- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
aynen öyle aman nazar deymesin topiğimizebugün topikçe bomba gibiyiz
inşallah kuzucum bakalım hafta sonunda da gelmez inşallah
kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar maşallah enerjiniz bitmesin inşallahBuschy canım kendi bebeğimi görmüş gibi mutlu oldum doğduğu günleri de görürüz inşallah 38s haber bekliyorum hala senden gelen giden olmaz inşallah :))
yok canım bugün bat günüm inşallah içerde bi yaramazlık yapıp muslukları açmaz1 gün gecti demi 38sdarısı bizimde başımıza.. inşallahh bebiş salmıyordur kırmızılarıııııııı
kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar maşallah enerjiniz bitmesin inşallahBuschy canım kendi bebeğimi görmüş gibi mutlu oldum doğduğu günleri de görürüz inşallah 38s haber bekliyorum hala senden gelen giden olmaz inşallah :))
yok canım bugün bat günüm inşallah içerde bi yaramazlık yapıp muslukları açmaz
günaydın tatlım hayırlı cumalar...
aminn canım ikiz doğurup sizi geçmem lazım bi an önce
günaydın canlarım bugün erken uyanamadım hem geç yatmıştım hem de bir tembellik çöktğ bu saati buldu
karamel canım inşallah rüyan çıkar
Kuzular günaydınnnn ....
Bugün malum cuma olduğundan geçmişi okuyamadım.. 38s i merak ettim galiba yok kırmızılar
en yakın zamanda aranızdayım işlerimi toparlıyım hoopp burdayımmmm
GÜnaydın şekerparemmmmmmKuzular günaydınnnn ....
Bugün malum cuma olduğundan geçmişi okuyamadım.. 38s i merak ettim galiba yok kırmızılar
günaydın kuzucum hoşgeldinKuzular günaydınnnn ....
aynen öyle aman nazar deymesin topiğimize
inşallah canım senin için dua edicem ve nice isteyenler için
:
Kuzular günaydınnnn ....
günaydın canlarım bugün erken uyanamadım hem geç yatmıştım hem de bir tembellik çöktğ bu saati buldu
inşallahhh canımm yaaa... 2 gün kaldı batımaaagünaydın canlarım bugün erken uyanamadım hem geç yatmıştım hem de bir tembellik çöktğ bu saati buldu
bence de gerekli artık sana bi ikiz hep beraber paylaşılan şarkılarla göbek atarsınız
sağol bitanem iyi ki varsınız... maşallah benim bebiş yaşadı böyle iyi kalpli tatlı ve güzel teyzeleri var
kızlar sizin yüzünüzden kk bağımlısı oldum bırakamıyorum sabah işe gelir gelmez açıyorum netten hemen giriyorum bu kadar olmaz kii amaa :))
genetiğime bulaşmıştır inşallah ya bi taşla iki kuş vurmuş olurum
ne güzel dimi ohhh 3 kişilik bi ekip kurarım
oyyşş şekerim fazla bekletmesin yeğenimiz bizi kızarız sonraa ona haa
kızlar sizin yüzünüzden kk bağımlısı oldum bırakamıyorum sabah işe gelir gelmez açıyorum netten hemen giriyorum bu kadar olmaz kii amaa :))
kızlarrr bakın.....kaçıncı ayın içinde nasıl olunduğunu yazıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?