Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kuzucuklarım bende çıkıyorum öpüyorum hepinizi kocaman hemde

fiyuuuuuuu tam zamanı....adamcım aradı geliyorum alıncak bişey var mı diye....böyle olunca ben de veda edebiliyorum güzelce...kuzucuklarım ben de kaçar....yarın görüşürüz....aahh...dur bi dakka....bebişim bağırıyomuş içerden duymuyorum teyzelerime çok selam söyle diye yırtıyo kendini....hadi çok öptük sizi hoşçakalınnnn

beynim zonkluyo resmen agrıdan duramıyorum bide ofiste açmıslar yüksek ses müzik rock dinliyolar deliriyorum resmenn :)

ayy kıyamam canım yaa az kaldı sabret canım ben çıkıyorum şimdi yarın görüşürüz tekrar....çok öptüm gelinciğimi ve dünürcüğümüü

kızllaar aniden çıkmak zorunda kaldım patron acil iş çıkarttı zor zar yetiştirdim herkes gitmiş

Neyse saba görüşürüzzz

kızlar bişey soracağım,
2 gün önce gebelik testi yaptım meraktan BAT ım 25 haziran.
negatif çıktı.
battan önce pozitif de olsa negatif çıkma ihtimali var mı?

kızlar bişey soracağım,
2 gün önce gebelik testi yaptım meraktan BAT ım 25 haziran.
negatif çıktı.
battan önce pozitif de olsa negatif çıkma ihtimali var mı?

Canım genelde evdeki testlerde pek net sonuç alamıyorsun eğer şüphen varsa gidip kan testi yaptırmalısn onda çıkıyor :)

kızlar sizce hamile miyim 2. çizgi silik çıktı kan testi yaptırma imkanım yok şu anda yardımcı olabilir misiniz acaba ben yarına kadar çatları meraktan yaaa

amiiinn inşaallah rabbim isteyen herkese nasip eder... bu yorucu ve bir o kadar stresli iş gününün sonunda böyle bir test sonucunu görmek çok iyi geldi bana :)

şu anda ikimizde aynı duygulara sahibiz bende işten geldim test yaptım bendede aynısı çıktıı

kesin sonucu o zaman en kısa zamanda sende bende buraya yazarız ay ne güzel

daha kocişime bile söylemeden buraya yazdım ne tepki verecek bakalım

Eki Görüntüle 738270 kızlar sizce hamile miyim 2. çizgi silik çıktı kan testi yaptırma imkanım yok şu anda yardımcı olabilir misiniz acaba ben yarına kadar çatları meraktan yaaa

şu anda ikimizde aynı duygulara sahibiz bende işten geldim test yaptım bendede aynısı çıktıı

ikinize de tebrikler kızlar kesin sonuçları da yazın mutlaka çatlatmayın bizi

yaa ben bişi sorcam kiraz veya vişne sapı hamilelikte içilse bişi olur mu bilen biri varmı nette biraz bakındım ama cevap bulamadım ben kışın içiyorum normalde bu kışı hamile geçirirsem (inş.) yine içebilir miyim ki
neyse ben yine de ayırıp kurutcam

kesin sonucu o zaman en kısa zamanda sende bende buraya yazarız ay ne güzel

daha kocişime bile söylemeden buraya yazdım ne tepki verecek bakalım

benimki yanımdaydı koşturdu evin içindeee =)) batıma 2 gün var ondan biraz korkuyorum tam geçsin iyice tutunsun istiyorum ama bu mutluluğu allahım herkese tattırsın

benimki yanımdaydı koşturdu evin içindeee =)) batıma 2 gün var ondan biraz korkuyorum tam geçsin iyice tutunsun istiyorum ama bu mutluluğu allahım herkese tattırsın

meleğim yaa nasılda heyecanlıı RABBIM aratmasın ıns. ta hamılesın kuzucum sana soledım benn:92::119::119::124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…