Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemde ne stres ya regl günümü bliorm belirtide yok die pazar gnü kan verdim sonucu aldım işte test yapmak negatif görmek çok üzüo beni zaten kanı verdgm akşamda regl oldum

ahh canım ya sabret bak ben nasıl sabrediyorum kaç gün oldu henüz olmadım... sabrın sonu selamet derler.....

slm canımmm yan etkileri war mı peki?

hayır canım yaklaşık 2 aydır kullanıyorum hiç bir etki yapmadı bana gayet memnunum...bu arada bilinçli gebelik düşünenlere kesinlikle gebelikten önce folik asit kullanmalarını söylüyor doktorlar...kullanmalısın bence.aksatma çok önemliymiş folik asit.

ben bunu hiç duymadım ya doktoruma mı sorsam yoksa direk alsammı bilemdm?

bakim da hasta olursam dr ye gidecem o zaman başlarım tabi gerek olursa

merhaba... Valla ameliyat olmuşsun durumun nedir tam olarak bilmediğimden kesin bişey söyleyemicem canım ama kadın doğum doktoruna gidip görüşsen onun önerdiği ilacı kullanırsan daha iyi olur.biz daha düşünmeye başladığımızda bebişi ben ne olur ne olmaz die kadın doğuma genel kontrole gitmiştim.gebelik düşünüyoruz dediğimde doktor direk folik asidi yazdı çok önemli kullanmaya başlamalısın gebelikten önce dedi.sende istersen bi kadın doğum doktoruna görün...

3 şubattan beri olmuyorum belirtiler var biraz da emin değilim

canım beklenen adet tarıhın 3 şubatsaydı ve gelmedıyse buyuk ıhtımal sen hamılesın nıye test yapmıyorsun ki?

anladım çok tes. ederm açıklaman için soktoruma sorucam bir an önce....

uhuu ben siteye gecen sene uye oldum yazmısım ilk mesajımda anlaşılan 2013 e girememişim ben site ye uye olalı 2 sene oldu 2011 de uye olmustu duzelteyım verdıgım yanlıs bilgiyi :)

ben bunu hiç duymadım ya doktoruma mı sorsam yoksa direk alsammı bilemdm?

Nette de okudum ben bunu gebelik bilinçli düşünülüyorsa önceden folik asit almakta yarar var die , doktorumda verince onayladım kafamda...bence doktora çık sor o verirse kullan canım.benim folbiol folik asidim eczane günde 1 yazdı üstüne ama doktorum 3 tane içmemi söyledi...

negatifi görmek istemiyorum o yüzden 2 gün daha beklicem

ya umutlandırmak istemiorm ama sanki bna hamileymişsn gbi gelio ya bnce yapmalısın kendine eziyet etme okadr bekleyp ama sen blirsn ynede:)

yok canım en son ki adet 3 şubattaydı bu ay olmadım.

canım 10 gunu gecmıs bence yap bır test buarada sana bir tuyo evdeysen ateşini ölc bir hamılelerın ateşi bıraz yuksek olur ( biraz derken her aykı ortalamanın üstünde ki bu ortalamayı bılmek ıcın hergun ates olcmek lazım ) evdeysen ölcsene bir atesini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…