bir yıla kadar olmaması normal kabul edilebilir,her ne kadar düzenli regl olsanda yumurtlama vakitleri değişebiliyor yanı 28 gunde bır regl olan kadın illa 14. gun yumurtlayacak diye bir şey yok ben bu ay denedım yuksek ıhtımal tutmayacak ama temmuzda yumurtlama takıbı yapmayı dusunuyorum en dogrusu o olacak gıbı
etrafımdakı arkadaslarımada soruyorum mesela regl bıttıkten 3 gun sonra hamıle kalan arkadaslarımda var
evet biliyorum ama insan sabırsızlanıyor işte birde ilk çocuk hayırlısı. temmuzda takibi ovulasyon testiyle mi yapacaksın peki canım
hişştttt hoooppp yaaaaa muhabbet kopmuş geneeee. hasta geldi brsürü onlarla uğraşırken giremedimmm yaaa. neler oldu bittiii... ben foto yarın koycam şimdi düzgün fotom yok
hişştttt hoooppp yaaaaa muhabbet kopmuş geneeee. hasta geldi brsürü onlarla uğraşırken giremedimmm yaaa. neler oldu bittiii... ben foto yarın koycam şimdi düzgün fotom yok
Canım içini ferah tut. Çok kafana takma vücudun ve psikolojin etkileniyor. Biraz akışına bırak. Bundan 4 ay önce aldırmak zorunda kalmıştım ilk bebişimi gelişmiyordu. ve bir kaç ay çok üzüldüm ama allahın izni ile şimdi yine mucizem oldu. Ne istersen iste el acıp rabbimden iste. o hiç duaları geri çevirmiyor. umudunu ve inancını yüksek tutarsan en kısa sürede tatlı güzel bir bebişin olur inşallah dualarım hep çocuk sahibi olmayı kalbinde taşıyanlarla.
canım ben veterinerimgönder hastaları,bu sıcakta hastaneymi gelinir yaaa coguda hastalık hastasıdır allah bilir sen özeldemıydın
hoş geldin kuzucum...
yarın bekliyorum fotonu kesin
kolay gelsin tatlım..
henüz onun kararını vermedim,yani testlerin dogruluk payı ne kadar bilmiyorum ama doktor gitsem her gün gitmem gerek ve hergün vaginal ultrason yapmak zorunda ,kuvvetle muhtemel bu ay ovülasyon testini denerim bu ayda tutmazsa diğer ay doktor takibi yaparım bu testlerde bir markayı tavsıye ettıler sadece
henüz onun kararını vermedim,yani testlerin dogruluk payı ne kadar bilmiyorum ama doktor gitsem her gün gitmem gerek ve hergün vaginal ultrason yapmak zorunda ,kuvvetle muhtemel bu ay ovülasyon testini denerim bu ayda tutmazsa diğer ay doktor takibi yaparım bu testlerde bir markayı tavsıye ettıler sadece
canım ben veterinerim
sağol balııımmmm biraz duruldu şimdi bakayım didim buraya ...kaynatmışsınız heee. kızlar fıstık gibi valla herbiriniz birbirinizden güzelsiniz. nazar değmesin maşallaaahhh
canım ben veterinerim
sağol balııımmmm biraz duruldu şimdi bakayım didim buraya ...kaynatmışsınız heee. kızlar fıstık gibi valla herbiriniz birbirinizden güzelsiniz. nazar değmesin maşallaaahhh
Testi artık düşünebilirim bende sanırım hangi markayı tavsiye ettiler sana canım
hangi marka peki canım ?
ay dimi hatırladım sımdıd aha önce konusmustuk :) olsun hayvanlarda bu sıcakta hastalanmasın canım :)
demekkı daha yumurtlama olmamıs bu testlerıde cok bılmıyorum nasıl kullanıldgını
canım bende yaptım az önce bunun aynısı ve dünkünün. değişen bişey yok :26::26::26::26:
canım bende yaptım az önce bunun aynısı ve dünkünün. değişen bişey yok :26::26::26::26:
önceki günler çok silikti dün ve bugün daha koyuldu ama testte aynı olması lazım diyor :26::26: takvim hesabıma göre bugün akıntı da onu gösteriyo bakalım yarın koyulacakmı? :26::26::26:
bu testlerde yumurtlama gunumu koyu cizgi cıkıyo bende yapacam bu ay ve bılgım yok bu testlerle
dimi dünde böyleydi ama önceki günler daha silikti :26::26: aynı anda yaptık valla
Bu akşam çalışmıyım o zman yarın çalışırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?