Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım ben ilk kez geçen ay başladım ama geç kalmışım onda da adetime 8 gün vardı başladığımda. bu ay ilk gerçek deneme olcak :18::18::18::18:

Ay canım benim hiç üzülme o zaman inşallah güzel haberler gelecek çalışmaya devam göbüşlerimizi dolduralım inşallah

evet tatlım orası öyle ne bileyim birden duygusallığım tuttu..
ben kasmıyorum zaten oluruna bıraktım da bu ay dikkat edemedimm.. yoğun ve stresli bi ay geçirdim..
bakalım ya kısmetimiz ne zaman kim bilir

Duygusallaşmak normal bende ilk okudugum zmanlarda gözlerimden ayş akıodu Allahım beni cocoukla sınama diye yalvarıyodum ama kısmet işte vakti saatni Allah bilio ben inandım olacak yakındır Sabır
Maaşallah canım benim 6 aya kadar normal diyorlar bende 3. deneyeceğiz bakalım

Kuzum benim prolaktinim yüksekti bide dogum kontrol hapının etkisi 6 ay sürdü bende ondan bekledim sanırım bu kdar

Maaşallah canım benim 6 aya kadar normal diyorlar bende 3. deneyeceğiz bakalım

benimde bu 3. denemem :26: ilk ay idrar yolu enfeksiyonu oldum ilaç kullandım 2. ay grip oldum ilaç kullandım

Bu ay umutluyum hemde ovülasyon testi kullanıyorum ama nafile koyulaşmadı

bende eve gidince yaparım artık 5 buçukta evde olurum bişey olmaz heralde dimiii. seninki benimkinden daha koyu görünüyoo. bide ben ıslaklık hissediyorum yaaa nedense altta. neden olaki :26::26::26::26:

ama benim yumurtlama günüm takvime göreee

dün akıntı vardı bugün o da yok :26::26::26:

canım birde aynı saatte yap etkisi olmayabilir bende c.tesi kaçırdım cuma koyuydu c.tesi saat kaçınca rengi silik çıktı

az önce gidip baktım şeffaf bi akıntı gelmiş. uzuyo böyle. yumurtlamam yakın galibaaa.:26::26::26:

akıntıdan iki gün önce bile ilişkiye girilirse o bile tutar spermler 72 saat yaşayabilirmiş rahimde dölleyiverir hemen günü kaçırdım diye birşey yok

akıntıdan iki gün önce bile ilişkiye girilirse o bile tutar spermler 72 saat yaşayabilirmiş rahimde dölleyiverir hemen günü kaçırdım diye birşey yok

canım bide anlatırmısın hangi günlere dikkat ettin. ovulasyon testi kullandınmı. ne gibi bellirtiler oldu. anlat hepsini :26::26:

Kuzum benim prolaktinim yüksekti bide dogum kontrol hapının etkisi 6 ay sürdü bende ondan bekledim sanırım bu kdar[/QUOTE]

Evet canım doğru söylüyorsun hap etkisi olabilir inşallah Allah bizlere de nasip eder

kızlar kurcaladım baya bir..mesaja foto eklerseniz ve silmek isterseniz aklınızda bulunsun..
mesaj düzenleme paneli sadece yarım saat aktifmiş. yarım saat geçtikten sonra yazdığımız mesajın üzerinde hiçbir değişiklik yapamıyormuşuz..ilk üye olurken kabul ettiğimiz sözleşmede bu da yazıyormuş..
birşey silecekseniz aman diyim yarım saat geçirmeyin..ben bir yemek yedim geldim resimlerim ayna gibi kaldı

benimde bu 3. denemem :26: ilk ay idrar yolu enfeksiyonu oldum ilaç kullandım 2. ay grip oldum ilaç kullandım

Bu ay umutluyum hemde ovülasyon testi kullanıyorum ama nafile koyulaşmadı

Canım benim sabredeceğiz biraz üzme kendini oluruna bırak bende dün kırmızıları görünce baya üzüldüm ama hayırlısı Allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallah benimde 3. denemem olacak. İnşallah bu ay olur bende çok istiyorum

canım bugün veya dün sende bi belirti var mıydı

aşırı kasık ağrım hatta acıya dönüştü artık diyebilirim bel ağrısı bacak krampları hafif baş dönmesi ve baş ağrısı göğüs büyümesi var canım başka bişeyim yok ama bu kasık ağrısından anladım ben çünkü daha önce hiç bu acıyı yaşamamıştım inşallah sizde yaşarsınızz

Kasık ağrıların ne zaman başladı peki canımm? Benim dün akşam o kadar ağrıdı ki sol tarafım özellikle sanki adet olucam gibi.. Bugünde hafif hafif ağrıyo :26:

sağol tatlım bende önceden vardı ama şimdi yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…