canım ya sen ne güzel şeyler sölüyosun öle işallha ama psikolojik olmasından çok korkuyorum 7 gün var tam acaba test yapsam çıkarmı
aşk olsun be canım olurmu oyle sey hep güzel seyleri paylascak değiliz sıkıntılar anlatıldıkca azalır, mutluluk paylastıkca artar canım bende cok stres ve heyecan yaptıgımda anında mideme vurur gaztrit var bendede oyusden hamileliğimde yanma olursa cok yadırgamıcam:)
merhaba benımde gazım yeni yeni başladı ama ben hayatımda kendimde böyle bir gaz görmediydim öyle böyle değil yani yatarken gazla yatıyorum sabah gazla kalkıyoru afedersınız yani bende daha çok batmalarımdan ve göğüslerimden farketmıstım ki şuanda elleyemiyorum inş hamilesindir
işallah canım bende aynıyım ilk üşüttüm falan sandım ama hayatımda ilk defa böle oldum inan aynen sölediğin gibi gazla yatıyorum gazla kalkıyorum ama inan şu beklemek çok zor allahım biran önce nasip eder işallah 8 aydır olmuyor benim
slm kızlar dişim çok kötü ağrıyo ilaç filan kullanmak istemiyorum bu ayı harcamak istemiyorum ne yapacağım ben yaaa(
slm kızlar dişim çok kötü ağrıyo ilaç filan kullanmak istemiyorum bu ayı harcamak istemiyorum ne yapacağım ben yaaa(
kıyamm canım ya sle yapıosn tatlım fikir sadece bnm kuznm dişçi dktra gt baktr çürük varsa ama anestezi yaptrma sakın anestezisiz dolgu ışınlı tatlım gecmiş olsun
canım sen regl olmamısmıydın ? hem acxı cekme gıt doktora bebek olma olasılıgından bahsedınce zaten ona gore ılac verır . bırde panadol ıcebılırsın agrın ıcın
oldum da tatlım sonuçta ilaç etkiliyo ya bende bi ayı riske atmak istemiyorum
canım eğer şimdi dişini tedavi etmezsen hamle kaldığında antibiyorik içmek zorunda kalırsın ki bence bu bebek için daha riskli zaten doktora hamile kalmaya calsıyorum dediğinde ona göre ilaç verir.
doğru söylüyosun bi de o var. geçmezse giderim o zaman
bence hamıle kalınmadan tum sorunlar ortadan kaldırılmalı. ben hamıleyken antıbiyotik ve alerji ilacı almak zorunda kaldım hamıleliğimin 4. ayında o endişe nasıl bir endişedir çok iyi bilirim o nedenele bence önceden vaktın varken önlemini al canım. çok gecmiş olsun ayrıca
Tebrikler..Allah tamamına erdirsin...darısı bizlere en yakın zamanda inş.kızlar sonuçlarımı aldımHamileyimm :) çok şükür yarabbim nasip etti :) rabbim hepinize nasip etsin kızlar.perşembe günü tekrar gidicem b-hcg 1334 çıktı daha çok küçükmüş.perşembe gittiğimde ep ey artmış olacakmış o yüzden perşembe yine kan vericem :) Allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah...
kızlar sonuçlarımı aldımHamileyimm :) çok şükür yarabbim nasip etti :) rabbim hepinize nasip etsin kızlar.perşembe günü tekrar gidicem b-hcg 1334 çıktı daha çok küçükmüş.perşembe gittiğimde ep ey artmış olacakmış o yüzden perşembe yine kan vericem :) Allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah...
kızlar sonuçlarımı aldımHamileyimm :) çok şükür yarabbim nasip etti :) rabbim hepinize nasip etsin kızlar.perşembe günü tekrar gidicem b-hcg 1334 çıktı daha çok küçükmüş.perşembe gittiğimde ep ey artmış olacakmış o yüzden perşembe yine kan vericem :) Allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah...
ayy canım benım cok sevındım adına..ınan bole tuhaf oldum..allahım hayırlısıyla sag salım kucagına almayı nasıp eder...inş persembe bende guzel haberı alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?