Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

afiyet olsun dünürcüm Kolay gelsin :)

aramıza hoş geldın ve iyibir gruba geldın ,merak etme burda cok rahatlıcaksın kacıncı denemeydı adetlerın duzenlımı

Kızlarrrrrrrrrrrrrr benim beynim zonkluyo resmen başm cok agrıo agrısı gözlerime vuruyooooo sizce sebebi hamileleikmi offf tırsmaya başladımm (

bendede kayboldu o ılk gunlerdekı hıssıyat hele test yapınca iyice kayboldu temmuz ovülasyon tarihimide hesapladım zaten eğer tutmazsa lısteye 6 temmuz yazabılırsın canım :)
aynen ya hiç bişey hissetmiyorum zaten bu ay çook yoğundum.. olması bi mucize olacak..
hakkımızda hayırlısı olsun tatlım..

ooo hamarat arkadaşım benim kolay gelsin öpüyorum

Kızlarrrrrrrrrrrrrr benim beynim zonkluyo resmen başm cok agrıo agrısı gözlerime vuruyooooo sizce sebebi hamileleikmi offf tırsmaya başladımm (

hamilelikte bas agrısı olabılıyor

ya aslında hamılelerın bılgısayara fazla girmemesı lazım radyasyondan dolayı

hele ilk 3 ay cok önemlı

Son düzenleme:
Ben 5+1. gündeyim. keseyi ne zaman görebilirim. cuma günü doktor kontrolüm var ama görebilirmiyim ki?
geç döllenme değilse kesin görürsün....

demir eksikliğiymiş canım o ağrının sebebi...kuru üzüm ye bol bol kuru kayısı ye ne bileyim fındık fıstık ooo sensin fıstık oo ye

aramıza hoş geldın ve iyibir gruba geldın ,merak etme burda cok rahatlıcaksın kacıncı denemeydı adetlerın duzenlımı

Hoş bulduk canım 2. denemeydi adetlerimde düzenli aslında ama bu ay 3 gün gecikince kaptırmıştım kendimi hayırlısı olsun

Ben 5+1. gündeyim. keseyi ne zaman görebilirim. cuma günü doktor kontrolüm var ama görebilirmiyim ki?

cnm ben pzartesi gittim 4+3 dm gittigimde Buschy 5+2 de görmüş keseyi bence pazartesi gidecem bende sanıırım cuma günü görebilirsin için rahat olsun sıkıntı yapma günler değişebiliyor

aynen ya hiç bişey hissetmiyorum zaten bu ay çook yoğundum.. olması bi mucize olacak..
hakkımızda hayırlısı olsun tatlım..

ooo hamarat arkadaşım benim kolay gelsin öpüyorum

yanlıs şöyle bir durumum var benım,o günden beri hamıle hissine kapıldm agrılarım oldu zaman zaman test verdım bıraz hüsran b,iraz rahaatlama karısık bir durum pazar gününden berı kendımı hamıle gibi hissetmiyorum ama agrılarım devam edıyo yanı gecen aylarda hatırlamıyorum adet belırtılerını bu kadar erken yasamısmıydım suan resmen biri göğüs uclarımı sıkıyo gibi içten içten bir ağrı

ben 6 haftalıkken görmüştüm canım inşallah görebilirsin :)

hamilelikte çok oluyor canım baş ağrısı dayanamayacak gibiysen parol yahut minoset (plus değil) içebilirsin bana doktorum önerdi sadece bunları kullanabilirsin dedi.

Hoş bulduk canım 2. denemeydi adetlerimde düzenli aslında ama bu ay 3 gün gecikince kaptırmıştım kendimi hayırlısı olsun

bir yıla kadar olmaması normal kabul edilebilir,her ne kadar düzenli regl olsanda yumurtlama vakitleri değişebiliyor yanı 28 gunde bır regl olan kadın illa 14. gun yumurtlayacak diye bir şey yok ben bu ay denedım yuksek ıhtımal tutmayacak ama temmuzda yumurtlama takıbı yapmayı dusunuyorum en dogrusu o olacak gıbı

etrafımdakı arkadaslarımada soruyorum mesela regl bıttıkten 3 gun sonra hamıle kalan arkadaslarımda var

hadi bakalım inşallah bebekten dolayıdır canım..
geçen günde bana oldu o göğüs ağrısı kasık ağrısı ama şimdi bişey yok..
ben belirti aramam ama bu değişikti yani.. aman bilmiyorum takılmamaya çalışıyorum belirtilere..

aynen bakalım bir kaç gune görecez

cnm gectı hastalık sukur Rabbım yuzume bktı walla basagrım bulantım war artık olacak seylerr sen nasılsn. buschy cım ıns. goreblrm cok heyecnlıyım smdıden sen maden suyu ıcıyorum dmstn ablamda solemıstı cok saglıklıymıs nezamandan ıtıbaren ıcılmelıyms fıkrın vrmı

Canım içini ferah tut. Çok kafana takma vücudun ve psikolojin etkileniyor. Biraz akışına bırak. Bundan 4 ay önce aldırmak zorunda kalmıştım ilk bebişimi gelişmiyordu. ve bir kaç ay çok üzüldüm ama allahın izni ile şimdi yine mucizem oldu. Ne istersen iste el acıp rabbimden iste. o hiç duaları geri çevirmiyor. umudunu ve inancını yüksek tutarsan en kısa sürede tatlı güzel bir bebişin olur inşallah dualarım hep çocuk sahibi olmayı kalbinde taşıyanlarla.

aman geçsin gitsin bi daha da gelmesin canım
bende iyiyim çook şükür yaramaz bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…