Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr hamileyyiiimmm 29,33 çıktııı=)) pazartesi günüü beta ve progesteron bakılacak tekrarr böyle bir sevinç yok allahım herkese yaşatsıınnn

kızzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr hamileyyiiimmm 29,33 çıktııı=)) pazartesi günüü beta ve progesteron bakılacak tekrarr böyle bir sevinç yok allahım herkese yaşatsıınnn

canım tebrik ederim çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah

hayırlıııı uğurlu olsunnn canımmm çookk çokk sevindiiimmmm

Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsiiinnnn

Fess başımaa darısı başımaaa

bebeğim tebrik ederim ya bak tam doğum gününe denk gelecek kalbin çook temizmiş kuzum yaa..
sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim

oyyyyyyyyyyyyy yaşasınn bi hamişşş dahaaa çok sevndim cnmmmmmmmmmmm Allah Sağ salim kucagına almayı nasip etsin inş... süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olleeyyyyyyyyyyyyyyyyy

mrb canım seni listeye ekledim ama yaşını da söyler misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…