Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet biliyorum ama insan sabırsızlanıyor işte birde ilk çocuk hayırlısı. temmuzda takibi ovulasyon testiyle mi yapacaksın peki canım

evet biliyorum ama insan sabırsızlanıyor işte birde ilk çocuk hayırlısı. temmuzda takibi ovulasyon testiyle mi yapacaksın peki canım

henüz onun kararını vermedim,yani testlerin dogruluk payı ne kadar bilmiyorum ama doktor gitsem her gün gitmem gerek ve hergün vaginal ultrason yapmak zorunda ,kuvvetle muhtemel bu ay ovülasyon testini denerim bu ayda tutmazsa diğer ay doktor takibi yaparım bu testlerde bir markayı tavsıye ettıler sadece

hişştttt hoooppp yaaaaa muhabbet kopmuş geneeee. hasta geldi brsürü onlarla uğraşırken giremedimmm yaaa. neler oldu bittiii... ben foto yarın koycam şimdi düzgün fotom yok

hişştttt hoooppp yaaaaa muhabbet kopmuş geneeee. hasta geldi brsürü onlarla uğraşırken giremedimmm yaaa. neler oldu bittiii... ben foto yarın koycam şimdi düzgün fotom yok

gönder hastaları,bu sıcakta hastaneymi gelinir yaaa coguda hastalık hastasıdır allah bilir sen özeldemıydın

hoş geldin kuzucum...
yarın bekliyorum fotonu kesin
kolay gelsin tatlım..

Çok sağol canım ilk heyecan olduğundan bir bakmışım kaptırmışım tabiki hayırlısı olsun. Çok geçmiş olsun sanada canım zor zamanlar olsa gerek ama Allahım kalbine göre vermiş inşallah sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına alırsın.

gönder hastaları,bu sıcakta hastaneymi gelinir yaaa coguda hastalık hastasıdır allah bilir sen özeldemıydın
canım ben veterinerim
hoş geldin kuzucum...
yarın bekliyorum fotonu kesin
kolay gelsin tatlım..

sağol balııımmmm biraz duruldu şimdi bakayım didim buraya ...kaynatmışsınız heee. kızlar fıstık gibi valla herbiriniz birbirinizden güzelsiniz. nazar değmesin maşallaaahhh

Testi artık düşünebilirim bende sanırım hangi markayı tavsiye ettiler sana canım

hangi marka peki canım ?

iyi yapmışsın canım benim..
estağfurullah tatlım

ay dimi hatırladım sımdıd aha önce konusmustuk :) olsun hayvanlarda bu sıcakta hastalanmasın canım :)

Eki Görüntüle 738185

Kızlar test koyulmuyo yaww yine dünkü gibi çıktı sankim :26::26::26::26:

demekkı daha yumurtlama olmamıs bu testlerıde cok bılmıyorum nasıl kullanıldgını

ay dimi hatırladım sımdıd aha önce konusmustuk :) olsun hayvanlarda bu sıcakta hastalanmasın canım :)

demekkı daha yumurtlama olmamıs bu testlerıde cok bılmıyorum nasıl kullanıldgını

önceki günler çok silikti dün ve bugün daha koyuldu ama testte aynı olması lazım diyor :26::26: takvim hesabıma göre bugün akıntı da onu gösteriyo bakalım yarın koyulacakmı? :26::26::26:

canım bende yaptım az önce bunun aynısı ve dünkünün. değişen bişey yok :26::26::26::26:

dimi dünde böyleydi ama önceki günler daha silikti :26::26: aynı anda yaptık valla

Bu akşam çalışmıyım o zman yarın çalışırız

önceki günler çok silikti dün ve bugün daha koyuldu ama testte aynı olması lazım diyor :26::26: takvim hesabıma göre bugün akıntı da onu gösteriyo bakalım yarın koyulacakmı? :26::26::26:

ovülasyn testıne göre sankı 1-2 gun var peki takvime göre bugun ise ates basması yasıyomusun vücüt ısını ölç bakalım

Son düzenleme:
bu testlerde yumurtlama gunumu koyu cizgi cıkıyo bende yapacam bu ay ve bılgım yok bu testlerle

evet canım yumurtlama olacağı zaman iki çizgide aynı koyulukta olacakmış ondan sonr a12-24 saat içinde yumurtlama olacağının göstergesiymiş bende ilk kullanıyorum bakalım :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…