ahahahah ben kuaförde hiç birşey diyemedim bile 3 erkek birden yaptı sacımı biri bi tarafımda biri bi tarafımda sıkıyorsa birşey deoyy yerim ben onu yaa
güzel bi yetenek ya ben hiç kimseye kaş bıyık aldıramam.. saçlarımı emanet edemem..
hep ben yaparım bu işlerimi.. düğünümde kuaföre gittik kadın ortaklık teklif etti ya düşün artık
gel bebeğim eskiden çatlaktık şimdi hepten kırdıksana da bulalım bi delilik sen de şehrimizin belediye başkanı ol
canım kendine gelmeye çalış hopla zıpla
evet caydin de 3 te yapıyo testlerini..
hhiç öyle bi düşüncemiz olmadı şimdiye kadar.. şimdide olacağını sanmıyorum ya olursa akdeniz tarafı diye düşünüyoruz biz
Selam kızlar geç kalmışım yahu dünürler bulunmuş anlaşılmış beşikler kertilmiş,yetmemiş topiğimizin şehri kurulmuş hemşiresi hazırmış doktorda akıl olayım diyo ol bebeğim niye olmuyorsun sen ol doktor:))) aleminiz kızlar ne güldüm hee:))))
Selam kızlar geç kalmışım yahu dünürler bulunmuş anlaşılmış beşikler kertilmiş,yetmemiş topiğimizin şehri kurulmuş hemşiresi hazırmış doktorda akıl olayım diyo ol bebeğim niye olmuyorsun sen ol doktor:))) aleminiz kızlar ne güldüm hee:))))
içinde hergün kat be kat büyüyen bişey olduğunu biliyosun da ondan pışkolocik
parasal hiç düşnmüyoz muhasebeci birsürü zaten. 38s de başbakan olur işte tamaaaammm
ahahahah ben kuaförde hiç birşey diyemedim bile 3 erkek birden yaptı sacımı biri bi tarafımda biri bi tarafımda sıkıyorsa birşey dedövcek gibilerdi. ama maşallah çok güzel yaptılar sacımı.. bende annemın ve yakın çevremin kaş bıyık sac kesim işleriyle uğraşıyorum ama kendi kaşımı bozarım diye alamıyorummmm :122:
bende yemek yedim bna da aynısı oldu walla ya
parasal hiç düşnmüyoz muhasebeci birsürü zaten. 38s de başbakan olur işte tamaaaammm
Dünürcüm iyiki varsın Sen ama :)
Kısmete bak ben hamile kalıcamda bi topic altında birileriyle sohbete başlıcam doktorumuz aynı olacak aynı şehirde olucaz telefonda konuşmaya başlıcaz buluşcaz arkadaş olucaz vayyy vayy vayyyyyyy var bu işte bi iş kesin dünür olucaz ahahaa
Bi filim vardı aşk tesadüfleri sever onun gibiSonu benzemesin !!!!!
Bendeee şimdiii para işleirne ben bakarım diyordum
:118::118::118::118: azcık canlanayım bende yoksa bugün geçmez valla.
ovulasyon testini saat kaçta yapıyosunuz kullananlar. ben saat 3 te yapıom hep ama acaba geç bi saatmi ki
ayy evet bizim aşk hikayemiz de o film gibi tabi sonu hariçinşallah arkadaşlığımızı da dünürlükle taçlandırırız
saçı kötü yapsalardı bende çemkirirdim de bsey deme fırsatım olmadı siz durun işi bize bırakın dedi ve şak şak yaptı geçti. cok da güzel oldu. walla ben bile şaşırdım..valla ben esirgemem lafımı hele bi kötü yapsın
benim kaşlar birazcık kalın hafifte kalkık kavisi de var..
kolay oluyo 5 dk mı almıyo
saat 15 uygun canım içinde de öyle yazıyor.. ama hep aynı saatte yap
Aminnnnnnnnnnnnnnbak gördünmü bi gelin yada damat alıcam nasıl biri olucak diye düşünmücez nasılsa elimizde büyücek
saat 15 uygun canım içinde de öyle yazıyor.. ama hep aynı saatte yap
öğleden sonra hic çalışasım gelmiyor yawww:95::100:Bende yemek yedim birazdan başlarım uyuklamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?