ovülasyn testıne göre sankı 1-2 gun var peki takvime göre bugun ise ates basması yasıyomusun vücüt ısını ölç bakalım
evet canım yumurtlama olacağı zaman iki çizgide aynı koyulukta olacakmış ondan sonr a12-24 saat içinde yumurtlama olacağının göstergesiymişbende ilk kullanıyorum bakalım :26::26:
ben bugünde çalışabilirim bakalım duruma bağlı :44::44:
ben üşüyen biriyim zaten o yüzden ateş basması mümkün değilateş ölçebileceğim birşey veya yer yok işyerindeyim
bu testın markası ne peki
regl dönemıne 7 gun kalaya kadar gebelık rıskı var 7 gun kalınca yok ona göre her fırsatı degerlendır :)
ben bu ay öyle yapacam kısmetse sadece 3 gün atladık oda evde olmadığımız için. inşallah o günlerde kaçırmamışımdır
bi hafta kalana kadar hergün olsa abartımı olurki acabaaa
ben 3 gun asırı yaptım yorucu oldu :):)
abartı olmazda kocanı iyi beslemen lazım proteın dayaman lazım :):) ama şöyle deneyebılırsın hanı 12-14-16 önemlı gunler ya 8-10-12-14-16-18 olabılır nette cok guzel takvımler var gebe kalma tarıhını verıyor örnek 4-17 hazıran önemli diyor öyle bir takvımde hesaplayabılırsın
ben bu ay öyle yapacam kısmetse sadece 3 gün atladık oda evde olmadığımız için. inşallah o günlerde kaçırmamışımdır
bi hafta kalana kadar hergün olsa abartımı olurki acabaaa
ben üşüyen biriyim zaten o yüzden ateş basması mümkün değilateş ölçebileceğim birşey veya yer yok işyerindeyim
hmmm o takvimlere bi bakayım o zaman. adamada yazık dicemde onun işine geliyo
bana yazık asılll
hmmm o takvimlere bi bakayım o zaman. adamada yazık dicemde onun işine geliyo
bana yazık asılll
ne zaman belli olacak peki :)
bir totem yaptım sacma olabılır gecen hafta cok hamıle haberı aldıkbu hafta taakıp ettıgım kadarıyla yok gibi önumuzdekı hafta hamılelerın fazla olmasını beklıyorum :):) insalllah ıcınde bızlerde oluruz
şimdi takvimden baktım diyoki 33 gün döngü sürem . yumurtlama muhtemelen 20-25 haziran arası diyo. bat da 9 temmuz diyoooo . aaaa ben 7 temmuz dediydim amma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?