düşünme tabi gelmesin kırmızılar gelmicekte zaten. onları bi yakalarsam zaten içini oyup bade koyacam
ama yakalayamam gibi geliyo artık. onlar çoooooookkk uzaktalar
merhaba kızlar aranıza yenı katıldım.nisan ortasında korunmayı bıraktık.eşim bebek çok istıyor ben istemiyordum ama benıde heveslendırdı.d.k.hapı ıle korunuyordum.bu ay adetım 2 gun geç geldı heveslenmıstık ama kursağımızda kaldı.acaba d.k.haplarının koruma etkısı nezaman sona erer ??????
merhaba kızlar aranıza yenı katıldım.nisan ortasında korunmayı bıraktık.eşim bebek çok istıyor ben istemiyordum ama benıde heveslendırdı.d.k.hapı ıle korunuyordum.bu ay adetım 2 gun geç geldı heveslenmıstık ama kursağımızda kaldı.acaba d.k.haplarının koruma etkısı nezaman sona erer ??????
mrb canım hoşgeldin
inşallah yakında meleğin gelir
dk hapını bıraktıktan sonra hemen hamile kalabilirsin..
çook uzun süreli bi etkisi olmaz söylenenin aksine..
gunaydın kuzucuklarr keyıfler nasıl?? yaaa ben cok kotu fenası acıkıyorum ama sankı midemde fareler var ben doymadan o mıdemde ne varsa hpsını yıyor sankııı)
mrb canım hoşgeldin
inşallah yakında meleğin gelir
dk hapını bıraktıktan sonra hemen hamile kalabilirsin..
çook uzun süreli bi etkisi olmaz söylenenin aksine..
gunaydın kuzucuklarr keyıfler nasıl?? yaaa ben cok kotu fenası acıkıyorum ama sankı midemde fareler var ben doymadan o mıdemde ne varsa hpsını yıyor sankııı)
hmm anladım tatlım biraz da bünyeyle alakalı bu ilaçların etkisi ya.. ben kullanmadım çook yan etki yapıyodu..Bende etkisi 6 ay sürdü tam :44: kız kardeşim hemşire en yakın arkadaşlarım ebe hemşire hepsi birlikte bi sürü doktora sorduk dogum kontrol hapının etkisi 6 ay süreblior hatta hap kullandıysan 6 ay geçmeden bişe yapmak istemiyor ssk doktorları 6 ay bekledim ben
hoşbulduk :)
umarım uzun sürmez ben degılde eşim cok heveslenıyor.inş en kısa zamanda ona güzel haberı verırım
Bende etkisi 6 ay sürdü tam :44: kız kardeşim hemşire en yakın arkadaşlarım ebe hemşire hepsi birlikte bi sürü doktora sorduk dogum kontrol hapının etkisi 6 ay süreblior hatta hap kullandıysan 6 ay geçmeden bişe yapmak istemiyor ssk doktorları 6 ay bekledim ben
hoşbulduk.hmm anladım ben doktora gıttım folık asıt verdı oda hemen kalabılırsınde 3-4 ay surebılırde kafana takma demıstı.umarım uzun sure bekletmez bebegımız.
bu arada bebek varmı sende
Hoşgeldin canım aramıza
Kişiden kişiye değişirmiş canım olmuyor diye üzülme çalışmaya devam... ne kadar süre ile korundun mesela bir arkadaşım 1 yıl korunmuş doktor 8 ay civarı etkisi devam edebilir demiş... ama dediğim gibi herkese göre değişir
hayırlı olsun kuzum bende burdaki kızlarla birlikte gecen hafta cuma günü ogrendimvar benimmmmmm oyy kurban olurum ona daha 4 hafta 5 günlük teyzesii oyy oyyyy
hayırlı olsun kuzum bende burdaki kızlarla birlikte gecen hafta cuma günü ogrendimvar benimmmmmm oyy kurban olurum ona daha 4 hafta 5 günlük teyzesii oyy oyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?