Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ya sen ne güzel şeyler sölüyosun öle işallha ama psikolojik olmasından çok korkuyorum 7 gün var tam acaba test yapsam çıkarmı

bence bekle derm canım şimdi erkn çıkmaya blir ozmnda cann sıkıır brazcık bekle bakalım inş psi. degldr:)

aynn canm bndede mde rahatszlığı var saol tatlım:)

işallah canım bende aynıyım ilk üşüttüm falan sandım ama hayatımda ilk defa böle oldum inan aynen sölediğin gibi gazla yatıyorum gazla kalkıyorum ama inan şu beklemek çok zor allahım biran önce nasip eder işallah 8 aydır olmuyor benim

inş sekerim Allah tez zamanda nasip etsin gönlünüze göre nasip etsin rabbim..

slm kızlar dişim çok kötü ağrıyo ilaç filan kullanmak istemiyorum bu ayı harcamak istemiyorum ne yapacağım ben yaaa (

slm kızlar dişim çok kötü ağrıyo ilaç filan kullanmak istemiyorum bu ayı harcamak istemiyorum ne yapacağım ben yaaa (

kıyamm canım ya sle yapıosn tatlım fikir sadece bnm kuznm dişçi dktra gt baktr çürük varsa ama anestezi yaptrma sakın anestezisiz dolgu ışınlı tatlım gecmiş olsun

canım sen regl olmamısmıydın ? hem acxı cekme gıt doktora bebek olma olasılıgından bahsedınce zaten ona gore ılac verır . bırde panadol ıcebılırsın agrın ıcın

kıyamm canım ya sle yapıosn tatlım fikir sadece bnm kuznm dişçi dktra gt baktr çürük varsa ama anestezi yaptrma sakın anestezisiz dolgu ışınlı tatlım gecmiş olsun

çürük yok ya sadece sızlıyor ama çook kötü. ilaçların dozu da yüksek oluyo ondan gitmek istemiyorum

canım sen regl olmamısmıydın ? hem acxı cekme gıt doktora bebek olma olasılıgından bahsedınce zaten ona gore ılac verır . bırde panadol ıcebılırsın agrın ıcın

oldum da tatlım sonuçta ilaç etkiliyo ya bende bi ayı riske atmak istemiyorum

oldum da tatlım sonuçta ilaç etkiliyo ya bende bi ayı riske atmak istemiyorum

canım eğer şimdi dişini tedavi etmezsen hamle kaldığında antibiyorik içmek zorunda kalırsın ki bence bu bebek için daha riskli zaten doktora hamile kalmaya calsıyorum dediğinde ona göre ilaç verir.

canım eğer şimdi dişini tedavi etmezsen hamle kaldığında antibiyorik içmek zorunda kalırsın ki bence bu bebek için daha riskli zaten doktora hamile kalmaya calsıyorum dediğinde ona göre ilaç verir.

doğru söylüyosun bi de o var. geçmezse giderim o zaman

doğru söylüyosun bi de o var. geçmezse giderim o zaman

bence hamıle kalınmadan tum sorunlar ortadan kaldırılmalı. ben hamıleyken antıbiyotik ve alerji ilacı almak zorunda kaldım hamıleliğimin 4. ayında o endişe nasıl bir endişedir çok iyi bilirim o nedenele bence önceden vaktın varken önlemini al canım. çok gecmiş olsun ayrıca

teşekkür ederim canım ilgin için

tatlım yenı regl oldun zaten...gıt doktora ilaç versın..boyle acı cekme

kızlar sonuçlarımı aldım Hamileyimm :) çok şükür yarabbim nasip etti :) rabbim hepinize nasip etsin kızlar.perşembe günü tekrar gidicem b-hcg 1334 çıktı daha çok küçükmüş.perşembe gittiğimde ep ey artmış olacakmış o yüzden perşembe yine kan vericem :) Allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah...

Tebrikler..Allah tamamına erdirsin...darısı bizlere en yakın zamanda inş.

tebrik ederm canım allah kucagınada sağsağlım almayı nasip etsn inş:)))))))))))))))

ayy canım benım cok sevındım adına..ınan bole tuhaf oldum..allahım hayırlısıyla sag salım kucagına almayı nasıp eder...inş persembe bende guzel haberı alırım

Çok teşekkür ederim hepinize en kısa zamanda rabbim inşallah sizlere de nasip eder...

ayy canım benım cok sevındım adına..ınan bole tuhaf oldum..allahım hayırlısıyla sag salım kucagına almayı nasıp eder...inş persembe bende guzel haberı alırım

sağol canım benim bende perşembe tekrar gidicem doktor tekrar kan testi istedi :) inş seninde güzel haberini alırız perşembe günü :) yarın akşama da eşimle ailelerimize gidip müjdeli haberimizi vericez nasipse amin inşallah beni bırakmaz sağ salim kucağımada alırım tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…