- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
canım sayfayı yenile o zaman gelir.. mesaj düzenleme paneli.. olmazsa forumdan çık tekrar gir..
yaa ağlamayın ben de ağlarım zaten balık burcuyum burayı havuz yaparım ona göre...
tessttt saattiiiii......
yaa denedim herşeyi denedim yok öyle bir seçenek..geçmiş sayfalardaki hiçbir mesajımda öyle bir seçenek yok..sizde de öyle mi?
bende balığım canım. az ağlayasım geldi birden olumsuz düşüncelere kapıldım korktum ne bileyim.
benide alınnn koynunuzaaa aranızaaaazaten çokta yorgunummm
gel bebişim sendeeeee
gel kuzucum gel
ne bileyim ya hiç bişey hissetmiyorum.. hamişlere imrenir oldum..
depresyona gircem herhalde
yaa ağlamayın ben de ağlarım zaten balık burcuyum burayı havuz yaparım ona göre...
Kızlar moral olsun diye söylemiyorum ama bence bi sonraki BAT larda hepinizden müjde alıcaz nolur moralleri bozmayalım
sağol kalbi de yüzü de güzel arkadaşım iyi ki varsınız yaa
korkma Allah'ın dediği olur..inşallah sen de hayırlı haberi vereceksin bizlere :)) hatta birlikte verecez inşallahh..
daha kaç ay oldu ki şunun şurasında
Kızlar moral olsun diye söylemiyorum ama bence bi sonraki BAT larda hepinizden müjde alıcaz nolur moralleri bozmayalım
Kızlar ya sizler kaçıncı ayda hamile kaldınız merak ettim
sağol canım benim inşallah Temmuz'da bizim bombamız patlayacakKızlar moral olsun diye söylemiyorum ama bence bi sonraki BAT larda hepinizden müjde alıcaz nolur moralleri bozmayalım
Kızlar ya sizler kaçıncı ayda hamile kaldınız merak ettim
Kuzum vallahi bak moral olsun diye söylemiyorum bence bi sonraki haftalarda siz geleceksiniz böyle yeterki stres yapmayın olursa olur diyin geçin eşinizde böle yapsın kasarsanız psikolojik olarak zorluo zaten ama bence yakındır haberleriniz inş
cnm ben 7 aylık evliyim ilk bir ay dk hap kullandım sonraki 6. aydada hamile kaldım
38ciğim çıktım sayfaları kapattım olmuyor..ne yapsam ki bir fikrin var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?