Mrb kızlar bende sizin gibi hamileliği çooook istiyorum... o duyguyu beraber yaşayalım mı? kimseyle paylaşamadığımız o umutla bekleyişlerde burda olalım olmaz mı????
bekleyelim canımmsendemi 2010 da evlendin?
Merhaba arkadaşlar sevgili dert ortaklarım bende sizler gibi bekleyiş içersindeyim her ay.3 yıllık evliyim yaklaşık bir buçuk yıldır bebek istiyoruz nasip olmuyor.ben sizden vücüdunuzdaki değişiklikler hakkında yardımcı olmanızı istiyorum lütfen.... Adetim hep düzensiz her ay bir 10 veya 18-20 gün atıyor.bunun için bir çok kez çeşitli dr gittim ama hiçbiri ilaç vermedi bir sorun yok deyip gönderdiler.en son 20 şubat 2013 tarihinde mens oldum ve bir hafta sonra sağ kasığımda sürekli bir sızı bir ağrı oldu 10 gün sürdü bu ağrı ve halen arada sızlıyor.bu süre içersinde 3 günde göğüslerim sızları uçlarına dokunduğumda bazen halen sızlıyor.özellikleri sabah halktığımda dokunamıyorum.evde test yaptım negatif çıktı.şuan adetime 5 gün var tabi geçikeni saymıyorum gecikirmi ne kadar gecikir bilemiyorum hiç olmasam istiyorumbu yüzden hamile olan arkadaşlarıma sesleniyorum belirtilerinizi benimlede paylaşın rabbim hepimize tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bebkler nasip etsin inş dua eder dua beklerim.hayırlı cumalar.
bekleyelimewet sende mi
evet canım kasım 2010.8 ay hap içtim sonra bıraktım ama hiç gebelik olmadı
Size komik gelecek ama aile baskısı. 3.5 yaşında bi kızım var ama ona bi kardeş istiyorum kendim için de istiyorum tabi. Ama ailem karşı çıkıyor 4 sene önce iflas ettik kendimizi yeni toparlıyoruz 2.ci çocuk neyinize diyorlar. O kadar kafam karışık ki ne yapacağımı şaşırdım. Ama ben hazırlıklara başladım biraz :) soğan kürüne başladım. Çünkü bende biraz akıntı sorunu vardı. İlk çocuğuma da öyle hamile kalmıştım. Şu anda çok kararsızım. poffff
Mrb canim sogan kurunu biraz acarmisin ? Oyle hamile mi kaliniyomus ? Bende bi bebek sahibi olmayi cok istiyorummm
bn ankaradayim elektrk gtti intrnetim koptu cepten gryrm suansen hangi ildesin????
bn ankaradayim elektrk gtti intrnetim koptu cepten gryrm suan
canım umutlandırmak gibi olmasında sanki hamile gibisi.kan testi yaptır idrara bakma.
24 ekim de benimki. ben hiç bişey yapmadım bende de olmadıama Allahtan ümit kesilmez
tatlım dayanabilirsen adet günü yaptır şimdide çıkarda ne olur ne olmaz.:)canım benim ağzından bal damlıyor vallahi inş canım hep beraber hamile oluruzda bebek çığlıkları sitemizi basar :) adetime 5 gün var ama hemen yaptırayımmı bekliyeyimmi
tatlım dayanabilirsen adet günü yaptır şimdide çıkarda ne olur ne olmaz.:)
hmm güzel gelmiştim ankaraya
tabiki canım ya bendede pko var off off ne tembel bizim yumurtalar ya.bizle evlenenler 2.yapacak haa:)))
nersine gelmiştin? ben kayseriyi hiç bilmiyorum...
tmm cnm bekleyeyim bakalım biarz daha
merhaba arkadaslar ben gecen sene bu siteye uye oldum . çocuk yapmayı planlamıyorum şimdilik cunku 8 aylık bir kızım var neden burada yazıyorsun dıye merak edıyorsunuzdır bende bu tarz topıklerde uzun sure yazdım yazdıklarınızı okuyunca o gunler aklıma geldi sizinle arkadas olmak mutluluklarınıza uzuntulerınıze kı umarım olmaz ortak olmak istiyorum. benide aranıza alırmısınız ?
heee yaaaaaaa....:))bende adet düzensizliği yok sadece biraz yumurtalar da tembellik warmış. pko nun sende ki belirtileri neler peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?