canım kaç gün önce testi yaptın bilmiyorum ama bende 21 şubatta oldum bugün yaptım ve çıktı o yüzden artık yap diyorum bekleyip strese girme :)
eee bugn yaptr nie zamn kaybedysn ki:)
ben işteyim, testi akşama eve giderken alayım, yarın sabah yaparım, kırmızılar gelmezse, önceki günler sol kasığım ağrıyordu, şimdi ağrıda yok, akıntım var, bacaklarım ağrıyor,
olursa benim ikinci olacak, oğlum var, 11 yaşında, ona hamileyken belirti olmamıştı hatırladığım kadarıyla adetim 10 gün geciktikten sonra yapmıştım,
tatlım calışıyorum..bugunde yogunum..buara memlekete donecegım için işyerınde son ıkı gunum olunca habire iş cıkıyor...
kızlar dayanamadım gıttım bı test aldım yaptım şimdi:))) nekadar sabırsızım ya.ıkıncı cızgı yıne sılık cıktı..ama bu sefer daha pembeleşmiş.belırgınleşmiş..ay foto atabılsemde atsam.ama buraya yuklemeyı bılmıyorum..sızde baksanız keşke
ayy kızlar hepinize cok seviniyorum Allahım isteyen bütün arkadaslarımıza tez zamanda nasip etsin senzalize canım benimde e son yaptıgımda dha belirgindi inşallah hamilesin bende haftaya gidicem doktora cunku bugun itibariyle adetim daha 1 gün gecikti haftaya anca olur gibime geliyor dayanmaıyorum ama nabıyım dktor adetin 10 gün gecsin oyle gel dicek cunku baska türlü bu arada bu pers ve haftaya cumada hep misafir gelcek bana umarım bu yorgunluklarla aksi bir şey olmaz
gizemcimm sen nasılsınn??doktora gittinmi
ayy kızlar hepinize cok seviniyorum Allahım isteyen bütün arkadaslarımıza tez zamanda nasip etsin senzalize canım benimde e son yaptıgımda dha belirgindi inşallah hamilesin bende haftaya gidicem doktora cunku bugun itibariyle adetim daha 1 gün gecikti haftaya anca olur gibime geliyor dayanmaıyorum ama nabıyım dktor adetin 10 gün gecsin oyle gel dicek cunku baska türlü bu arada bu pers ve haftaya cumada hep misafir gelcek bana umarım bu yorgunluklarla aksi bir şey olmaz
gizemcimm sen nasılsınn??doktora gittinmi
tatlım inş mutlu ıyı haberler getırırsın bıze.bende karışık duygular içindeyım dunden berı.cok fazla umutlanıp sevınmekte ıstemıyorum.ama ınsanın elınde olmuyor hanı..2yıldır bekleyınce bunu...bende persembe gıtcem hastaneye.inş bende guzel haberlerı alırım.ve bırıncı bebegım gıbı sonuçlanmadan sag salım kucagıma alırım..ve alırız hep beraber.sende belırtıler varmı...senındemı testınde sılık cıkmıştı
iim bebegm ya biraz yorgnluk halszlk var havalardan galiba bde knsmustkya o gn msjda hala devam toparlanamıorm br trlü se nasılsın inş ters bsey olmaz tatlım:)
amin canım... inşallah sağ salim kucağına alırsın...
havalardanda olabilir canım tam böyle buhranlık birhava var bursadada oyle havalar güzelleşsin inş kendine gelirsin canım vitamin takviyesi falan alsana belki bir faydası olur ya ama ondan önce doktora gozukmen en iyisi
saol canım bnm braz işlede alakalı ya problemi braz moral bzkuğu fln var anlayacagn o yzden kendmi sıkıorm
merhaba arkadaşlar öncelikle mutlu haberlere çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder işallah
benim bat 02 nisan ama meraktan ölücem ayrıca sol kasığımda özellikle yürürken bi ağarlık hissediyorum çook fena gaz var ve göğüs uçlarım biyere değince çook inceden sızlıyor midem arada bir bulanmakla bulanmamak arasında gidip geliyor işallah bende bu ay hamiş kalmışımdır umarım yine psikolojik değildir çook istiyorum allah isteyen herkese nasip eder işallah
canım bak her türlü hastalığım başı stres olduguna inanıyorum biraz kafanı rahatlatmaya çalış baska seylere konsantre olmayı dene biliyorum soylemesı kolay ama biraz motive ol canım benım hersey olcagına varır Allah'a teslim ol o en hayırlısı verir her zaman
inş hamılesındır canım...
merhaba arkadaşlar öncelikle mutlu haberlere çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder işallah
benim bat 02 nisan ama meraktan ölücem ayrıca sol kasığımda özellikle yürürken bi ağarlık hissediyorum çook fena gaz var ve göğüs uçlarım biyere değince çook inceden sızlıyor midem arada bir bulanmakla bulanmamak arasında gidip geliyor işallah bende bu ay hamiş kalmışımdır umarım yine psikolojik değildir çook istiyorum allah isteyen herkese nasip eder işallah
eet canım orası öle zaten stres beni çok etkilio hergn bir yerm agrıo midem stresten kavrulu zaten onu hc slemiorm ble çok takılıorm bazen boguuorm yani ayyyybir an patadım kusura bakma sennde canını sıkmayım:)
merhabalar bahsettkern hamileik belirtisi gbi ynede umutlandrmak istemm ama inş hamilesindir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?