibi geliyo
aslında cok az yemek yedım ama kendımı cok şiş hissediyorum(
Selam kızlar geç kalmışım yahu dünürler bulunmuş anlaşılmış beşikler kertilmiş,yetmemiş topiğimizin şehri kurulmuş hemşiresi hazırmış doktorda akıl olayım diyo ol bebeğim niye olmuyorsun sen ol doktor:))) aleminiz kızlar ne güldüm hee:))))
Selam kızlar geç kalmışım yahu dünürler bulunmuş anlaşılmış beşikler kertilmiş,yetmemiş topiğimizin şehri kurulmuş hemşiresi hazırmış doktorda akıl olayım diyo ol bebeğim niye olmuyorsun sen ol doktor:))) aleminiz kızlar ne güldüm hee:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?