Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oooyyy oooyyyy kıyamam anniişşeeee
sen dinlen eşin yapsın yemeklerii
ben de eşime kıyamıyorum hem çalışıp yoruluyo hem evde uğraşmasın temizlik ve bulaşık onda zaten:26:
biraz uykusuzluğum varya ondan herhalde
sen neden uyumaz oldun bebeğim geçenlerde dişin ağrıyodu da şimdi neden uyuyamadın hayırdır??

hoşbuldumm bebeğimmmmmmmmmnasıl giidiyo hamilelikkk

tatlı sert diyelim

hoşbuldum canımı içi.... napıyosun nasıl gidioo

iyiyim kuzum misafirlerim geldi yurt dışından..gece geç yattım bide bugün ki havayı biliyosun içimi kararttı kız.. başım ağrıyo.. sen nasılsın?

çalışmalara devam acnım bende. bata daha çooookkk var. günleri değerlendiriyorum. benm mesaii bitti kızlaaarrr ben kaçayım ufaktan. eve gidip yemek yapacam daha

iyi değerlendir hayırlısıyla olur inş. canım benim... kolay gelsin sana dikkat et kendine öpüldün kocaman

sen neden uyumaz oldun bebeğim geçenlerde dişin ağrıyodu da şimdi neden uyuyamadın hayırdır??
:
gece havaalanına gittik geç uyudum sabahta uyumadım tekrardan o yüzden bebeğim..

hoşçakalın kızlaaarrr yarına kadar hepinizi çok özliycem ben

sende kendine iyi bak tatlım görüşürüz öpüyorum

iyiyim kuzum misafirlerim geldi yurt dışından..gece geç yattım bide bugün ki havayı biliyosun içimi kararttı kız.. başım ağrıyo.. sen nasılsın?

kıyamam canım benim yorgun düştün sen :26: dikkat et kendine..
evet burda havalar bunaltıcı dün de yağmur yağdı... akşamları da serin oluyo ... ama yinede özlemişim havasını...

kıyamam canım benim yorgun düştün sen :26: dikkat et kendine..
evet burda havalar bunaltıcı dün de yağmur yağdı... akşamları da serin oluyo ... ama yinede özlemişim havasını...

ederim tatlım
evet o yağmurda çarşıdaydım dün
hasret gider bi güzel tatlım annenle

zor günleri atlattın sayılır canım... tadını çıkarmaya bak hamileliğin..

ederim tatlım
evet o yağmurda çarşıdaydım dün
hasret gider bi güzel tatlım annenle

oyy hep yağmura yakalanıyosun sen aman ha dikat et
evet hasret gideriyorum boool bolll ama cuma günü eve dönücem artık eşimi de özledim zaten gitmek te istemiyorum kalmakta :2::2:

zor günleri atlattın sayılır canım... tadını çıkarmaya bak hamileliğin..

aaaahhh inşallah 4buçuk-6.aylar arası çok rahat olurmuş öyle diyo basbelasi42 daha doğrusu onun gebelik takvimi....inşallah az kaldı en fazla 1 ay daha sıkıntı çekerim sonra hooop bi bakmışın doğuruyorum

oyy hep yağmura yakalanıyosun sen aman ha dikat et
evet hasret gideriyorum boool bolll ama cuma günü eve dönücem artık eşimi de özledim zaten gitmek te istemiyorum kalmakta :2::2:

yok tatlım ıslanmadım merak etme..
ne kadar değişik bişey demi..
bi yanın orda bi yanın burda..

Rabbim hamileliğinde kötü gün yasatmasın inş. kolay doğumunda olur ... az kalmıs bak çok şükür...

yok tatlım ıslanmadım merak etme..
ne kadar değişik bişey demi..
bi yanın orda bi yanın burda..

aynen öyle bebeğimm gurbette olmak çok zormuş.. e buna da şükür Allah acılarını göstermesin kimsenin herkez yerinde huzurlu olsun yeter bana

aynen öyle bebeğimm gurbette olmak çok zormuş.. e buna da şükür Allah acılarını göstermesin kimsenin herkez yerinde huzurlu olsun yeter bana
çok şanslısın gene de...ben anneme gidip kalamam asla...en son onunla aynı evde kaldığım 5 sene önce falandır o da kaçamak sadece bir gece...koynunda uyumuştum anacığımın...

neyse kızlar sohbetinize doyum olmaz ama ben annemle yemek yapcam kendinize çok iyi bakın en kısa zamanda görüşmek üzer sizleri çok seviyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…