hemde ne stres ya regl günümü bliorm belirtide yok die pazar gnü kan verdim sonucu aldım işte test yapmak negatif görmek çok üzüo beni zaten kanı verdgm akşamda regl oldum
slm canımmm yan etkileri war mı peki?
hayır canım yaklaşık 2 aydır kullanıyorum hiç bir etki yapmadı bana gayet memnunum...bu arada bilinçli gebelik düşünenlere kesinlikle gebelikten önce folik asit kullanmalarını söylüyor doktorlar...kullanmalısın bence.aksatma çok önemliymiş folik asit.
hayır canım yaklaşık 2 aydır kullanıyorum hiç bir etki yapmadı bana gayet memnunum...bu arada bilinçli gebelik düşünenlere kesinlikle gebelikten önce folik asit kullanmalarını söylüyor doktorlar...kullanmalısın bence.aksatma çok önemliymiş folik asit.
ahh canım ya sabret bak ben nasıl sabrediyorum kaç gün oldu henüz olmadım... sabrın sonu selamet derler.....
inş vardır bebegin ya kaç gün geçmişti senin belirtin yokmu hiç?
merhaba hazırlıklar aşamaında folik asit kulanılması gerekiyormu benm kanım çok düşük ameliyatım sırasındada sınırda bir kanla girmiştim çıktığımda kan takviyesi fian yapılmıştı kullanmam gerekirmi bana kan yapıcı ilaç vermişti doktor ama folik asitten bahsetmedi kullanmalımıyım?
inş vardır bebegin ya kaç gün geçmişti senin belirtin yokmu hiç?
3 şubattan beri olmuyorum belirtiler var biraz da emin değilim
ayyyy çok güzel ya inş burdan o güzel haberi verrsin:)))))
3 şubattan beri olmuyorum belirtiler var biraz da emin değilim
merhaba... Valla ameliyat olmuşsun durumun nedir tam olarak bilmediğimden kesin bişey söyleyemicem canım ama kadın doğum doktoruna gidip görüşsen onun önerdiği ilacı kullanırsan daha iyi olur.biz daha düşünmeye başladığımızda bebişi ben ne olur ne olmaz die kadın doğuma genel kontrole gitmiştim.gebelik düşünüyoruz dediğimde doktor direk folik asidi yazdı çok önemli kullanmaya başlamalısın gebelikten önce dedi.sende istersen bi kadın doğum doktoruna görün...
pazartesi o güzel haberi wermek nasip olur inşallah
canım beklenen adet tarıhın 3 şubatsaydı ve gelmedıyse buyuk ıhtımal sen hamılesın nıye test yapmıyorsun ki?
ay inş ya ama daha önce neden yapmıosn?
ben bunu hiç duymadım ya doktoruma mı sorsam yoksa direk alsammı bilemdm?
negatifi görmek istemiyorumo yüzden 2 gün daha beklicem
yok canım en son ki adet 3 şubattaydı bu ay olmadım.
ya umutlandırmak istemiorm ama sanki bna hamileymişsn gbi gelio ya bnce yapmalısın kendine eziyet etme okadr bekleyp ama sen blirsn ynede:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?