Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım buda 24 25 haziranı gösteriyo bak. demekki daha sürem var. 38s benim batı değiştirirmisin canım yaaa 9 temmuz yapak biz onu. anaaaammmm ramazana geç başlıycam ya beeennn

tamam canım değiştirdim

evet onu kastettim canım ben rahatsız oluyorum öyle örneklerden..
silersen sevinirim canım

evet canım buda 24 25 haziranı gösteriyo bak. demekki daha sürem var. 38s benim batı değiştirirmisin canım yaaa 9 temmuz yapak biz onu. anaaaammmm ramazana geç başlıycam ya beeennn

tatmın olmazsan arastır canım yıne ama ben yaptıgımda hiç şaşmadı tarıh sen neye göre hesapladın da 7 temmuz cıktı

tatmın olmazsan arastır canım yıne ama ben yaptıgımda hiç şaşmadı tarıh sen neye göre hesapladın da 7 temmuz cıktı

kafama göreeee
canım benim döngüm son iki ay değişti o yüzden aklım karıştı normalde hep aynı tarihte olurdum artık 3 gün sarkıyo. 33 gün olmuş benim döngüm ona baktım. niye böyle oldu bilmiyorum. :26::26::26:

ayların 30-31 cektıgınde hesap degısır bu ıhtımalı unutmus olabılırsın elle saymaktansa bu sıteden takıp edebılırsın hatta yumurtlama .orgta dıger aylarıda göstermıs adet bu sekılde gıderse ısıne yarar

evet canım son üç adet tarihini isteyen bi siteden baktım işi sağlama aldım. 20 ile 25 haziran arası sıkı çalışmam lazımmış

evet canım son üç adet tarihini isteyen bi siteden baktım işi sağlama aldım. 20 ile 25 haziran arası sıkı çalışmam lazımmış

çalış çalış :) allah güç kuvvet versin anacım ne diyelim biz calıstık beklıyoruz kuzu gibi :)

Son düzenleme:
neyse

sevgili anne kazlar ve anne kaz adayları :))

bana müsade artık yemek koyayım ocaga öpüldünüz yarın yokum yine ertesı gun görüşürüz diye umudediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…