ben de eşime kıyamıyorum hem çalışıp yoruluyo hem evde uğraşmasın temizlik ve bulaşık onda zaten:26:oooyyy oooyyyy kıyamam anniişşeeee
sen dinlen eşin yapsın yemeklerii
sen neden uyumaz oldun bebeğim geçenlerde dişin ağrıyodu da şimdi neden uyuyamadın hayırdır??biraz uykusuzluğum varya ondan herhalde
hoşbuldumm bebeğimmmmmmmmmnasıl giidiyo hamilelikkk
bugün burda hava kapalı ve çook bunaltıcı birazda ondan herhalde kuzucum ya dikkat ederim sağol düşünceli arkadaşım
hoşbuldum canımı içi.... napıyosun nasıl gidioo
çalışmalara devam acnım bende. bata daha çooookkk var. günleri değerlendiriyorum. benm mesaii bitti kızlaaarrr ben kaçayım ufaktan. eve gidip yemek yapacam daha
gece havaalanına gittik geç uyudum sabahta uyumadım tekrardan o yüzden bebeğim..sen neden uyumaz oldun bebeğim geçenlerde dişin ağrıyodu da şimdi neden uyuyamadın hayırdır??
:
hoşçakalın kızlaaarrr yarına kadar hepinizi çok özliycem ben
iyiyim kuzum misafirlerim geldi yurt dışından..gece geç yattım bide bugün ki havayı biliyosun içimi kararttı kız.. başım ağrıyo.. sen nasılsın?
kıyamam canım benim yorgun düştün sen :26: dikkat et kendine..
evet burda havalar bunaltıcı dün de yağmur yağdı... akşamları da serin oluyo ... ama yinede özlemişim havasını...
bu gece acısını çıkarırsın canım erkenden yat uyu emi bebeemmmm
ben de eşime kıyamıyorum hem çalışıp yoruluyo hem evde uğraşmasın temizlik ve bulaşık onda zaten:26:
sen neden uyumaz oldun bebeğim geçenlerde dişin ağrıyodu da şimdi neden uyuyamadın hayırdır??
tatlı sert diyelim
ederim tatlım
evet o yağmurda çarşıdaydım dün
hasret gider bi güzel tatlım annenle
zor günleri atlattın sayılır canım... tadını çıkarmaya bak hamileliğin..
oyy hep yağmura yakalanıyosun senaman ha dikat et
evet hasret gideriyorum boool bolll ama cuma günü eve dönücem artık eşimi de özledim zaten gitmek te istemiyorum kalmakta :2::2:
aaaahhh inşallah 4buçuk-6.aylar arası çok rahat olurmuş öyle diyo basbelasi42 daha doğrusu onun gebelik takvimi....inşallah az kaldı en fazla 1 ay daha sıkıntı çekerim sonra hooop bi bakmışın doğuruyorum
yok tatlım ıslanmadım merak etme..
ne kadar değişik bişey demi..
bi yanın orda bi yanın burda..
çok şanslısın gene de...ben anneme gidip kalamam asla...en son onunla aynı evde kaldığım 5 sene önce falandır o da kaçamak sadece bir gece...koynunda uyumuştum anacığımın...aynen öyle bebeğimm gurbette olmak çok zormuş.. e buna da şükür Allah acılarını göstermesin kimsenin herkez yerinde huzurlu olsun yeter bana
offfffffff öldüm yorgunlukdan + hava cok sıcak + başımda cok agrıo + cok uykum varrrr öfffffffff tükendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?