Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy nasıl tatlı duruyosun o yanaklarını sıkarım ben senin

canım tam belli olmuyo ya başka foto koyar mısın

bu daha iyi sanırım 4 yıl önceki halim ama kilo aldım biraz evlendikten sonra kullandığım antidepresanlar sağolsun kilo yaptı onun harici aynıyım he bi de biraz yaşlanmış olabilirim galiba taze bir resim çektirip onu da eklerim

hoşbulduk :) yaklasık 9 ay kullandım nisan ayında bıraktım.umarım uzun sürmez ya :/

inşallah sürmez sen takma kafana kullandığını da unut rahat rahat çalışmaya devam.. hiç ilaç kullanmasan bile doktor bana 1 sene içinde olmaması normal demişti

kaç kilosun tatlım?
olur canım görmek isterim bakalım ne kadar gençleşmişsin

ben diyorum ki bu ay da kırmızı gelirse ben adetin 3.günü doktoruma gidip hormon testlerimi isteyeyim her yıl kontrol oldum hatta check up yaptırdım hamilelik planlıyorum diye ama o hormonlara bakılmadı tiroidler dışında hormon testi yapılmadı çünkü adetlerim kist yüzünden şaştı bir kere onun dışında normaldi..vakit kaybetmeyiz bari

kaç kilosun tatlım?
olur canım görmek isterim bakalım ne kadar gençleşmişsin

75 oldum ya boyum 1.60 kilom çok fazla biliyorum :2: doktor antidepresanların verdiği kilolar zamanla atabilirsin dedi hatta herşeye bakıldı başka ne kilo yapabilir diye bir şey çıkmadı şimdi bir yandan zayıflamaya da çabalıyorum hergün yürüyüşe başlamıştım ama ayağım böyle olunca onu bile yapamıyorum diğer ayağımda da ödem çıktı dün hastaneye gitmiştim ya doktor zamna alıcak istirahat dedi

Bende düşünüyorum ya hormon testi yaptırmayı... muayane oldum ama kan testleri yapıldı ama hormon testi hiç demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…