gelinimi çok nazlı yapmayalım ama dünürcüm...damadın da kaprissiz kendi ütüsünü yapabilen bi adam olucak inşallah..mutfak işlerini de sevdiririm..... senin kıza yardım eder hiiç endişen olmasın
anlaştık evlerimizde yakın olsun mümkünse öle uzak olmayalım dünürden çok aile olalım herşeyi birlikte yaparız kız adım çöreği 6 ay kınası filanda bir olsun bunların düğüne hazırlık yapmıs oluruz
merhaba...kızlar bir şey sormak istiyorum......ben bu testı yapıyorum yalnız bende 15 hazıran da çift çizgi oldu sonra hemen 16 hazıran da tek çizgiye döndü.....bir şey anlamadım ben......
dün sabahtan yaptıydım. o zaman hep 3 te yapayım artık tatlım. ya bugün ya yarın ovulasyon günüm kesin. hatta şimdi bişeylerin aktığını hissediyorum alttan
Başbakanın ne dersen o yawrum:)bebeğim hemşiremiz sensin haberin olsun:13::13::13::13:
Kuzum kusura bakma sıla hemşire locan dedi bildiğim yerden başlaayım ben doğurturum sizi beceririm o işi:)))gel bebeğim eskiden çatlaktık şimdi hepten kırdıksana da bulalım bi delilik sen de şehrimizin belediye başkanı ol
Sonuna kadar katılıyorum
parasal hiç düşnmüyoz muhasebeci birsürü zaten. 38s de başbakan olur işte tamaaaammm
Deliliğin dibine vurduk heee:))))Para işlerine de ben bakarımşehrin muhasebecisi
Canım çizgi. Muhtemelen 14 ünde de koyu çıkmıştır 15 inde yumurtlamışsındır.merhaba...kızlar bir şey sormak istiyorum......ben bu testı yapıyorum yalnız bende 15 hazıran da çift çizgi oldu sonra hemen 16 hazıran da tek çizgiye döndü.....bir şey anlamadım ben......
merhaba...kızlar bir şey sormak istiyorum......ben bu testı yapıyorum yalnız bende 15 hazıran da çift çizgi oldu sonra hemen 16 hazıran da tek çizgiye döndü.....bir şey anlamadım ben......
benim kocanın işin dolayı o biraz sıkıntı canım en iyi ihtimal emek var taşına bileceğimiz...offf evin yerinden dolayı sorma ben de çok sıkıntıdayım..kız bişi sorcam burcun ne senin:26:[/QUOTE
Kuzum benim Burcum başak alsında ama başakdan pek bşe almamışım yükselenim aslan sanıyorum bebegimde balık olacak balık yada koç
Kuzum benim Burcum başak alsında ama başakdan pek bşe almamışım yükselenim aslan sanıyorum bebegimde balık olacak balık yada koç
ayy balık kızları çok sulugöz olur diye duymuştum yandıkkkkoç iyidir sık kendini koç olsun...bizim de büyük ihtimal oğlakk..erken doğum olursa yaya kaçabilir ama...ayyy kocamla ben gibi olcaklarr....ben koç kocam oğlak
Oglak erkekleri cok iyidir çok hemde inş. oglak olur kız vallaha bak oglak erkekleri süper olur şanslısın
Balıklar cok duygusal olur dogrukova olma ihtimalide var sezaryan falan olursa
kızlar bat gelmeden önce de belli olmazmı bu hamilelik
lh pik yaptığında çift çizgi oluyor canım ve pik yaptığında ovulasyon gerçekleşiyo yumurtalar rahime atılıyo. sonra lh seviyesi düşmeye başlıyo. o yüzden bi gün çift çizgi olup ertesi gün artık ovulasyon gerçekleştiği ve lh azaldığı için tek çizgiye düşüyor
Ahhh ahhh olsa keşke :26::26::26:
Oglak erkekleri cok iyidir çok hemde inş. oglak olur kız vallaha bak oglak erkekleri süper olur şanslısın
Balıklar cok duygusal olur dogrukova olma ihtimalide var sezaryan falan olursa
Başbakanın ne dersen o yawrum:)
Kuzum kusura bakma sıla hemşire locan dedi bildiğim yerden başlaayım ben doğurturum sizi beceririm o işi:)))
Sonuna kadar katılıyorum
Deliliğin dibine vurduk heee:))))
Canım çizgi. Muhtemelen 14 ünde de koyu çıkmıştır 15 inde yumurtlamışsındır.
Ahhh ahhh olsa keşke :26::26::26:
bazılarının 3 gun falan koyu kalıyormuş o yüzden sormuştum
ohh iyi bari profiline bi resmini kıyda göreyim kız seni merak ettim..saçı kötü yapsalardı bende çemkirirdim de bsey deme fırsatım olmadı siz durun işi bize bırakın dedi ve şak şak yaptı geçti. cok da güzel oldu. walla ben bile şaşırdım..hh maşallah yay gibi kaşların var yanı.. bende öyle deil işte normalde de ince benım kaşlarım ve aldırmasam bile pek o kadar kötü görunen bsey olmuyor.. ama kıl kıldır deyip aldırıyormmmm
Başbakanın ne dersen o yawrum:)
Kuzum kusura bakma sıla hemşire locan dedi bildiğim yerden başlaayım ben doğurturum sizi beceririm o işi:)))
Sonuna kadar katılıyorum
Deliliğin dibine vurduk heee:))))
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?