Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki yanımdaydı koşturdu evin içindeee =)) batıma 2 gün var ondan biraz korkuyorum tam geçsin iyice tutunsun istiyorum ama bu mutluluğu allahım herkese tattırsın

:118::118::118::118::118::118:
:124::124::124::124::124::124:

tebriklerrr elifimm......

Kızlar kardeşimin düğünü geldi çattı çok yoğunuz ama hepinizin yazdıklarını okuyorum:))buschy bebeğim kesinlikle biraz koyu tank saç sana çok yakışıyor söylemeden edemeyeceğim:)))

canım bende yaptım az önce bunun aynısı ve dünkünün. değişen bişey yok :26::26::26::26:
Kuzucum bu testin temel prensibi LH hormonunu tespit etmek.yumurta çatlamadan 24-36 saat önce bu hormon 10-15 kat artıyo yani çizgilerin aynı koyulukta olması değilde aniden koyulaşması önemli.çünkü benim gittiğim doktor yumurta takibi yaptı tahminden cuma Cumartesi çatlar dedi cuma ve Cumartesi bu testin aynısı çıktı bende de sonra silikleşti yine.sonra doktora kontrole gittim yumurtan çatlamış bir problem yok dedi.yani aynı koyulukta çıkmadı yumurtlamadımmı diye strese sokmayın kendinizi.testte iki çizgini aynı koyulukta olması değil aniden önceki güne göre çok koyulaşması önemli.kızım sana söylüyorum CAYDİN bebeğim sen anla:))))))

şu anda ikimizde aynı duygulara sahibiz bende işten geldim test yaptım bendede aynısı çıktıı

Kuzucum tebrik ederim çok sevindim yaa sonunda müjdeyi patlattın:))) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin:)

canım çook sevindim tebrik ederim
hadi bakalım ya inşallah kan testinde de çıkar

Günaydııınnnn....hayırlı sabahlar hayırlı günler olsun topiğimiz için....içim içime sığmıyo!!!yarın bebeğimi görcembir ay sonra ilk defa...gerçi bir ay önce gördüğüm koca bir keseydi şimdi ilk defa bebeğimi görcem duramıyorum randevum yarın saat 2'de

günaydın tatlım.. sana da hayırlı sabahlar..
ayy geçmezde şimdi saatler

deli kız
yaa bizimde meleklerimiz olsun artık..
eliflider büyük ihtimal hamişmiş ne güzel ya güne hamiş haberiyle başladık

akşam baş ağrısından koltukta uyuyakalmışım bi ara uyandım saat gecenin 12si..topiğe baktım değerleri zaten artıyodu ya idrar testi de silik de olsa çıkmış hemen uykulu halimle halay çektim valla inşallah ee bat zamanlarınız geldi bugün yarın gene gelir hamiş haberi bol bol inşallah...topiğin adını değiştirmek zorunda kalacaksın herkes hamile olunca birlikte bebek bekleyelim mi yapmak zorunda kalcan...

ayy kıyamam çook mu yoruldun da uyuyakaldın sen bakim
evet gördüm kız buschyim yine döktürmüş dedim
evet ya inşallah zaten aramızda bi gün vardı onunla..
olurrr değiştiririm bende:126:

ayy kıyamam çook mu yoruldun da uyuyakaldın sen bakim
evet gördüm kız buschyim yine döktürmüş dedim
evet ya inşallah zaten aramızda bi gün vardı onunla..
olurrr değiştiririm bende:126:

yorulmak mı baş ağrısı mı bilemedim .... sadece kolumu kaldırcak göz kapaklarımı havada tutacak enerjim yoktu
aa hamişimiz mi geldiii

yorulmak mı baş ağrısı mı bilemedim .... sadece kolumu kaldırcak göz kapaklarımı havada tutacak enerjim yoktu
aa hamişimiz mi geldiii

oyy kuzucum benim dinlendin mi peki şimdi nasılsın?
evet geldi eli ayağı titriyo sevinçten yazamıyo

canlarımmmmmmmmmm günayyydınnnnnnn sevincime ortak olduğunuz için gece yarısı şerefime halay çektiğniz için tüm iyi dilekleriniz içinn çokk çokkk teşekkür ederimmmmmmmmmmmmay veda konuşması gibi oldu yaa başlangıç halbukii bugün kan testi vereyim diyorum kesinleşsin çünkü içimde hem mutluluk hem de tedirginlik var :18: çok garip ruh hali içindeyimm ama sanırım mutluluk daha ağır basıyor

biz sana teşekkür ederiz fıstığım bu haberi bizlere verdiğin için..
evet kan ver de kesinleşsin bebişin
valla kalkıp kan veresim geldi yaa

canım en son ne zaman kan vermiştin ve değerin kaçtı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…