hoş geldin öncelikle.ben sadece 1 ay kullandım o da kistim ersisin diye ama doktorum yine de birkaç ay olmazsa stres yapma dedi bu ay 2.denemem olacak bünyeye göre değişiklik gösteriyor bu durum[/QUO
hoşbulduk.evet benım doktorumda aynı şeı soylemıstı ama heves işte :) inş en kısa zamanda bebısler gelır
buschy dünürümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnngell süt içcezz
hamişler karnım aç karnım aç didi benimde acıktı karnım şimdi yaaaaa
allahtan yarım saat sonra yemek vaktiiiiiiiiii
canım sen koç olabilir diyodun ama 21 mart değil ki doğumun 21 şubat...yani kova olucak...sıkarsan kendini balık olur..ama koç imkansız
dün herkes resim koymuştu bu da ben kızlar
canım tam belli olmuyo ya başka foto koyar mısın
ayy nasıl tatlı duruyosun o yanaklarını sıkarım ben senin
dayancaz gariii netcez
bu arada eğer bu ay hamiş kalırsam bebişimin benimle aynı gün doğma ihtimali vaaarrrr
hoşbulduk :) yaklasık 9 ay kullandım nisan ayında bıraktım.umarım uzun sürmez ya :/
bu daha iyi sanırım 4 yıl önceki halim ama kilo aldım biraz evlendikten sonra kullandığım antidepresanlar sağolsun kilo yaptı onun harici aynıyım he bi de biraz yaşlanmış olabilirim galiba taze bir resim çektirip onu da eklerim
kaç kilosun tatlım?
olur canım görmek isterim bakalım ne kadar gençleşmişsin
bende koyimmiiii fotooooooooo
ben diyorum ki bu ay da kırmızı gelirse ben adetin 3.günü doktoruma gidip hormon testlerimi isteyeyim her yıl kontrol oldum hatta check up yaptırdım hamilelik planlıyorum diye ama o hormonlara bakılmadı tiroidler dışında hormon testi yapılmadı çünkü adetlerim kist yüzünden şaştı bir kere onun dışında normaldi..vakit kaybetmeyiz bari
bende koyimmiiii fotooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?