Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaaaa elifde hamişşşşş
ayyyyyyyyyyy canım yaaa çok sevindim rabbim biran önce kucağına aldırsın yavrunu amiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

ben de merak ediyorum...boşver bence sen sabretmeyi hadi git kan verrr

izin alamayabilirimm 11;50 ye randevu aldım özel bi hastaneden devlet hastanesi çok uzak çalıştığım yere gidicem bakalımm eheehehehe
aaaaaa elifde hamişşşşş
ayyyyyyyyyyy canım yaaa çok sevindim rabbim biran önce kucağına aldırsın yavrunu amiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

aminn canım benimmm rabbim tüm isteyen herkese versinn

Kızlaaaar günaaayydıııınnnnnnn feci uykum var benim yaaaa. Akşam kocamla dizi izliyorduk benim karnım bir tarafa toplandı bebikim sol tarafta orda yumurta gibi bir çıkıntı oluştu sonrada kelebek kanat çırpar gibi birşey hissettim hemen eşimin elini aldım koy buraya dinle dedim deli adam korktuuuuu sonrada var bişey hissettim dedi bebeği sıkıştırırız diye elini karnıma koymuyor deli ama yavaş yavaş ben bu sıpayı hissediyorum kızlaar

ama akşam kendi kendime dedim hadi bebeğim kendini belli ette baban görsün dedim 5 dk sonra bu şeyler oldu mucize mi bu

Eki Görüntüle 738270 kızlar sizce hamile miyim 2. çizgi silik çıktı kan testi yaptırma imkanım yok şu anda yardımcı olabilir misiniz acaba ben yarına kadar çatları meraktan yaaa

şu anda ikimizde aynı duygulara sahibiz bende işten geldim test yaptım bendede aynısı çıktıı

Enemmmm 2 hamiş dahaa nasıl mutlu oldum yaaa çok tebrikler kızlar hayırlı olsun inşallah kan testi ilede tescillenir.

Elif canım yaa çok sevindim inan ki hayırlı olsunnn hadi koş kan testini verde çatlatma bizii

12 de vercem canım öğleden sonra öğrenicez hep beraberr ama sağ tarafım felaket batıyor iki büklüm oturuyorum resmen belim kopuyor :18::18:

maşallah güzelimmm ayy ben de nasıl heyecan yaptım o kadar hissedilir oldu demek bak sen kerataya annesinin sözünü nasıl da dinlermiş....

benim pc ye bi format atayım ya kafayı yedi uyuz..
biraz uzun sürüyo görüşürüz

kızlar herkese hayırlı sabahlar dünden beri girmedim neler olmuş neler :)) okumakla da bitmiyor çalışacağım diye çok fazla birşey yazamıyorum ama okudukça eğleniyorummm

maşallah güzelimmm ayy ben de nasıl heyecan yaptım o kadar hissedilir oldu demek bak sen kerataya annesinin sözünü nasıl da dinlermiş....

sürekli olmuyor canım en son cuma hissetmiştim kelebek çırpınışı şimdide dün gece :))) harika bişey valla bağırsak hareketi bile olsa harika birde tekme attığını düşünseneeee :)))

12 de vercem canım öğleden sonra öğrenicez hep beraberr ama sağ tarafım felaket batıyor iki büklüm oturuyorum resmen belim kopuyor :18::18:

valla canım ben sizlerin test sonuçlarını kendimden daha çok merak ediyorum kalp atışlarım hızlanıveriyor aniden neden öyle oluyor ki :)))

GünayDın kızlarr bu ne güzel bir gün böyle yeni yeni hamişler var eliffff çok sevdnnnndimmmmmmmmmkiiiiii olleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bebegime arkadaşlar gelioooooooooooo

canım hayırlı olsun inşallah sonuçtan bize de bilgi ver yeni haberler aldıkça kendi hamileliğimden ddaha çok seviniyorum

sürekli olmuyor canım en son cuma hissetmiştim kelebek çırpınışı şimdide dün gece :))) harika bişey valla bağırsak hareketi bile olsa harika birde tekme attığını düşünseneeee :)))
ayyy inşallah ben de yaşarım tez zamanda çırpınışları...sağ salim göreyim de yarın...
GünayDın kızlarr bu ne güzel bir gün böyle yeni yeni hamişler var eliffff çok sevdnnnndimmmmmmmmmkiiiiii olleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bebegime arkadaşlar gelioooooooooooo
vayyy dünürüm hoşgeldin....

günaydın şekerleeer
ya ne güzel hamişlerimiz artmış..
Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin kızlar çok sevindim
darısı bizlerin başına
yarın sattan itibaren 12. gün..çalışmalara tekrar start vereyim bakalım bu ay neler olacak

benim de sattan sonra 9.gün daha ayın başındayım inşallah bu ay biz de güzel haberler verebiliriz

ayyy inşallah ben de yaşarım tez zamanda çırpınışları...sağ salim göreyim de yarın...

vayyy dünürüm hoşgeldin....

Dünürcüğüm hoşbuldum sende fazla heycan yapma dicem ama bende çok heycanlıyım yarın olsun hemen bebegin ne durumda ne yapıor offff çok heycanlıyaa 2 hafta sonrayada Evrimmmmm sonra süt içmeye giderz ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…