tatlım ben ilk kez geçen ay başladım ama geç kalmışım onda da adetime 8 gün vardı başladığımda. bu ay ilk gerçek deneme olcak :18::18::18::18:
evet tatlım orası öyle ne bileyim birden duygusallığım tuttu..
ben kasmıyorum zaten oluruna bıraktım da bu ay dikkat edemedimm.. yoğun ve stresli bi ay geçirdim..
bakalım ya kısmetimiz ne zaman kim bilir
Maaşallah canım benim 6 aya kadar normal diyorlar bende 3. deneyeceğiz bakalım
Maaşallah canım benim 6 aya kadar normal diyorlar bende 3. deneyeceğiz bakalım
Ay canım benim hiç üzülme o zaman inşallah güzel haberler gelecek çalışmaya devam göbüşlerimizi dolduralım inşallah
bende eve gidince yaparım artık 5 buçukta evde olurum bişey olmaz heralde dimiii. seninki benimkinden daha koyu görünüyoo. bide ben ıslaklık hissediyorum yaaa nedense altta. neden olaki :26::26::26::26:
ama benim yumurtlama günüm takvime göreee
dün akıntı vardı bugün o da yok :26::26::26:
canım birde aynı saatte yap etkisi olmayabilir bende c.tesi kaçırdım cuma koyuydu c.tesi saat kaçınca rengi silik çıktı
akıntıdan iki gün önce bile ilişkiye girilirse o bile tutar spermler 72 saat yaşayabilirmiş rahimde dölleyiverir hemen günü kaçırdım diye birşey yok
akıntıdan iki gün önce bile ilişkiye girilirse o bile tutar spermler 72 saat yaşayabilirmiş rahimde dölleyiverir hemen günü kaçırdım diye birşey yok
az önce gidip baktım şeffaf bi akıntı gelmiş. uzuyo böyle. yumurtlamam yakın galibaaa.:26::26::26:
Hemen bu akşam çalışDün akşam çalıştın mı?
benimde bu 3. denemem :26: ilk ay idrar yolu enfeksiyonu oldum ilaç kullandım 2. ay grip oldum ilaç kullandım
Bu ay umutluyum hemde ovülasyon testi kullanıyorum ama nafile koyulaşmadı
canım bugün veya dün sende bi belirti var mıydı
aminnnnnnnnnn canım yaaaa kısmet bekliyoruz inşallah fazla bekletmez bebişimiz
aşırı kasık ağrım hatta acıya dönüştü artık diyebilirim bel ağrısı bacak krampları hafif baş dönmesi ve baş ağrısı göğüs büyümesi var canım başka bişeyim yok ama bu kasık ağrısından anladım ben çünkü daha önce hiç bu acıyı yaşamamıştım inşallah sizde yaşarsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?