Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eliiiifff önceki sayfalarda sordum ama görmedin galiba canım. nasıl bi çalışma yaptın dikkat ettiğin günler oldumu hiiiçç

ay canım özür dilerim görmedim sanırımm adetim bitti iki güne bazen her gün bazen günde iki defa çok sıkı çalıştım ovulasyon testi kullandım tam 14, günde yumurtladım ondan öncesinde ve sonrasında da çalıştık yastık koyduk 10-15 dk ayaklarım havada bekledim sonra hiç kalkmadım uyudum duşu sabah aldım mecburen

döngün kaç gün sürüyo canım senin peki. bide testte ikinci çizgi çokmu koyu çıktı ordan mı anladın bide testinin markası ne bide ... bu şakaydı bu kadar soru yeter sanırım çok olduysa kusuruma bakma canım :26::26::26:

ay çok zor ya..duramam ki ben o kadar..kısmete bıraktım yapacak birşeyim yok artık

ay kız ne demek o ne laf elimden geldiğince anlatcam tabikii adet döngüm 28 gün tam 14, gün yumurtladım bak seninde koyulaşıyor hep çalış benimde senin gibi çıktı tam o gün ikisde kopkoyu çıkmıştı iki gün böyle koyu çıktı sonra silikleşti

hmmm akıntında bi değişiklik oldumu peki canım. yapışkan bişey geliyo falan diyolar ya bide istekte artma falan oldumu

hmmm akıntında bi değişiklik oldumu peki canım. yapışkan bişey geliyo falan diyolar ya bide istekte artma falan oldumu

yumurtlama döneminde beyaz yumurta akı kıvamında bi akıntı geliyor kısa süreli :44: aslında şartlanmıştık biz bi ara sanki mecburiyetten yapıyormuşuz gibi oluyordu istek olmuyordu ikimizde de ama sonra dedik stres yapmaya gerek yok rabbim isterse olur biz elimizden geleni yapalım dedik ama bir haftadır hiç istek yok bende ki doktor da bir hafta ara verin dedi şimdilik

anladım canım. bende iki gündür falan istekte artma varda. ovulasyon zamanı östrojen artmasından dolayı oluyor diye biliyorum. o yüzden sordum canım.teşekkür ederim

Başka ovü testi koyan var mı? sanırım koyulaşıyo dediğin test benim testim kişiler mi karıştı?

merhaba siteye yeni üye oldum ben. 7 aylık evliyim. daha yeni yeni bebek düşünmeye başladık. ama maddi durum da düşündürüyor bizi. çünkü ben iş yerimde mutlu değilim. her an çıkmak istiyorum. bu devirde de tek maaş ile geçim çok zor. bebek de büyük masraftır değil mi?

Kızlar bütün yazıları okudum bana kalırsa sizde bi şartlanmışlık durumu var yani bebek için sadece birliktelik oluyormuş gibi bi durum sezdim

Bebek olması için kafaların rahat olması şart hep söylüyorum

Bikerede aman olmasın bu sefer aşkım için deyip yapın ovulasyon testini bırakın bi kerede

ayrıca bi arkadaşımız 1 sene içinde olmazsa normal dedi doktor yazmıs

Doktor bana da böyle demişti ben sırf kontrol olsun bi sorun varsa başından bilelim çözelim istiyorum dedim hormon testi yaptı iyikide yaptırmışım Prolaktin hormonum yani yumurtaları çatlatıp döllenmesini engelleyen hormunum yüksek çıktı benim yumurtalar döllenmeden çatlıyormuş meger eger isteginiz varsa mutlaka hormon testi TSH ve Prolaktin yaptırın derim

Bide nolur bebek olsun diye düşnmeyin emin olun siz düşünmeyi bıraktıgınız anda biz güsel haberlerinizi Duyacaz inş

ağzından bal damlıyoooo ekmek varmı ekmek

Merhaba canım aramıza hoşş geldiinn

bence hiç düşünme yap... bende senin gibiydim yeni evlendik yok evlilik borçları falan filan derken şimdi olsun diye çırpınıyoruz

Vakit kaybetmeyin allah rızkını da verir

ağzından bal damlıyoooo ekmek varmı ekmek

Bence bi kez sevidiginiz adamı sevdiginiz için gözlerine bakarak güzel bi akşam yemeginden sonra bebek düşünmeden sadece aşk için deneseniz bu sefer olmasın bu sefer ben bu adamı seviyorum sevdigim adamla evliyim diye düşünerek o anın tadını çıkarmayı deneseniz herşey çok başka olacak bilinç altınızdaki şartlanmışlıkdan kurtulmanız lazım

Ben dedim oniiiii 1 yıl içinde olmaması normali

bence de çok zaman 1 sene bende yaptırmayı düşünüyorum uyuz doktor beni kandırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…