Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi bakalım heyecanla bekliyoruz yeğenimizin yeni görüntüsünü ne tatlı heyecandır ya inşallah cinsiyet de belli olur

ah bi de bana sor gece uyuyamadım desem....yalnız hastaneden çıktıktan sonra işlerimiz var...liseden bi arkadaşım burda öğretmenlik yapıyordu istifasını veriyo bugün üni okuduğu şehirde iş bulmuş oaya dönücek bursadaki son günü...o da gelicek bizimle doktora sonrasında da dönemicem eve hemen...akşama yada yarına koyabilirim fotoyu herhalde gerçi sağlıklı olduğunu görelim de inşallah foto alıcak kadar sevinçli oluruz :18::18::18::18:ha bi de çatlakbebeq var ya onu ararım cepten herşey yolunda yada değil diye haber veririm yazar size

tamam canım benim en önemlisi sağlıklı olması zaten fotoğraf tabii ki önemli değil yeter ki sağlıklı olsun bebişin.o zaman güzel haberlerini bekliyoruz ben de akşam üstü gelicem eve zaten geldiğimde güzel haberini almış olurum inşallah

beni görürsen burda bana sor güzelim göremezsen de çatlakbebeq kime ulaştıysa onlara sor dakikasına ararım zaten

hmm dün sanki cuma gibi okumuştum ondan sordum batın da yarın bildiğim kadarıyla :44: hayırlısı olsun canım inşallah senden de güzel haberi alırız bu ay çok bereketli geçti baksana

sürpriz olsun istiyo 38s'im...ondan yapmıcak test...aaa adetim mi gecikti sıkıntıdandır herhalde deyip bi hafta gelmemesini bekliyobu ay olucak inşallah sürpriz

bilmem bebem sence :18::18::18::18::18::18:
çookkk heyecanlı:18::18::18:
hmm dün sanki cuma gibi okumuştum ondan sordum batın da yarın bildiğim kadarıyla :44: hayırlısı olsun canım inşallah senden de güzel haberi alırız bu ay çok bereketli geçti baksana

evet yarın tatlım ama negatif çıkarsa diye yapmıyorum.. tek çizgiden nefret ediyorum.. onu görmekten bıktım..
inşallah ama bilmiyorum ya hayırlısı olsun diyelim

sürpriz olsun istiyo 38s'im...ondan yapmıcak test...aaa adetim mi gecikti sıkıntıdandır herhalde deyip bi hafta gelmemesini bekliyobu ay olucak inşallah sürpriz

aynen öyle güzelim doğru tahmin ettin..
ben bi hafta değil bi ay bile beklerim

çookkk heyecanlı:18::18::18:

evet yarın tatlım ama negatif çıkarsa diye yapmıyorum.. tek çizgiden nefret ediyorum.. onu görmekten bıktım..
inşallah ama bilmiyorum ya hayırlısı olsun diyelim

haklısın canım geçen ay ben ilk ayım olmasına rağmen röntgen için kanda baktırdım ya negatif dedi bir tuhaf oldum ertesi sabah adet oldum ben de en azından 1-2 gün geçmeyi bekliycem diyorum bir dahaki ay için

ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın evi toparlıycam kahvaltı sonra da halam anneme gelecekti oraya uğruycam öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…