bugün sabredebilirsen sabret derim canım yarın ver kanı daha bi yükselmiş olsun ama gene de kendin bilirsin
sabredebilsem keşke buschyim yaa
ben de merak ediyorum...boşver bence sen sabretmeyi hadi git kan verrr
aaaaaa elifde hamişşşşş
ayyyyyyyyyyy canım yaaa çok sevindim rabbim biran önce kucağına aldırsın yavrunu amiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
Eki Görüntüle 738270 kızlar sizce hamile miyim 2. çizgi silik çıktı kan testi yaptırma imkanım yok şu andayardımcı olabilir misiniz acaba ben yarına kadar çatları meraktan yaaa
şu anda ikimizde aynı duygulara sahibiz bende işten geldim test yaptım bendede aynısı çıktıı
Kızlaaaar günaaayydıııınnnnnnn feci uykum var benim yaaaa. Akşam kocamla dizi izliyorduk benim karnım bir tarafa toplandı bebikim sol tarafta orda yumurta gibi bir çıkıntı oluştu sonrada kelebek kanat çırpar gibi birşey hissettim hemen eşimin elini aldım koy buraya dinle dedim deli adam korktuuuuusonrada var bişey hissettim dedi bebeği sıkıştırırız diye elini karnıma koymuyor deli ama yavaş yavaş ben bu sıpayı hissediyorum kızlaar
ama akşam kendi kendime dedim hadi bebeğim kendini belli ette baban görsün dedim 5 dk sonra bu şeyler oldu mucize mi bu
maşallah güzelimmm ayy ben de nasıl heyecan yaptım o kadar hissedilir oldu demek bak sen kerataya annesinin sözünü nasıl da dinlermiş....
12 de vercem canım öğleden sonra öğrenicez hep beraberrama sağ tarafım felaket batıyor iki büklüm oturuyorum resmen belim kopuyor :18::18:
ayyy inşallah ben de yaşarım tez zamanda çırpınışları...sağ salim göreyim de yarın...sürekli olmuyor canım en son cuma hissetmiştim kelebek çırpınışı şimdide dün gece :))) harika bişey valla bağırsak hareketi bile olsa harika birde tekme attığını düşünseneeee :)))
vayyy dünürüm hoşgeldin....GünayDın kızlarr bu ne güzel bir gün böyle yeni yeni hamişler var eliffff çok sevdnnnndimmmmmmmmmkiiiiii olleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bebegime arkadaşlar gelioooooooooooo
günaydın şekerleeer
ya ne güzel hamişlerimiz artmış..
Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin kızlar çok sevindim
darısı bizlerin başına
yarın sattan itibaren 12. gün..çalışmalara tekrar start vereyim bakalım bu ay neler olacak
ayyy inşallah ben de yaşarım tez zamanda çırpınışları...sağ salim göreyim de yarın...
vayyy dünürüm hoşgeldin....
canım hayırlı olsun inşallah sonuçtan bize de bilgi ver yeni haberler aldıkça kendi hamileliğimden ddaha çok seviniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?