misafir kabul etme bi kaç gün
canım yurt dışında ki misafirlerim gelmişti dün yemeğe.. gelmeyinde diyemem ki..
ama 9 ay 10 gün hiç misafir kabul etmem hamiş olursam
bombaaaaaaaaaa gibiyiiim canımmmsen nasılsın
canım yurt dışında ki misafirlerim gelmişti dün yemeğe.. gelmeyinde diyemem ki..
ama 9 ay 10 gün hiç misafir kabul etmem hamiş olursam
hiç değişiklik varmı canım öncekilere göre
misafırin en güzel en değerlisi zaten sizinle olacak çünküüüü
Gunaydın kızlarr
Sabah Sabah ne coşmuşsunuz böyle Maşallahh Allahlardan saklasın sizi
Ben çok uyumuşum hala uykuluyum :26: akşam 8 de yattım sabah 8 de uyandım :26::26::26::26:
Çok uykucu oldum bu aralar cok
Şöyle bi baktımda herkes müthiş görünüyor eglence tavan yapmış bende halaya geleyim birazcık açılırım belki
Teyyyyyyyyy teyyyyyy Tilililililililililillll
sol tarafta kafası var kızlar yüzüstü yatıyo gidi duruyo...elleri burnunda arada kaşıyodu sanki....
gördüğüm rüyalardan sonra mükemmelimmmm
canım göğüs ağrım filan vardı nerdeyse 1 hafta kadar önce ama şimdi hiç bişey yok..belim ağrıyo sadece.. sanki hasta olacak gibiyim:26:
Günaydııınnnn kızlaaarr. Hayırlı Cumalaaar. 38s' m inşallah bugünün hayrına istediğin mutlu haberi alırsın canım benim. Rabbim hepinizin gönlünden geçeni kabul etsin meleklerinizi bir an önce göbüşünüze koysun inşallah
güzel düşün güzel olsun canım
günaydın dünür de ayağının tozuyla 1487. sayfaya bi git gel bakalım bişeyler var :)Gunaydın kızlarr
Sabah Sabah ne coşmuşsunuz böyle Maşallahh Allahlardan saklasın sizi
Ben çok uyumuşum hala uykuluyum :26: akşam 8 de yattım sabah 8 de uyandım :26::26::26::26:
Çok uykucu oldum bu aralar cok
Şöyle bi baktımda herkes müthiş görünüyor eglence tavan yapmış bende halaya geleyim birazcık açılırım belki
Teyyyyyyyyy teyyyyyy Tilililililililililillll
Günaydııınnnn kızlaaarr. Hayırlı Cumalaaar. 38s' m inşallah bugünün hayrına istediğin mutlu haberi alırsın canım benim. Rabbim hepinizin gönlünden geçeni kabul etsin meleklerinizi bir an önce göbüşünüze koysun inşallah
canııımmmm nasıl tatlı yaaa yüzüstü yatıyo fıstık sanki maşallah Rabbim nazarlardan saklasın inşallah. Sanki kendim yaşadım hissettiğin duyguları nasıl bir mucize bilemiyorum. Allahın kadınlara bahşettiği en güzel duygu bu sanırım; Annelik. Çok duygulandım inan kii :) Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim maşallah tekrar
günaydın canım sanada hayırlı cumalar..
sağol bitanem allah razı olsun ya inşallah zaten zor duruyorum eczaneye gitmemek için
akrilcimm ananen için bseyler dağıt istersen.. senden dua beklıodur belkide.. nur içinde yatsınrüyan gerçekleşir canım inşallah bebeğine kavuşursun yakındaaaa. bende ananemi gördüm rüyamda rahmetli. capcanlı geziyodu ortalıkta
güzel düşün güzel olsun canım
eczane değil bebğim sağlık ocağına gidiyosun yarın ve değerlerin 200 civarı çıkıyo!!!
günaydın dünür de ayağının tozuyla 1487. sayfaya bi git gel bakalım bişeyler var :)
Şekerim attıgın ultrason görüntülerini diyosun demi dün görmüştüm akşam aradım ya seni unuttunmu hemen
Chatlakbebeq canımmmmmmmmmmmmmmmmm senin dedğn gibi istihareye yattım ve hamile kaldığımı gördümmmm
Karamelimmmmmmmmmmmmmm çokk sevdnmmmmmmmmmmmmmm inşş en kısa zmandaaaa en kısa zamanda alıcaz güzel haberlerinizi Kuzum yeterki kafanızı rahat tutun streden uzun durun oyyşşşş çok sevindimkiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?