Bende düşünüyorum ya hormon testi yaptırmayı... muayane oldum ama kan testleri yapıldı ama hormon testi hiç demedi
75 oldum ya boyum 1.60 kilom çok fazla biliyorum :2: doktor antidepresanların verdiği kilolar zamanla atabilirsin dedi hatta herşeye bakıldı başka ne kilo yapabilir diye bir şey çıkmadı şimdi bir yandan zayıflamaya da çabalıyorum hergün yürüyüşe başlamıştım ama ayağım böyle olunca onu bile yapamıyorum diğer ayağımda da ödem çıktı dün hastaneye gitmiştim ya doktor zamna alıcak istirahat dedi
ben diyorum ki bu ay da kırmızı gelirse ben adetin 3.günü doktoruma gidip hormon testlerimi isteyeyim her yıl kontrol oldum hatta check up yaptırdım hamilelik planlıyorum diye ama o hormonlara bakılmadı tiroidler dışında hormon testi yapılmadı çünkü adetlerim kist yüzünden şaştı bir kere onun dışında normaldi..vakit kaybetmeyiz bari
evet tatlım gerçekten fazlaymış.. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun güzelim ya..
o hormon testlerini de yaptır ihmal etme tamam mı..
aynen bak bu önemli kuzu benimde TSH ve Prolaktin yüksek çıkmıştı ondan da hamiş olamıyodum ben ilaç kullandım düşdü hemen
evet yaptırıcam onlar hiç istemedi ama ben işkillenmeye başladım ya keşke geçtiğimiz ay yapsaydım neyse geçtia rtık bu ay bakalım sadece adetin 3.günü dimi o testler
75 oldum ya boyum 1.60 kilom çok fazla biliyorum :2: doktor antidepresanların verdiği kilolar zamanla atabilirsin dedi hatta herşeye bakıldı başka ne kilo yapabilir diye bir şey çıkmadı şimdi bir yandan zayıflamaya da çabalıyorum hergün yürüyüşe başlamıştım ama ayağım böyle olunca onu bile yapamıyorum diğer ayağımda da ödem çıktı dün hastaneye gitmiştim ya doktor zamna alıcak istirahat dedi
ayyy akril maşallah kız sana
bbennnn görmeeediiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
muaaahhh sanaaa
benim tsh ıma bakıldı sadece o da check up içindeydi.adetin 3.günü mü gittin prolaktin için canım
cannıımm maşallah sende çok güzelllssiinn
ayağını takma canım benim dizimde de sorun olmuştu ayağımı açamıyordum 4-5 ay sürdü egzersiz hareketleri verdi. Buz koymanı önerdi mi doktor? benim dize çok iyi gelmişti...
benim gelinlikte saçlarım kapalı değildi.. sen görmüş müydün onu..
ama kız sana çook yakışıyo kapalılık
yok tatlım görmedim ben. bi kapalı bide normal açık fotonu gördüm ben sadece. kapalı olmayı seviyoommm
adetin 4 gnü gittim ama 3 günü gitmek gerekiormus
dostinex diye bi ilaç veriyor hemen düşürüyormus o ilacı çok övüyolar kullanan hamile kalmış hep
albüme ekledim bebeğiiimmmm ordan bakabilirsin. arkadaşlara açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?