Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ovülasyn testıne göre sankı 1-2 gun var peki takvime göre bugun ise ates basması yasıyomusun vücüt ısını ölç bakalım

ben üşüyen biriyim zaten o yüzden ateş basması mümkün değil ateş ölçebileceğim birşey veya yer yok işyerindeyim

regl dönemıne 7 gun kalaya kadar gebelık rıskı var 7 gun kalınca yok ona göre her fırsatı degerlendır :)

ben bu ay öyle yapacam kısmetse sadece 3 gün atladık oda evde olmadığımız için. inşallah o günlerde kaçırmamışımdır
bi hafta kalana kadar hergün olsa abartımı olurki acabaaa

ben bu ay öyle yapacam kısmetse sadece 3 gün atladık oda evde olmadığımız için. inşallah o günlerde kaçırmamışımdır

ben 3 gun asırı yaptım yorucu oldu :):)

abartı olmazda kocanı iyi beslemen lazım proteın dayaman lazım :):) ama şöyle deneyebılırsın hanı 12-14-16 önemlı gunler ya 8-10-12-14-16-18 olabılır nette cok guzel takvımler var gebe kalma tarıhını verıyor örnek 4-17 hazıran önemli diyor öyle bir takvımde hesaplayabılırsın

hmmm o takvimlere bi bakayım o zaman. adamada yazık dicemde onun işine geliyo
bana yazık asılll

ne zaman belli olacak peki :)

bir totem yaptım sacma olabılır gecen hafta cok hamıle haberı aldık bu hafta taakıp ettıgım kadarıyla yok gibi önumuzdekı hafta hamılelerın fazla olmasını beklıyorum :):) insalllah ıcınde bızlerde oluruz

ben üşüyen biriyim zaten o yüzden ateş basması mümkün değil ateş ölçebileceğim birşey veya yer yok işyerindeyim

caydinnn fotodaki resmin ne kadar güzelll...elbise güzel olmuşşş
yavrum WC de ölç ateşiniii

Kızlar ben bişe dicem belki yanlıs düşünüyorum ama hamile kalmak için bile kafa rahat olmalı diyorlar yani stres yapmayacaksınız düşünmeyeceksiniz oluruna bırakacaksınız diyorlar hal böyleyken bu ovulasyon testleri psikolojik baskı yapmıomu anlamadım ben yani bu testleri yapıp yumurtlama dönemini hesaplayarak o gun çalışma işlemi planlı oluo dolayısıyla streslide aklım almadı benim çelişik sanki
:26: :26: :26:

şimdi takvimden baktım diyoki 33 gün döngü sürem . yumurtlama muhtemelen 20-25 haziran arası diyo. bat da 9 temmuz diyoooo . aaaa ben 7 temmuz dediydim amma

şimdi takvimden baktım diyoki 33 gün döngü sürem . yumurtlama muhtemelen 20-25 haziran arası diyo. bat da 9 temmuz diyoooo . aaaa ben 7 temmuz dediydim amma

ben bunun gibi bir çok test yaptım hepsinde dogru tarıh verdı tutarsızlık olmadı dur bir tane daha atayım lınk

radyolog cum bu msjını siler misin?
böyle örnekleri vermeyelim lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…