Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düşünme tabi gelmesin kırmızılar gelmicekte zaten. onları bi yakalarsam zaten içini oyup bade koyacam
ama yakalayamam gibi geliyo artık. onlar çoooooookkk uzaktalar

aman gelmesin istemiyorum.
hahaha iyiymiş

mrb canım hoşgeldin
inşallah yakında meleğin gelir
dk hapını bıraktıktan sonra hemen hamile kalabilirsin..
çook uzun süreli bi etkisi olmaz söylenenin aksine..

BÜnyeye göre değişiyor bazıları bıraktıgı gibi hamile kalabiliyor cnm ama dgum kontrol haplarının 6 ay koruma süresi var bende tam altı ay sürdü etkisi dedigim gibi bünyeye göre değişiyor

aramıza hoş geldin bu arada

gunaydın kuzucuklarr keyıfler nasıl?? yaaa ben cok kotu fenası acıkıyorum ama sankı midemde fareler var ben doymadan o mıdemde ne varsa hpsını yıyor sankııı)

mrb canım hoşgeldin

Bende etkisi 6 ay sürdü tam :44: kız kardeşim hemşire en yakın arkadaşlarım ebe hemşire hepsi birlikte bi sürü doktora sorduk dogum kontrol hapının etkisi 6 ay süreblior hatta hap kullandıysan 6 ay geçmeden bişe yapmak istemiyor ssk doktorları 6 ay bekledim ben

mrb canım hoşgeldin

hoşbulduk :)
umarım uzun sürmez ben degılde eşim cok heveslenıyor.inş en kısa zamanda ona güzel haberı verırım

gunaydın kuzucuklarr keyıfler nasıl?? yaaa ben cok kotu fenası acıkıyorum ama sankı midemde fareler var ben doymadan o mıdemde ne varsa hpsını yıyor sankııı)

Gunaydın Kuzum;
Bende aynı durumdayım ne yesem hemen acıkıyorum ne olacakki böyle :44:

açlıktan midemde kelebekler dans edio

midede fare mi? kız sen çook yaşa emi nasıl güldüm
göbişinde bebiş var kuzucum bunlar normal

Hoşgeldin canım aramıza

Kişiden kişiye değişirmiş canım olmuyor diye üzülme çalışmaya devam... ne kadar süre ile korundun mesela bir arkadaşım 1 yıl korunmuş doktor 8 ay civarı etkisi devam edebilir demiş... ama dediğim gibi herkese göre değişir

hmm anladım tatlım biraz da bünyeyle alakalı bu ilaçların etkisi ya.. ben kullanmadım çook yan etki yapıyodu..
ama bak geldi senin bebişin annesi

hoşbulduk :)
umarım uzun sürmez ben degılde eşim cok heveslenıyor.inş en kısa zamanda ona güzel haberı verırım

inşallah canım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın..

hoşbulduk.hmm anladım ben doktora gıttım folık asıt verdı oda hemen kalabılırsınde 3-4 ay surebılırde kafana takma demıstı.umarım uzun sure bekletmez bebegımız.
bu arada bebek varmı sende

hoş geldin öncelikle.ben sadece 1 ay kullandım o da kistim ersisin diye ama doktorum yine de birkaç ay olmazsa stres yapma dedi bu ay 2.denemem olacak bünyeye göre değişiklik gösteriyor bu durum

hoşbulduk.hmm anladım ben doktora gıttım folık asıt verdı oda hemen kalabılırsınde 3-4 ay surebılırde kafana takma demıstı.umarım uzun sure bekletmez bebegımız.
bu arada bebek varmı sende

hayırlı olsun kuzum bende burdaki kızlarla birlikte gecen hafta cuma günü ogrendim var benimmmmmm oyy kurban olurum ona daha 4 hafta 5 günlük teyzesii oyy oyyyy

hoşbulduk :) yaklasık 9 ay kullandım nisan ayında bıraktım.umarım uzun sürmez ya :/

hayırlı olsun kuzum bende burdaki kızlarla birlikte gecen hafta cuma günü ogrendim var benimmmmmm oyy kurban olurum ona daha 4 hafta 5 günlük teyzesii oyy oyyyy

canım sen koç olabilir diyodun ama 21 mart değil ki doğumun 21 şubat...yani kova olucak...sıkarsan kendini balık olur..ama koç imkansız

hamişler karnım aç karnım aç didi benimde acıktı karnım şimdi yaaaaa
allahtan yarım saat sonra yemek vaktiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…