• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr hamileyyiiimmm 29,33 çıktııı=)) pazartesi günüü beta ve progesteron bakılacak tekrarr :52::52::52::52::52:böyle bir sevinç yok allahım herkese yaşatsıınnn:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

yaa süper bir haberrrrrrr :32::32::32::32::32::46::46::46::46::46::46::46:

bende istiyorummmmmm yaaaaaaa :52::52::52:

yaa kızlar şu duygusal anda çok saçma olacak ama ben yemek yemeye gidip fotomu mesajımdan silmeyi unuttum ve şimdi de mesaj düzenleme paneli çıkmıyor..nasıl silcem??

yaa kızlar şu duygusal anda çok saçma olacak ama ben yemek yemeye gidip fotomu mesajımdan silmeyi unuttum ve şimdi de mesaj düzenleme paneli çıkmıyor..nasıl silcem??

canım sayfayı yenile o zaman gelir.. mesaj düzenleme paneli.. olmazsa forumdan çık tekrar gir..

Kızlarrne aglaması yaaaa Herşeyin bi zmanı sırası var aaaa yapmayın ama böyleee Allah büyük var bi zmanı demeki hem bana öle gelioki bi dahaki batlarda burda patlama olacak :emir_bebek:

Sanki bana da öyle geliyor canım inşallahhhhhhh :21: Moral bozmak yok kızlarr :16::16::16:

Back
X