Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gelinimi çok nazlı yapmayalım ama dünürcüm...damadın da kaprissiz kendi ütüsünü yapabilen bi adam olucak inşallah..mutfak işlerini de sevdiririm..... senin kıza yardım eder hiiç endişen olmasın

anlaştık evlerimizde yakın olsun mümkünse öle uzak olmayalım dünürden çok aile olalım herşeyi birlikte yaparız kız adım çöreği 6 ay kınası filanda bir olsun bunların düğüne hazırlık yapmıs oluruz

benim kocanın işin dolayı o biraz sıkıntı canım en iyi ihtimal emek var taşına bileceğimiz...offf evin yerinden dolayı sorma ben de çok sıkıntıdayım..kız bişi sorcam burcun ne senin:26:

merhaba...kızlar bir şey sormak istiyorum......ben bu testı yapıyorum yalnız bende 15 hazıran da çift çizgi oldu sonra hemen 16 hazıran da tek çizgiye döndü.....bir şey anlamadım ben......

lh pik yaptığında çift çizgi oluyor canım ve pik yaptığında ovulasyon gerçekleşiyo yumurtalar rahime atılıyo. sonra lh seviyesi düşmeye başlıyo. o yüzden bi gün çift çizgi olup ertesi gün artık ovulasyon gerçekleştiği ve lh azaldığı için tek çizgiye düşüyor

dün sabahtan yaptıydım. o zaman hep 3 te yapayım artık tatlım. ya bugün ya yarın ovulasyon günüm kesin. hatta şimdi bişeylerin aktığını hissediyorum alttan

yok canım özellikle sabah idararı ile yapmayın diyo en erken saat 11 sonra 15 sonra 17 diye yazıyor. ve 2 saat sıvı almıyoruz

Yap bakalım bugün yarın nasıl çıkacak sonuç? Akıntı benimde vardı 2-3 gündür bu sabahta yumurta akı gibi geldi biraz

bebeğim hemşiremiz sensin haberin olsun:13::13::13::13:
Başbakanın ne dersen o yawrum:)
gel bebeğim eskiden çatlaktık şimdi hepten kırdıksana da bulalım bi deliliksen de şehrimizin belediye başkanı ol
Kuzum kusura bakma sıla hemşire locan dedi bildiğim yerden başlaayım ben doğurturum sizi beceririm o işi:)))

parasal hiç düşnmüyoz muhasebeci birsürü zaten. 38s de başbakan olur işte tamaaaammm
Sonuna kadar katılıyorum
Para işlerine de ben bakarım şehrin muhasebecisi
Deliliğin dibine vurduk heee:))))
merhaba...kızlar bir şey sormak istiyorum......ben bu testı yapıyorum yalnız bende 15 hazıran da çift çizgi oldu sonra hemen 16 hazıran da tek çizgiye döndü.....bir şey anlamadım ben......
Canım çizgi. Muhtemelen 14 ünde de koyu çıkmıştır 15 inde yumurtlamışsındır.

15 haziranda çift çizgiyi gördükten sonra 12 veya 24 saat sonra yumurtlama olacak anlamına geliyormuş. Lh derecesi yükseldikten sonra düşüş oluyor sonraki günler tek çizgi.. eğer koyu renk iki çizgiyide gördüysen ve sonra teke düştüyse artık yapmaya gerek yok. Çalışmalara devam

Kuzum benim Burcum başak alsında ama başakdan pek bşe almamışım yükselenim aslan sanıyorum bebegimde balık olacak balık yada koç

ayy balık kızları çok sulugöz olur diye duymuştum yandıkkk koç iyidir sık kendini koç olsun...bizim de büyük ihtimal oğlakk..erken doğum olursa yaya kaçabilir ama...ayyy kocamla ben gibi olcaklarr....ben koç kocam oğlak

Son düzenleme:

bazılarının 3 gun falan koyu kalıyormuş o yüzden sormuştum

günaydın kızlar

aranızda bankacı olan var mı cok acıl bir sorum olacak telefon bankacılıgındakı kadın anlamadı sinirlerim tepemde

Oglak erkekleri cok iyidir çok hemde inş. oglak olur kız vallaha bak oglak erkekleri süper olur şanslısın

Balıklar cok duygusal olur dogru kova olma ihtimalide var sezaryan falan olursa

yok kova olacak kadar erken almazlar sezaryene...oğlaklar çok iyidir bilmem mi...gelin kaynana toprağından olurmuş derler..o da ben gibi şanslı olucak oğlak erkeğine vararak ayyy hayali bile güzel kııızzz

cnm ben bayağıdır yapıyorum adetım bıttıgınden berı sadece 15 ınde cıft cızgı oldu:26:

bazılarının 3 gun falan koyu kalıyormuş o yüzden sormuştum

Döllenmenin gerçekleşmesi için, cinsel ilişkinin zamanlanması büyük önem taşır. Çünkü, yumurtanın ömrü sadece 24 saat; spermin kadın vücudunda canlı kalabildiği süre ise en fazla 3-4 gündür. Yumurtanın döllenebilmesi için, ovülasyon döneminde, fallop tüplerinde mutlaka sperm bulunmalıdır. Bir kadının hamile kalabileceği gün sayısı, periyod dönemi boyunca ortalama 5-6'dır. LH hormonunun sıçrama yapması, önümüzdeki 24-36 saat içerisinde Ovülasyon olacağına işaret eder.

Ovülasyon civarı (Ovülasyon günü ve bir gün öncesi) gebe kalma ihtimalinin en yüksek olduğu dönemdir. Ancak sperm ve yumurtanın canlı kalma süresi düşünüldüğünde Ovülasyona yaklaşan günler ve Ovülasyonun hemen ertesi de, gebe kalma ihtimalinin yüksek olduğu zamanlardır. Bu dönem, Östrojen hormonunun seyri izlenerek tesbit edilebilir.
Ovulasyonun zamanını tespitte en çok kullanılan ve en basit olanı LH yükselmesinin (idrarda yapılan test) testpitidir.

LH (Luteinise Hormon), yumurtayı harekete geçiren hormondur. Yumurtlamadan 24 ila 36 saat öncesi LH-konsantrasyonu 10 ila 20 kat artmaktadır. OVULASYON TESTİ idrarda bulunan bu hormonu tespit etmektedir. LH'nin artması ile yumurtlama başlangıcı, yani gebe kalma süreci başlamış olmaktadır. kadınların büyük çoğunluğu bir düzen içersinde yumurtlamasına rağmen bazı kadınlar adet döneminin herhangi bir gününde yumurtlayabilir. Bu istisnayi durumu tespit edebilmek için adetin bittiğinin ertesi günden başlayarak diğer adetin başladığı güne kadar her gün bir test yapılmalıdır.

ohh iyi bari profiline bi resmini kıyda göreyim kız seni merak ettim..
benimkiler geç uzuyor ya.. yay gibi mi hiç öyle bakmamıştım kız dur bi bakim kaşlarıma

Başbakanın ne dersen o yawrum:)

Kuzum kusura bakma sıla hemşire locan dedi bildiğim yerden başlaayım ben doğurturum sizi beceririm o işi:)))

Sonuna kadar katılıyorum

Deliliğin dibine vurduk heee:))))

.

estağfurullah bebeğim kafayı yedik ya yeni gelen bu topiktekiler sıyırmış deyip korkacaklar bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…