bebikellalarımmmmm...ben bi mutfağa el atayım.kocam da ne zamandır kazandibi istiyodu bugün bi kıyak geçeyim adamcığıma...çok öptüm işim erken biterse gelirim
kescez pişircez kescez pişircez hazırlıcaz pişircez hoooop burdayımmmm
kızlar merhaba. Beni de listeye ekler misiniz yaş 26 bat 17 temmuz. 2 aydır hüsrana uğradım hele ki bu ay kendimi çok hazırlamıştım.çok üzüldüm günümde geçmişti kendimi baya kaptırmıştım sonuç hüsranHayırlısı olsun inşallah. Allah herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
aynen ya hiç bişey hissetmiyorum zaten bu ay çook yoğundum.. olması bi mucize olacak..bendede kayboldu o ılk gunlerdekı hıssıyat hele test yapınca iyice kayboldu temmuz ovülasyon tarihimide hesapladım zaten eğer tutmazsa lısteye 6 temmuz yazabılırsın canım :)
bebikellalarımmmmm...ben bi mutfağa el atayım.kocam da ne zamandır kazandibi istiyodu bugün bi kıyak geçeyim adamcığıma...çok öptüm işim erken biterse gelirim
kescez pişircez kescez pişircez hazırlıcaz pişircez hoooop burdayımmmm
Kızlarrrrrrrrrrrrrr benim beynim zonkluyo resmen başm cok agrıo agrısı gözlerime vuruyooooo sizce sebebi hamileleikmi offf tırsmaya başladımm(
geç döllenme değilse kesin görürsün....Ben 5+1. gündeyim. keseyi ne zaman görebilirim. cuma günü doktor kontrolüm var ama görebilirmiyim ki?
Kızlarrrrrrrrrrrrrr benim beynim zonkluyo resmen başm cok agrıo agrısı gözlerime vuruyooooo sizce sebebi hamileleikmi offf tırsmaya başladımm(
aramıza hoş geldın ve iyibir gruba geldın ,merak etme burda cok rahatlıcaksın kacıncı denemeydı adetlerın duzenlımı
Ben 5+1. gündeyim. keseyi ne zaman görebilirim. cuma günü doktor kontrolüm var ama görebilirmiyim ki?
mrb canım hoş geldin..
amin canım inşallah hemen gelir meleklerimiz..
ekliyorum hemen senide
aynen ya hiç bişey hissetmiyorum zaten bu ay çook yoğundum.. olması bi mucize olacak..
hakkımızda hayırlısı olsun tatlım..
ooo hamarat arkadaşım benim kolay gelsin öpüyorum
Ben 5+1. gündeyim. keseyi ne zaman görebilirim. cuma günü doktor kontrolüm var ama görebilirmiyim ki?
Hoş bulduk canım 2. denemeydi adetlerimde düzenli aslında ama bu ay 3 gün gecikince kaptırmıştım kendimi hayırlısı olsun
yanlıs şöyle bir durumum var benım,o günden beri hamıle hissine kapıldm agrılarım oldu zaman zaman test verdım bıraz hüsran b,iraz rahaatlama karısık bir durum pazar gününden berı kendımı hamıle gibi hissetmiyorum ama agrılarım devam edıyo yanı gecen aylarda hatırlamıyorum adet belırtılerını bu kadar erken yasamısmıydım suan resmen biri göğüs uclarımı sıkıyo gibi içten içten bir ağrı
hadi bakalım inşallah bebekten dolayıdır canım..
geçen günde bana oldu o göğüs ağrısı kasık ağrısı ama şimdi bişey yok..
ben belirti aramam ama bu değişikti yani.. aman bilmiyorum takılmamaya çalışıyorum belirtilere..
kızlar merhaba. Beni de listeye ekler misiniz yaş 26 bat 17 temmuz. 2 aydır hüsrana uğradım hele ki bu ay kendimi çok hazırlamıştım.çok üzüldüm günümde geçmişti kendimi baya kaptırmıştım sonuç hüsranHayırlısı olsun inşallah. Allah herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
cnm gectı hastalık sukur Rabbım yuzume bktı walla basagrım bulantım war artık olacak seylerr sen nasılsn. buschy cım ıns. goreblrm cok heyecnlıyım smdıdensen maden suyu ıcıyorum dmstn ablamda solemıstı cok saglıklıymıs nezamandan ıtıbaren ıcılmelıyms fıkrın vrmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?