allah bağışlasın canım hoş geldin
duphaston veriyolar pko lulara adet düzene girsin dieadetim düzensiz canım 10 günü geçiyo bazen daha fazla kiloda aldım bide svilce:)
teşekkürler darısı isteyen herkesin başına inşallah :)
Karapürçek ti sanırım ama biraz gezdim ulusta cebecide filan
duphaston veriyolar pko lulara adet düzene girsin die
anladım canım bişey sorucam bn 10 martta regl oldum reglm 3 gün sürüyo btti şuan ama kahverengi koyu kahve rengi kanamam oluo ara ara neden olur bu sizce?
köyde olduğum için uzağım hastaneye.adetliyken gidecem duphaston yazmasını isteyecem ablamda onla hamile kaldı.
benim 2 kere düzensiz olmuştu onu werdi 6 kutu kullanacaksın dedi 1 kutu kullandım öbür ay bıraktım yan etkisi oluyordu zaten adetlerim düzenli olunca gerek duymadım :) inş ablan gibi bizde kalırız hamile :)
başka belirtin varmı vanım benim ablamda hamile göğüs uçları ağrıyomuş
eğer adetının bitmesiyle beraber oluyorsa bır sure ve gecıyorsa normal sayılır bence.
inşallah canım ya.senin yumurtalar nasıl takibe gittinmi hiç
başka belirtin varmı vanım benim ablamda hamile göğüs uçları ağrıyomuş
teşekkürler darısı isteyen herkesin başına inşallah :)
anladım teşekkür ederim tedirgin oldum da o yüzden soruyum istedim reglm bitti onun gbi del zaten kanma
önemli değil canım ama yinede için rahat etmezse druna bır sor .
eet devam ederse gitcem yanına birazda fazlasıyla ince eliyorum takıntılıyım:)
bencede git ihmal etme hem için rahat eder:)
ben işte oduğum için çok takip edemiyorum arada atladıklarım olabilir... gidicem canım gecen gece gittm kapıdan geri döndüm muayene olmak istemedm
size komik gelecek ama aile baskısı. 3.5 yaşında bi kızım var ama ona bi kardeş istiyorum kendim için de istiyorum tabi. Ama ailem karşı çıkıyor 4 sene önce iflas ettik kendimizi yeni toparlıyoruz 2.ci çocuk neyinize diyorlar. O kadar kafam karışık ki ne yapacağımı şaşırdım. Ama ben hazırlıklara başladım biraz :) soğan kürüne başladım. çünkü bende biraz akıntı sorunu vardı. Ilk çocuğuma da öyle hamile kalmıştım. şu anda çok kararsızım. Poffff
önemli değil canım kendini strese sokuyorsun demek ki kapıdan döndüğüne göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?