Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahahahah ben kuaförde hiç birşey diyemedim bile 3 erkek birden yaptı sacımı biri bi tarafımda biri bi tarafımda sıkıyorsa birşey de dövcek gibilerdi. ama maşallah çok güzel yaptılar sacımı.. bende annemın ve yakın çevremin kaş bıyık sac kesim işleriyle uğraşıyorum ama kendi kaşımı bozarım diye alamıyorummmm :122:

hehehehe evet bende saat 3 yapıyorum testin açıklamasında en uygun saatler olarak 11 - 15 VE 17 olduğu yazıyordu 2 saat öncesinden de sıvı alımını kesiyorum

parasal hiç düşnmüyoz muhasebeci birsürü zaten. 38s de başbakan olur işte tamaaaammm

Para işlerine de ben bakarım şehrin muhasebecisi

içinde hergün kat be kat büyüyen bişey olduğunu biliyosun da ondan pışkolocik

Dünürcüm iyiki varsın Sen ama :)
Kısmete bak ben hamile kalıcamda bi topic altında birileriyle sohbete başlıcam doktorumuz aynı olacak aynı şehirde olucaz telefonda konuşmaya başlıcaz buluşcaz arkadaş olucaz vayyy vayy vayyyyyyy var bu işte bi iş kesin dünür olucaz ahahaa

Bi filim vardı aşk tesadüfleri sever onun gibi Sonu benzemesin !!!!!

valla ben esirgemem lafımı hele bi kötü yapsın
benim kaşlar birazcık kalın hafifte kalkık kavisi de var..
kolay oluyo 5 dk mı almıyo

ayy evet bizim aşk hikayemiz de o film gibi tabi sonu hariç inşallah arkadaşlığımızı da dünürlükle taçlandırırız

:118::118::118::118: azcık canlanayım bende yoksa bugün geçmez valla.
ovulasyon testini saat kaçta yapıyosunuz kullananlar. ben saat 3 te yapıom hep ama acaba geç bi saatmi ki

saat 15 uygun canım içinde de öyle yazıyor.. ama hep aynı saatte yap

valla ben esirgemem lafımı hele bi kötü yapsın
benim kaşlar birazcık kalın hafifte kalkık kavisi de var..
kolay oluyo 5 dk mı almıyo
saçı kötü yapsalardı bende çemkirirdim de bsey deme fırsatım olmadı siz durun işi bize bırakın dedi ve şak şak yaptı geçti. cok da güzel oldu. walla ben bile şaşırdım.. hh maşallah yay gibi kaşların var yanı.. bende öyle deil işte normalde de ince benım kaşlarım ve aldırmasam bile pek o kadar kötü görunen bsey olmuyor.. ama kıl kıldır deyip aldırıyormmmm

Aminnnnnnnnnnnnnn bak gördünmü bi gelin yada damat alıcam nasıl biri olucak diye düşünmücez nasılsa elimizde büyücek

gelinimi çok nazlı yapmayalım ama dünürcüm...damadın da kaprissiz kendi ütüsünü yapabilen bi adam olucak inşallah..mutfak işlerini de sevdiririm..... senin kıza yardım eder hiiç endişen olmasın

Son düzenleme:
saat 15 uygun canım içinde de öyle yazıyor.. ama hep aynı saatte yap

merhaba...kızlar bir şey sormak istiyorum......ben bu testı yapıyorum yalnız bende 15 hazıran da çift çizgi oldu sonra hemen 16 hazıran da tek çizgiye döndü.....bir şey anlamadım ben......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…