Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzular günaydınnnn ....

Bugün malum cuma olduğundan geçmişi okuyamadım.. 38s i merak ettim galiba yok kırmızılar

en yakın zamanda aranızdayım işlerimi toparlıyım hoopp burdayımmmm

günaydın canlarım bugün erken uyanamadım hem geç yatmıştım hem de bir tembellik çöktğ bu saati buldu

karamel canım inşallah rüyan çıkar

bugün topikçe bomba gibiyiz
inşallah kuzucum bakalım hafta sonunda da gelmez inşallah
aynen öyle aman nazar deymesin topiğimize
inşallah canım senin için dua edicem ve nice isteyenler için

günaydın şekerim sana da hayırlı cumalar

1 gün gecti demi 38s darısı bizimde başımıza.. inşallahh bebiş salmıyordur kırmızılarıııııııı
yok canım bugün bat günüm inşallah içerde bi yaramazlık yapıp muslukları açmaz

günaydın tatlım hayırlı cumalar...
aminn canım ikiz doğurup sizi geçmem lazım bi an önce

yok canım bugün bat günüm inşallah içerde bi yaramazlık yapıp muslukları açmaz

günaydın tatlım hayırlı cumalar...
aminn canım ikiz doğurup sizi geçmem lazım bi an önce

bence de gerekli artık sana bi ikiz hep beraber paylaşılan şarkılarla göbek atarsınız

günaydın canlarım bugün erken uyanamadım hem geç yatmıştım hem de bir tembellik çöktğ bu saati buldu

Kuzular günaydınnnn ....

Bugün malum cuma olduğundan geçmişi okuyamadım.. 38s i merak ettim galiba yok kırmızılar

günaydıııınnnn canlaaaaaarrrrrrr

hadi beklioz caydin yatcaz kalkcaz hooooop burdasıııınnn

Kuzular günaydınnnn ....

günaydın kuzucum hoşgeldin
evet yokk

aynen öyle aman nazar deymesin topiğimize
inşallah canım senin için dua edicem ve nice isteyenler için
:

sağol bitanem iyi ki varsınız... maşallah benim bebiş yaşadı böyle iyi kalpli tatlı ve güzel teyzeleri var

Kuzular günaydınnnn ....

günaydın canlar
fazla bekletme caydinim

kızlar sizin yüzünüzden kk bağımlısı oldum bırakamıyorum sabah işe gelir gelmez açıyorum netten hemen giriyorum bu kadar olmaz kii amaa :))

kızlarrr bakın.....kaçıncı ayın içinde nasıl olunduğunu yazıyo :)

Eklentiler

• $hamilelik-evreleri-_n-244x300.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 18
kızlar sizin yüzünüzden kk bağımlısı oldum bırakamıyorum sabah işe gelir gelmez açıyorum netten hemen giriyorum bu kadar olmaz kii amaa :))

aynen ben de öyleyim patron beni işten atsa yeridir
bi de çocuk gibi numara yapıyorum klavyenin yanına bir fatura koyuyorum onu girermiş gibi yapıyorum gelirse
b,r gün diyecek bu fatura kaç saatte giriliyor da Allah'tan çok işime karışmıyor

sen ne diyosun ben farmville2 bağımlısıydım saat tuta tuta girerdim burayı keşfettikten sonra kurtuldum ondan buraya bağımlı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…