evet çok sıcak yaaa....bi de ocağın başında iyice piştim ben de...ayrıca bu baş ağrım gene başladı benim de...
beynim zonkluyo resmen agrıdan duramıyorum bide ofiste açmıslar yüksek ses müzik rock dinliyolar deliriyorum resmenn :)
ayy kıyamam canım yaa az kaldı sabret canım ben çıkıyorum şimdi yarın görüşürüz tekrar....çok öptüm gelinciğimi ve dünürcüğümüü
kızlar bişey soracağım,
2 gün önce gebelik testi yaptım meraktan BAT ım 25 haziran.
negatif çıktı.
battan önce pozitif de olsa negatif çıkma ihtimali var mı?
Bende cook öptüm cnm grs
Kızlar iyi akşamlar bende çıkıorum Kendinize ve bebişlerinize cici bakın
kızlar sizce hamile miyim 2. çizgi silik çıktı kan testi yaptırma imkanım yok şu andayardımcı olabilir misiniz acaba ben yarına kadar çatları meraktan yaaa
inşaallah yaa :)) teşekkür ederim :)
Eki Görüntüle 738270 kızlar sizce hamile miyim 2. çizgi silik çıktı kan testi yaptırma imkanım yok şu andayardımcı olabilir misiniz acaba ben yarına kadar çatları meraktan yaaa
şu anda ikimizde aynı duygulara sahibiz bende işten geldim test yaptım bendede aynısı çıktıı
Eki Görüntüle 738270 kızlar sizce hamile miyim 2. çizgi silik çıktı kan testi yaptırma imkanım yok şu andayardımcı olabilir misiniz acaba ben yarına kadar çatları meraktan yaaa
şu anda ikimizde aynı duygulara sahibiz bende işten geldim test yaptım bendede aynısı çıktıı
kesin sonucu o zaman en kısa zamanda sende bende buraya yazarız ay ne güzel
daha kocişime bile söylemeden buraya yazdım ne tepki verecek bakalım
benimki yanımdaydı koşturdu evin içindeee =)) batıma 2 gün var ondan biraz korkuyorum tam geçsin iyice tutunsun istiyorum ama bu mutluluğu allahım herkese tattırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?