Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Karapürçek ti sanırım ama biraz gezdim ulusta cebecide filan

anladım canım bişey sorucam bn 10 martta regl oldum reglm 3 gün sürüyo btti şuan ama kahverengi koyu kahve rengi kanamam oluo ara ara neden olur bu sizce?

duphaston veriyolar pko lulara adet düzene girsin die

köyde olduğum için uzağım hastaneye.adetliyken gidecem duphaston yazmasını isteyecem ablamda onla hamile kaldı.

anladım canım bişey sorucam bn 10 martta regl oldum reglm 3 gün sürüyo btti şuan ama kahverengi koyu kahve rengi kanamam oluo ara ara neden olur bu sizce?

eğer adetının bitmesiyle beraber oluyorsa bır sure ve gecıyorsa normal sayılır bence.

köyde olduğum için uzağım hastaneye.adetliyken gidecem duphaston yazmasını isteyecem ablamda onla hamile kaldı.

benim 2 kere düzensiz olmuştu onu werdi 6 kutu kullanacaksın dedi 1 kutu kullandım öbür ay bıraktım yan etkisi oluyordu zaten adetlerim düzenli olunca gerek duymadım :) inş ablan gibi bizde kalırız hamile :)

benim 2 kere düzensiz olmuştu onu werdi 6 kutu kullanacaksın dedi 1 kutu kullandım öbür ay bıraktım yan etkisi oluyordu zaten adetlerim düzenli olunca gerek duymadım :) inş ablan gibi bizde kalırız hamile :)

inşallah canım ya.senin yumurtalar nasıl takibe gittinmi hiç

bencede git ihmal etme hem için rahat eder:)

ben işte oduğum için çok takip edemiyorum arada atladıklarım olabilir... gidicem canım gecen gece gittm kapıdan geri döndüm muayene olmak istemedm

ben işte oduğum için çok takip edemiyorum arada atladıklarım olabilir... gidicem canım gecen gece gittm kapıdan geri döndüm muayene olmak istemedm

önemli değil canım kendini strese sokuyorsun demek ki kapıdan döndüğüne göre...

canım ailelerin her dediğine bakarsak . Kapıyı kapattın mı senin dünyan herkes dışarda ona bakarsan benım ailemde aynı 2 senelik evliyim 5 yıldır eşim hayatımda anneme kalsa hala evliliğin otursun erken diyor böyle ufak tefek kavgalar pürüzler olduğunda o zaman yapma bu zaman yapma yaş geçip diyor bir de erken yaşta anne olmak çok güzel paylaşım yapablrsın devrini yakalayablrsın ki senın 2 çocuk olucak devır atlamasın kardeşler arası hayırlısı olsun inş. Hakkınızda

önemli değil canım kendini strese sokuyorsun demek ki kapıdan döndüğüne göre...

hemde ne stres ya regl günümü bliorm belirtide yok die pazar gnü kan verdim sonucu aldım işte test yapmak negatif görmek çok üzüo beni zaten kanı verdgm akşamda regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…